- 3 Şubat 2009
- 9.920
- 17.074
- 773
- 44
- Konu Sahibi GonulSenligim
5 günde 2.5 kilo ilginçmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlarla uğraşmak yerine lokman hekim nurs çayı mate çayı yani günde 3 defa bundan için akşamları yatmadan önce doğadan form kayısı çayı 2 tane koyun bardağınıza demlensin iyice. yatarken için düzenli yaparsanız akşam yemeğini ve hayatınızdan ekmeğide çıkarırsanız sizde zayıflarsınız kolay gelsin
Arkadaşlar televizyonda kanal 7 de olan bi programda annem dinlemiş.. Şems Aslan diye bi kadın bu tarifi vermiş.. sonradan netten araştırıp videosunu izledim ben de ..hazırlanışını tarif ediyor.. ilgimi çekti.. bir bileniniz ya da deneyeniz var mı ? ben denicem sanırım.. 5 günde 2.5 kilo tabi ki göze büyük geliyo ama 500 gr ya da 1 kg bile verdirse mucizevi bişey olur ... hazırlanışını şu şekilde yazayım ...
Bir(sayısı tercihen) kırmızı pancar ,bir havuç,bir yeşil elma,bir limonun kabuğu bunları robotta kıy iyice (tüm malzemeler eşit sayıda koyulacak)..sonra fırına at (100 derece).. fırında nemi gidene kadar kızart karıştırarak her yeri kavrulsun die .bir seferde olmuyorsa ikinciye at tekrar fırınlandsın.. iyice kuruyana kadar işlem devam edilcek.kahve gibi yapıosun.. bi cezve ve yada çaydanlığa kahveyi koyup üstüne kaynar suyu ekle ve demle.sıcak suyu üstüne ekleyince beklemeye gerek yok hemen servis yapıalabilir. sabah akşam yemekten 20-30 dk önce posasıyla beraber içilecek.bi kişi için bir tatlı kaçığı ölçüsüyle yapılır
dileyenler şems aslan diye aratıp videodan da tarifi öğrenebilir..