slm arkadaşlar ramazandan önce tübbebeğe başladım muayelerde iyi falan dedi yasmin doğum kontrol ilacını kallan gel dedi gittiğimizde rahimde sorun var sana hiç tüberkiloz teişhisi konuldumu dedi bende sizden başka doktora gitmedim hayır konmadı dedim neyse hoca konuu kapattı ben ısrar ile sorduysamda üstünde durmadı. sonra bana ne dersin bu işten vaz geçelimmi dedi ,dondum kaldım, halbusem 2010 aynı rahime tübbebek yapmıştı ,madem rahimde tüberkiloz vardı neden tübbebk yapmıştıı bunu soracağımı bildiğinden bir daha o konuyu açmadı benim içime kurt düşür dü .sonra siz eşinizle karar verin devammı tamam ı dedi bize bir yol göstermedi ağlaya ağlaya bir oldum devam dersek ameliyat olacakmışım hemde açık ameliyat üstelik bu ameliyat tübbebektende daha pahalı bizde devam dedik ve ilaçları kullandık tek yumurta olduğu için 3 tane yumurta toplandı ve 3 de kaliteli döllendi ve donduruldu ramazandan sonra ameliyat günü alacaktım o ara bana bir dernekten telefon geldi anadolu kadın sağlığıydı sanırım arayan bayan 2 senedir beni arıyordu bende doktoruma güveniyorum ya kadını ekiyordum t.hocanın üzerinde durmadığı tüberkiloz aklımda kalmıştı bu kadın recai paputcunun çok iyi bir doktor olduğunu ve üçretsiz muyene olacağımı dernek hastası olduğum için indirim yaplacak dedi veher türlü tahlili aldık yanımıza eşimle gitmeye karar verdik Bugüne kadar o kadar doktora boşuna gitmşim ben de megerse tüberkiloz varmış ondan ondan dolayı rahim içinde yapışıklıklra varmış ve o yüzden hipoplazikmiş adam hiç muayene etmeden teşhisi koydu 2007 rahim filmimime bakarak düşünün o tübbebek tedavierini boşuna olmuşum tüberkiloz tedavi edilmeden asla çocuk olmazmış şaştım kaldım yapılan işlemler histeroskobilerde megerse hiç rahim içine girilememmiş bana yalan söylemişler rahim ağzında oynamış durmuşlar recai hoca histeroskobi ile ben bu rahime girer top oynarım dedi içindeki dokunun temizlenmesi lazımmış, tabi kimse rahime müdahele edemiş o yüzden açık ameliyat istemişler, 2.500 lira istedi, ağrım sancım olmadan o histeroskobi ameliyatını oldum 2 satten fazla sürmüş %70 şini temizlemişler bir dahaki adetin bitince tekrar gel aynı ameliyatı tekrarlayacağız dediler hoca diyor hayatımda böyle bir rahim ile karşılaşmadım içerisi iğrenç derecede sertleşmiş az kalsın vaz geçecektim dei allahtan işini hakkı ile yaptı geçen ayın 25 tekrar 2. ameliyat için gittim çektiğim ağrılara sancılara değmişti bu ameliyattada kalan kalan %30 temizlenmiş ve 2 saatte bittmiş ve sonuç mükemmel şuanda normal bir rahime sahibim allahıma şükürler olsun demekki doktorunu bulmak lazımmış arkadaşlar her doktorun ameliyat becerisi iyi olmaz benim tavsiyem hipoplazik uterus hastası olan arkadaşları RECAİ PAPUTCU 'ya bir görünmenizde fayda var adam bu tür ameliyatları histeroskobi ile gözü kapalı yapıyor ona gitmenizde fayda var benim gibi hastalar için büyük bir umut bence ben gittiğimde bebek sahibi olma şansım %0 mış şuan hoca % 40 diyor gerisini siz düşün dondurulmuş olan emriyolarımı transfer ettireceğiz allah yardımcımız olsun