Çocuk Hastalıkları Hipotermi nolur bakın bebeğim için

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
İgne yaptılar onun yan etkisindede çok nadir hipotermi dedi götürdüm zaten doktora ama doktor acabamı dedi görünce yok degil dedi orda iyi çıktı ateş derecesi

Çok sagol gülüm biz işte koltuklaltndan 34.8 gördük hemen götürdüm ama orda ateşi çok iyi çıktı bende anlamadım makattan ölçtüm sonra 36.4 çıktı şu an iyi şükür

Hipotermi 1-2 dereceyle olmaz kii

Çocuğunuzun ateşi kaçtı da novalgin yaptırdınız? Çok ağır bir ilaç. Doktorlar da kolay kolay tercih etmiyor aslında.
35.6 falan hipotermi değil merak etmeyin. Yine de takibi ihmal etmeyin tabi.

Hiç ölçmedim olabilir şu an 35.7 mesela düne göre iyi ısısı
Birde hastayken sogudu falan diye korkmayin, hastayken cok tuhaf terliyo cocuklar soguk soguk.
Bolca su icirmeye calisin.
Kan tahlili falan yapildimi neden cikmis acaba atesi

Aynisi oluyor. Bezli bebek . O kadar çarşaf ıslanmış ki dedim ki çiş mi olmuş bütün yatak. O terden sonra ateşi atlatmis oluo

Terli ve nemli iken olcersen dereceler düşük gösterir. Tamamen kuru olmali olctugun yer.

Merhaba şuan aynı sorunu yaşıyorum. Ve aksi gibi evde tekim. Bebeğim 5 gün önce viral enfeksiyon olmuş. Doktor antibiyotik ve ateş düşürücü verdi. Ateş düşürücü yan etki etti vücut ısımız düştü elleri ayakları vücudu soğuk ve korkuyorum. Doktorum 1-2 gün bekleyelim bakalım dedi sizin nasıl geçti inşallah mesajımı görürsünüz

Ateşini takip edin. 35.5 kadar sorun yok. Ama o arada bol bol sarıp sarmalayın. Daha da düşerse hastaneye gitmeniz gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…