- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
- Konu Sahibi Only_Eylul
-
Merhaba Karatay gibi 2 öğün beslenme işini yapamadım sürekli şekerimin düştüğünü baş ağrısı ve halsizlikle deneyimledimYaa sorma bende spora ara verince hizla aliyorum bes on kilo. Berbat birsey gercekten istedigin saatte istedigin seyi yiyeyemek yediginde de hemen kalici kiloya donusmesi..
Yediklerin gayet guzel hatta karatayda 3 4 dilim ekmek olmasina baya sasirdim, umarim basarili olursun takipteyim
Teşekkür ederim ilaç matofin diye bir ilaç vermişti doktor ısrarla kullanmadım ama bugün yine yeme atağı gelince sabah akşam olarak başladımöncelikle geçmişolsun.ilaç kullanıyor musunuz
geçmiş olsun ilacın adı nedirMerhaba geçmiş olsun.
bende de insülin direnci vardı hipoglisemi ile aynı etkileri var mı bilmiyorum ama doktora gittim direnci kıracak hap verdi ve spor yapmadım 2 gündür kilolar takır takır gidiyor hayretler içerisindeyim. Ama yeme düzenim aynı az yiyorum. Günde tek öğün yapan ve 2 saat yürüyüp de kilosunda gram değişim olmayan ben hayretler içerisindeyim. İştahımın kesilmesi tatlı krizlerinin son bulması da cabası.
Glifor 850mg ama sakın kafanıza göre kullanmayın yoksa böbrekleriniz bozulurgeçmiş olsun ilacın adı nedir
ben iki sene kullandım şikayetlerim de azalma olmadı.dr ilacımı değiştirdi şimdi rahatladım.Glifor 850mg ama sakın kafanıza göre kullanmayın yoksa böbrekleriniz bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?