Ben yaklaşık 2 yıl önce sağ tarafta, kulak altında şişlik farkettim. Aradan biraz geçti tam hatırlamıyorum belki 2 hafta belki 1 kaç ay, geçmeyince doktora gittim ( yurtdışında yaşıyorum) doktor “ aaa bu bişey değil lenf nodu, bu antibiyotiği kullan, yeterli “ dedi. Bende iyi madem dedim. Geçen yaz Türkiye ye geldim, aslında geliş amacım tüp bebek öncesi operasyon olmak içindi. Gelmişken şu şişliği de bi gösteriyim dedim. Numune hastanesine gittim, oradaki Dr de önce eliyle baktı, lenf nodu olabilir dedi
dedim bu nasıl lenf nodu ki 2 yıldır geçmiyor. Aaa o zaman röntgen çekelim dedi. Röntgen çekildim, sonucu Dr a gösterdim. Tam emin olmak için biyopsi yapmamız lazım dedi, 1 ay sonrası için gün verebiliyorlardı, bende yaşadığım yere geri gelince, burdaki doktora, tr de ki röntgenler ii gösterdim, biyopsi için gün verdiler, sanırım 5 ay sonrasına
İngiltere de bu işler biraz yavaş ilerliyo
neyse işte biyopsi olmam ve sonucunun çıkması geçtiğimiz Mayıs ayını buldu. Tükürük bezi tümörü, kanserli değil ama tabi kansere dönme riski az da olsa oluyor.