Herkeze merhaba oğlum peygamber sünnetli doğdu.Hiposbandiaslı 2 ameliyat oldu tekrar açıldı idrar kanalı.kimi nankör Bi hastalık Bi çok ameliyat gerektirir .kimide doktor önemli iyi yapılırsa tek seferde kurtulur diyorlar.Bu sorunu çözen varmı .Doktor tavsiyesi olan varmı aranızda İstanbuldayım ben
Herkeze merhaba oğlum peygamber sünnetli doğdu.Hiposbandiaslı 2 ameliyat oldu tekrar açıldı idrar kanalı.kimi nankör Bi hastalık Bi çok ameliyat gerektirir .kimide doktor önemli iyi yapılırsa tek seferde kurtulur diyorlar.Bu sorunu çözen varmı .Doktor tavsiyesi olan varmı aranızda İstanbuldayım ben
Benim oğlumda hipospadiasli biz daha ameliyat olmadık çok pardon ama delik olması gereken yere ne kadar uzak bu ameliyatın başarı oranını etkiliyor mu
Bende korkuyorum açıkçası bir doktor buldum biz farklı şehirdeyiz bu yaz sonu yaptiracagim
Bizim delik yumurtalıklara yakındı aşağıda ilk ameliyatında idrar kanalı uzatılıp yarıya getirildi .penisi içerdeydi biraz çıkarıldı.6 ay sonra ikinci ameliyatda kanal sonta takılarak idrar deliği uca alındı.yamukluk vardı düzeltildi.Başarılı geçti ama 1 hafta sonra açılma oldu kanalda tekrar olacak dendi .şuan götürdük baya açılmış eskiye dönmüş tekrar olacak bende araştırıyorum doktor