• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipokondriyazis (hastalık hastalığı)

uykucubiri

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
132
26
13
merhabalar... ben 21 yaşında bir hastalık hastalığı ve panik atak hastasıyım. Her an hasta olacağımı (beyin tümörü, kanser vb.) düşünüyorum. Bazılarınıza saçma gelebilir ama elimden gelen hiçbirşey yok kendimi durduramıyorum çok zor durumdayım. 2 kez intihara teşebbüs ettim. Ara lekelenmeler yaşıyorum. Rahim kanseri olduğumu düşünüyorum şuan. Başında bu hastalık olan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Çok zor durumdayım :( :( :(

Gittim halada gidiyorum ama gelişme ne yazık ki çok az oldu
Birden olmaz zaten yavaş yavaş olur koth düşünceler gelince biliyorum ki çok zor ama hemen kafanızi dağıtın birine söyleyin böyle düşünceler geliyor diye konuşun . Allah yardımcın olsun rabbim kimseye böyle zihin yorucu hastalık vermesin

Birden olmaz zaten yavaş yavaş olur koth düşünceler gelince biliyorum ki çok zor ama hemen kafanızi dağıtın birine söyleyin böyle düşünceler geliyor diye konuşun . Allah yardımcın olsun rabbim kimseye böyle zihin yorucu hastalık vermesin
Amin canım inşallah

Back