Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son durumunuz nedir arkadaşlar. Benim röntgende sizinkine benzer sonuçlar çıkınca biyopsi istediler ve biyopsiden sonra parotid tümör, yani tükürük bezi tümörü çıktı. Ameliyat için gün bekliyorum, yurtdışındayım. Bir kaç ay daha bekleyip, olmadı gelip Türkiye de hastane araştırcam.
Son durumunuz nedir arkadaşlar. Benim röntgende sizinkine benzer sonuçlar çıkınca biyopsi istediler ve biyopsiden sonra parotid tümör, yani tükürük bezi tümörü çıktı. Ameliyat için gün bekliyorum, yurtdışındayım. Bir kaç ay daha bekleyip, olmadı gelip Türkiye de hastane araştırcam.
Merhaba benim ultrason sonucum da da parotid kist yazıldı biopsi isten di ama kistimde küçülme var garip bir şekilde .sizin biyopsi sonucunuz ne çıktı ben de yurt duşındayım lütfen yorumumu görürseniz cevaplayın çok endişeliyim
Merhaba benim ultrason sonucum da da parotid kist yazıldı biopsi isten di ama kistimde küçülme var garip bir şekilde .sizin biyopsi sonucunuz ne çıktı ben de yurt duşındayım lütfen yorumumu görürseniz cevaplayın çok endişeliyim
Merhaba. Benimkin de tükürük bezi tümörü çıktı. Güya acil 3 ay içinde ameliyata alacaklardı, neredeyse 1 yıl olacak, hala sıranın gelmesini bekliyorum. Şuan Birleşik Krallıkta yaşıyorum. Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Foruma tekrar girdim, belki birileri doktor önerisinde bulunur, İstanbul da doktor bakıcam ameliyat için.