saglık ihmalae gelmez arkadaşım imkanın varsa başkabir dr. daha görün ....doktorla görustum o da glikozu ıcmedın mı ya da cıkardın mı dedi. ama içmiştim sonuclarda bır hata olabılır mı bılmıyorum ama doktor cok şaşırdı ve nereye gttı bu glıkoz falan dıye de saçma bı sekılde söylendı asılnda..sonra hıpoglısemı teshısı koyup dıyetısyene yonlendrdı.ama ıkna olmadım acıkcası ben de endıselıyım hala başka bır doktora mı gıtmelıyım acaba?
Merhaba arkadaşlar,
Ben de reaktif hipoglisemi hastasıyım. Doktor buna hastalık değil durum denir dedi ama insanı çok yıpratan birşey bu kesinlikle!Benimle aynı durumda olanlara bir soru sormak istiorum.Normalde sabah aç karnına zararlı birşey yedikten 2-3 saat sonra fenalık hissi oluyordu ama son zamanlarda mesela bugün aç karnına birkaç lokma açma ve poğaça yedikten sonra daha kısa sürede başıma arı saplanıyor, kan beynime hucum ediyor, yatmak istiyorum,gözlerim kapanıyor.Sizde böyle birşey yaşıyormusunuz?Yani bu kadar çabuk kan şekeri yükselip düşmesi normal mi?
Tüm kan değerlerim normal ama hamilelikten beri yakama yapıştı alınan kilolarla vs...
Birde spor çok yararlı diyorlar.Ben bebeğim olduğundan beri 1 senedir çok hareketsizim, sanırım biraz da bunlar tetikliyor.
fıızcim eger kilonda varsa montignac diyetini önerrim daha evvelde sanırım linkini vermiştim ama..hipo ve kilo için birebir . Diyet deneyimleri bölümünde...çok teşekür ederim cevap verdiğin için. Doğru sanırım benim anında yaşadıklarım şeker yükselmesi, diğeri zaten belli reaktif hipoglisemi...bu sabah kepek ekmeğimle başladım güne, daha iyiyim.
merhaba arkadaşlar
banada yaklasık 9 ay önce reaktif hipglisemi ve haşimato tiroid rahatsızlıgı teshisi konuldu
cok şükür ilac vermedi doktor ama dikkat etmezsem ilaç kullanacagımı hatta seker hastası olma ihtimalimn yüksek oldugunu söyledi
bende bende 6 ay bıyunca pehrizime cok dikkat ederek yasadım ve 64 kilodan 58 kiloya düştüm..dahada devam etsem iyice zayıflıcaktım bende dikkat etmeyi bıraktım
şimdi gelsin çikolatalar gitsin poacalar kolalar ama cok rahatsız oluyorum elim ayagım yanıyor yedigim andan itibarek halsizlik yorgunluk cöküyor 1 saat yatıyorum öyle kendime geliyorum
bayram sonrası doktora gidicem tekrar bakalım vicudumda neler olup bitiyor
birde 2 bebek düşünüyorum bakalım hamile kalmamda sakınca varmı yada hamile kalmada probem olurmu
daha fazla kilo vermeden bu beslenmeye yani pehrize nasıl devam edicem bilenler varmı acaba
Arkadaşlar daha yeni öğrendim hipoglisemili olduğüumu ve herşey çok kötü gidiyor.Açlığa DAYANAMIYORUM.2 saatte bir acıkıyorum.Ayrıca hipotroidim var ilaç kullanıyorum.Benim hayatım alt üst oldu resmen,devamlı halsizim çabuk yoruluyorum.Merak ettiğim hipoglisemili herkes böylemi...lütfen biraz anlatın.
Off offfbu hipoglisemi hayatimi mahvettiiii.. 4 aydir bouleyim vee inatla dr gitmiyorum, annemde hipoglisemi babamda isr hiper glisemi var ve ailemde bicok kiside var kalutsal bur durum yani .. Kendimi cok fazla ac birakiyodum, cok az yiyodum ve dengesiz besleniyordum sonunda dank etti sekerim sinmdi ise psikolojim mahvolmus durumda , yeni evliyim, evden cikarsam disarda fenalasicam korkusu var super bi kilom vardi ve suanda 5 kilo aldim yine fazla durmuyor ama eski kilom cok iyiydi morelim sifirr fikir verirmisiniz kilo almadan siksik ne yiyebliriz .. Ben ilk ildugum donemler bilmiyordum beysem iyi ne yesrm kotu kafama gore yiyordum simdi biraz arastirmayla ogrendiklerim sayedindw kilo alman durdu ama 3 kilo vermek istiyorum ve bu gidisle zor. Girunuyor ben kilo alinca psikolojisi altust olan biriyim
birebir aynı durumdayımnasıl bi çözüm yolu buldunuz arkadşalar çok sıkıldım ben bu durumdan artık sürekli kilo alıp duruyorum acayip can sıkıcı bi olay yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?