Hipoglisemi olanlar bakabilir mi?

Ceyda3566

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
57
10
Iyi akşamlar. Direk konuya giriyorum uzatmadan. 4 5 aydır akşamları canım tatlı hamur şeyler çekiyor bağımlı gibi yemeden yapamıyorum. Acıkınca ellerim titremeye başlıyo, elim ayağım boşalıyor resmen, oturduğum yerde başım dönüyor, çok sinirli oluyorum ama yemek yedikten sonrada ağırlık çöküyor uyuyorum, çarpıntım oluyor. Kaç aydır çok tuhaf oldumm doktora gittim kan verdim fakat glukoz normal çıkmış. Şeker düşüklüğünden şüpheleniyorum fakat yok mu öyle birşey ve ya başka bir teşhis yöntemi mi var hipoglisemi hastası olanlar yardımcı olur bilgi verirse çok sevinirim.

Iyi akşamlar. Direk konuya giriyorum uzatmadan. 4 5 aydır akşamları canım tatlı hamur şeyler çekiyor bağımlı gibi yemeden yapamıyorum. Acıkınca ellerim titremeye başlıyo, elim ayağım boşalıyor resmen, oturduğum yerde başım dönüyor, çok sinirli oluyorum ama yemek yedikten sonrada ağırlık çöküyor uyuyorum, çarpıntım oluyor. Kaç aydır çok tuhaf oldumm doktora gittim kan verdim fakat glukoz normal çıkmış. Şeker düşüklüğünden şüpheleniyorum fakat yok mu öyle birşey ve ya başka bir teşhis yöntemi mi var hipoglisemi hastası olanlar yardımcı olur bilgi verirse çok sevinirim.
Canım aktif misin forumda bir sey sormam gerek

Son gorulmesi 2018 🤷🏼‍♀️
Canım aktif misin forumda bir sey sormam gerek
Banada yillar once bu hasraligi dediler ama bende sinir bosalmasi olmuyo sadece biranda gozlerim kararirdi ve 2veya 3 adim attigimi bilirim hatirlarim duserdim oan nereye carpdigimi dahi hatirlamazdim ve fazla surmezdi bu dusme dusdugum an kendime gelirdim ama gozlerimi acamazdim etrafimdaki sesleri duyardim ama cevap veremezdim oyle 1 dk falan suruyodu gozlerimi acdigimda hc bise olmamis gibiydim ve herseyi hatirliyodum sadce dusdugum ani hatirlamiyodum doktorum testler yapinca gunde 3kez kan verdim acken tokken ve benim tokken kan sekerim dusuyodu bana bi diyet listesi vermislerdi tabi ben hc birisine uymadim ve kac senedirde bu olay bidaha basima gelmedi yani aradan yillar geciyo 1 kez oluyo ve bitiyo 🤷‍♀️

X