Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun yeri ve boyutu hakkında ne yazmışlar benimki de hipo ekoik maalesef 7 mm diyorMerhaba bugün bende kızımın kulak ağrısı için de gittim ultrason çekildi ve hipoekoik lenf nodu yazıyor ve büyük 2 hafta antibiyotik kullanıcaz sonra tekrar ultrason çekilecek çok endişeliyim
Size de geçmiş olsun 26 mm bizim size ne dedi doktor ilaç vs verdi miÇok geçmiş olsun yeri ve boyutu hakkında ne yazmışlar benimki de hipo ekoik maalesef 7 mm diyor
Allah çocuklarımızı korusun hiç bir çocuğa hiç bisey olmasınÖnce ultrason Çektirelim dedi yarın sonucu göstereceğim inşallah ciddi bir şey yoktur hepimize geçmiş olsun
Merhaba çocuğunuzun lenf ile ilgili bir değişiklik var mı? Antibiyotik kullanımına rağmen inmedi ya benimAllah çocuklarımızı korusun hiç bir çocuğa hiç bisey olmasın
Merhaba 2 gün sonra gidicez kontrole ama bence bizimki de küçülmedi dokununca hala elime geliyor maalesefMerhaba çocuğunuzun lenf ile ilgili bir değişiklik var mı? Antibiyotik kullanımına rağmen inmedi ya benim
Kontrole gidince buradan yazarsanız sevinirim umarım ciddi bir şey yoktur ben de elliyorum hala elime geliyor maalesef. Bakalım doktorunuz ne diyecek.Merhaba 2 gün sonra gidicez kontrole ama bence bizimki de küçülmedi dokununca hala elime geliyor maalesef
hipoekoik görünen bir çok kitle olabilir. hipoekoik kitle tek bir şey demek değil görünen kitlenin usg de nasıl yansıma yaptığını söylüyor. Bu yuzden buradan anlayamazsınız. ileri tetkik gerekir veya tam usg raporu gerekir.Kızımda şişmiş lenf bezi var Ultrasonda hipoekoik kitle diye yazmisşlar bir bilgisi olan varmı böyle adlandırılan kitleler genelde ne oluyor
Eğer küçülmezse hematolojiye yönlendireceğim demişti ben beklemedim Hematoloji Dr ile görüştüm fakat o da antibiyotik tedavisi sonucunu görelim dedi kan tahlili vs yapılmıştı okullar açılmadan önce ama bakalımKontrole gidince buradan yazarsanız sevinirim umarım ciddi bir şey yoktur ben de elliyorum hala elime geliyor maalesef. Bakalım doktorunuz ne diyecek.
Kızınızın hipoekoik lenf nodu ultrasonda tam nerede görünüyor acaba?Nasıl tanımlanmış,benimkinde sağ parotid alt polda 7mm düzgün kontürlü hipoekoik kitle (lenf nodu?) şeklinde yazıyor.Doktor tam anlaşılamamıs dedi ve ekim başı ilaçlı mr a yolladı bu yüzdenEğer küçülmezse hematolojiye yönlendireceğim demişti ben beklemedim Hematoloji Dr ile görüştüm fakat o da antibiyotik tedavisi sonucunu görelim dedi kan tahlili vs yapılmıştı okullar açılmadan önce ama bakalım
Servikal bölgede yer yer Hipoekoik görünümlü lenf nodları izlendi yazıyorKızınızın hipoekoik lenf nodu ultrasonda tam nerede görünüyor acaba?Nasıl tanımlanmış,benimkinde sağ parotid alt polda 7mm düzgün kontürlü hipoekoik kitle (lenf nodu?) şeklinde yazıyor.Doktor tam anlaşılamamıs dedi ve ekim başı ilaçlı mr a yolladı bu yüzden
Anladım ben de servikal bölgede lenf nodu saptanmamıştır,sağ tükürük bezi altında 7mm hipoekoik lenf nodı diyor işte.Siz bi gidin kontrole inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorumServikal bölgede yer yer Hipoekoik görünümlü lenf nodları izlendi yazıyor
Ah inşallah çok teşekkürlerAnladım ben de servikal bölgede lenf nodu saptanmamıştır,sağ tükürük bezi altında 7mm hipoekoik lenf nodı diyor işte.Siz bi gidin kontrole inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Geçmiş olsun ultrasonda tam olarak ne denmişti ki biyopsiye yönlendirildiniz? Benim ultrasonda parotid bez kuyruğunda düzgün kontürlü hipoekoik solid lezyon (lap?) yazıyor. doktor anlayamadığı için bu iyi huylu tükürük bezi tümörüne de benziyor anlamak için ilaçlı MR çektirmen gerek dedi.Ekimde Mr a gircem.Son durumunuz nedir arkadaşlar. Benim röntgende sizinkine benzer sonuçlar çıkınca biyopsi istediler ve biyopsiden sonra parotid tümör, yani tükürük bezi tümörü çıktı. Ameliyat için gün bekliyorum, yurtdışındayım. Bir kaç ay daha bekleyip, olmadı gelip Türkiye de hastane araştırcam.