- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi GonulSenligim
kelebekcik ben de henüz denemedim ..kurumasını bekliyorum ..kurusun ben de içmeye başlıcam.. umarım ben de yarın başlayabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar bişi sorcam bende bu çayı yaptım ama kırmızı pancar yerine kırmızı lahana koydum :) yanlışlıkla lahana almışım pancar konulması gerekiyomuş acaba bişi olur mu
oooo baya başlayan olmuş bende bugün pancar aldım yarın yapar salı günüde başlarım diye tahmin ediyorum
videoda izlemiştim kurutması kolay olmuyor sürekli çevire çevire kurutun baktınız olmadı tekrar fırınlayın diyordu yılmak yokkkk :))))))
bu arada başlayanlar tadı nasıl söyleyebilirlermi?
Kızlarrr benimde annem görmüş tv de bende başlıcam çarşamba pazarımız var pancar bulamadım daha...
annemde 5i bir yerdeyi yapıyor ondada bayağı kg veriliyor ama bn denemedim ilk bu hipokrat kahvesini deneyeceğim...3-4 kg faazlam var bnde başlayınca paylaşıcam :)))))))
kullanıp tadını bilen var mı acaba?
bende denemek istedim ama tadını merak ettim.
merhaba arkadaşlar.ben bu topikten kahvenin tarifini aldım yaptım. 2,5 saat fırınlayarak kuruttum.rengi koyu kahve siyaha yakın oldu.acaba yandı mı diye tedirginim.demleyince rengi tam kırmızı değil de demli çay gibi oldu.hafiften yanık tadı da aldım içince.acaba tam yapamadım mı atsam mı?
birde başka bir sitede bu tarfi başka vermişler.malzemeler 1 tane kırmızı pancar,1 tane havuç,3 tane yeşil ve ekşi elma,limon yok.bunları rendele 150-170 derce fırında 35-40 dakika fırınla diyor.kafam karıştı hangisi doğru.yardımcı olursanız sevinirim..
sonbahar sen çok katmışsın ama .. bir çay fincanına bir tatlı kaşığı koyup üstüne su ekliyip içiyorsun ozaman okadarda zor olmuyor.. ben sadece biraz içindeki tane kısımlarını yerken zorlanıyorum..suyunu rahat içiyorum.. bakalım bugün 2. günüm.. dün sabah akşam içtim ..şimdi de sabahkini içtim.. inş etkili olur.