• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipoglisemi ile Diyet

Only_Eylul

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
1.326
500
363
Merhaba
35 yaşında 170 boy ve 74,4 kiloyum
6 ay önce göbek ve kasık fıtığından ameliyat oldum haftanın 4 günü düzenli ağırlık antremanı ve cardio yapıyordum ve 62-64 arası kilom değişiyordu e tabi ameliyat sonrası 6 ay sporsuz dönem ve birde hipoglisemi hastası olduğumu öğrendim sanırım spor hipogilesimiyi dizginliyordu farkında değildim ve spora ara verince Kilolar hızla arttı.
Şimdi bugün bir başlangıç yaptım ve 30 dk kadar yürüyüş ile yediklerime biraz dikkat ettim, hedefim yağlardan kurtulup eski halime dönmek
Aşırı iştahlıyım günde 8-10 kez birşeyler yerken buluyorum kendimi ama artık dur demem gerek 38 bedenden 44 bedene çıktım , basen ve kalçam özerklik ilan etti 😔
Burdan motivasyon sağlamak istiyorum Benimle başlayanlar olur umarım destek bulurum umarım
umarım başarılı olurum
Şimdilik içimi döktüm yarın sabah START veriyorum

Eklentiler

• FDA089D7-E3D6-4A22-AD3F-335607148BE3.jpeg
    FDA089D7-E3D6-4A22-AD3F-335607148BE3.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
8 Nisan 2021 Perşembe
Konu açalı günler geçer ve ben ancak başlarım sabah uyandığında 75.15 ile bugün start verdim ve günümü hakkıyla tamamladım.Düzenli olarak günlük paylaşımımı her gece yatağa girdiğimde gelip buradan paylaşacağım
Uyanınca 500 ml su
Kahvaltı 11.00
2 dilim tahıllı ekmek tereyağda 1 yumurta 2 dilim peynir 8 zeytin domates salatalık
Ara 14.00
1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim peynir 1/2 muz
500 ml su
Ara 15.30
1 fincan duble türk kahve 1 bitter çikolata
500 ml su
16.00 - 17.00
1 saatlik yürüyüş 6km 9000 Adım
18.00 Akşam
8 yk pırasa yemeği
1 kase cacık
2 dilim tahıllı ekmek
21.00 Ara
Mısır püskülü kiraz sapı biberiye yeşilçay içeren demleme 2 fincan çay
2 gün kurusu
500 ml su
22.30 500 ml su
Bugün kendime ben bile şaşırdım hiç atak yaşamadım çok az yedim ve doydum.Önümde kocaman bir yol var vermem gereken 13 kilom var.Ama artık 3 gün diyet yapıp 5 gün yiyerek tartıda dahada artı görmek istemiyorum.Kilo aldığımı farkettiğimde sadece 6 kilo almıştım yani diyete başladığımda 68 kiloydum anlamıyorum nasıl 75 kilo oldum nasıl bu hale geldim.Bir insan diyete başlayıp vermesi gereken kilonun artıya dönüşünü nasıl izler ve bu yoldan dönmez.hipoglisemi hastası olduğu için bunun ardına sığınarak sürekli yer ve +7 kilo alır
Kızıyorum sana kızıyorum iradene kızıyorum pis boğazına artık kendine gel lütfen
Başımda şekersizlik ve çikolatasızlıktan kaynaklı baş ağrım ile günü bitirip uykuya dalıyorum
Yarın bugünden daha iyi olmalı 1. günden sevgiler
iyi geceler 22.55

Yaa sorma bende spora ara verince hizla aliyorum bes on kilo. Berbat birsey gercekten istedigin saatte istedigin seyi yiyeyemek yediginde de hemen kalici kiloya donusmesi..
Yediklerin gayet guzel hatta karatayda 3 4 dilim ekmek olmasina baya sasirdim, umarim basarili olursun takipteyim 🙂

Yaa sorma bende spora ara verince hizla aliyorum bes on kilo. Berbat birsey gercekten istedigin saatte istedigin seyi yiyeyemek yediginde de hemen kalici kiloya donusmesi..
Yediklerin gayet guzel hatta karatayda 3 4 dilim ekmek olmasina baya sasirdim, umarim basarili olursun takipteyim 🙂
Merhaba Karatay gibi 2 öğün beslenme işini yapamadım sürekli şekerimin düştüğünü baş ağrısı ve halsizlikle deneyimledim
2 ana öğün ve 2/3 ara öğün yapıyorum
Ekmeğimi mercimek nohut unu vs ile yap aya başladım
Teşekkür ederim desteğinize 🙏🏻

2.Gün/21GünlükBeslenme
9 Nisan 2021 Cuma
Merhaba bugün sabah 8.00 de kalkıp
500 ml su ve 1/2 yeşil elma yedim
08.15/09.30 aradı 7 km yürüdüm
9500 adım 360 kalori
saat 10.30 Kahvaltı
500 ml su
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
salatalık domates maydanoz
1 dilim peynir 3 zeytin
Saat 13.30
500 ml su
1 dilim ekmek
1 parça peynir ve 1 gün kurusu
Saat 15.30
500 ml su
200 ml yağlı süt 1 dilim ekmek
17.00
Sütlü filtre kahve
Akşam 19.00
300 gr tavuk göğüs ızgara
4 yk piyaz
2 adet Köz yeşil biber
21.30
Bitki çayı kendim hazırladım(hibisküs biberiye kiraz sapı mısır püskülü yeşilçay ananas) 2 ceviz 1 kuru kayısı
500 ml su
Bugün içinde kendime teşekkür ediyorum irademe gücüme inancıma teşekkür ederim 🙏🏻 yarın haftasonu sokağa çıkma yasağı var ev antremanları için süper bir fırsat 🙏🏻
iyi geceler 🤍

15 Nisan Perşembe
yeniden başlandı.1 haftadır ev taşıma yeni şehir yeni iş spor beslenme yalan oldu 😔

Merhaba Günlüğüm
Uzun zamandır yazamıyorum çünkü Covid teşhisi ile tüm aile karantinadayız
Bugün Covid ile savaşın 5. günü diyet spor hikaye oldu tabi bu süreçte. Ama 74 kiloya düşmüşüm hastalıktan bugün biraz toparlandım 20 dk egzersiz yaptım.Yarın dahada iyi olmak umudu ile

Merhaba geçmiş olsun.
bende de insülin direnci vardı hipoglisemi ile aynı etkileri var mı bilmiyorum ama doktora gittim direnci kıracak hap verdi ve spor yapmadım 2 gündür kilolar takır takır gidiyor hayretler içerisindeyim. Ama yeme düzenim aynı az yiyorum. Günde tek öğün yapan ve 2 saat yürüyüp de kilosunda gram değişim olmayan ben hayretler içerisindeyim. İştahımın kesilmesi tatlı krizlerinin son bulması da cabası.

Merhaba geçmiş olsun.
bende de insülin direnci vardı hipoglisemi ile aynı etkileri var mı bilmiyorum ama doktora gittim direnci kıracak hap verdi ve spor yapmadım 2 gündür kilolar takır takır gidiyor hayretler içerisindeyim. Ama yeme düzenim aynı az yiyorum. Günde tek öğün yapan ve 2 saat yürüyüp de kilosunda gram değişim olmayan ben hayretler içerisindeyim. İştahımın kesilmesi tatlı krizlerinin son bulması da cabası.
geçmiş olsun ilacın adı nedir

Back