Hipoalerjenik bebekler

bltfatma

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
2
0
28
Merhaba ben almanyada yaşıyorum bebeğim 10 günlükken dışkısında kan gelmeye başladı burada eve ebe geliyor ve bebeğini takip ediyor anormal durumlarda doktorla iletişime geçiyor bu durumu ebeye söyledim kanlı dışkıladığı bezi gösterdim ebe normal dedi bu yüzden bende geçmesini bekledim ama daha da fazla gelmeye başladı vücudunda egzamatik döküntüler kulak arkasında ve yüzünde egzamalar ve ishal aynı zamanda mukuslu dışkılama bunların hepsi oluştu bende alıp doktora götürdüm ve besin alerjisi olduğunu söyledi özel hidrolize mama ya geçtik althera ismi kullanan veya bilen varmı varsa yazarsanız sevinirim .tam 1 ay oldu mamaya geçeli ama bebeğim içmek istemiyor hala özellikle geceleri asla beslenmek istemiyor 10 saat aç kaldığı bile oluyor .3 satte 60 veya 90 içirmeye çalışıyorum 1 saatte içiyor bazen 40 dk ama her beslenme saatinde zorla içiriyorum açılmasını bekliyorum 4 saat 5 saat ama ağlayıp bana acıktığını belli etmiyor ben kendim her defasında besliyorum bu durum beni çok yıprattı psikolojik olarak çok zor günler geçiriyorum aklımı yitirmek üzereyim her beslenmede reddediyor ve yeni doğan gibi orasını burasını sıkıyorum hafif rahatsız ediyorum ama yinede kabul etmiyor her beslenme saatinde ağlıyorum bu yüzden .napıcağımı bilmiyorum başka mamayı deneyelim dedi doktor ama hepsini tadı kötü bu mamayı 1 aydır tüketiyor yeni bir ad daha çok zorlar sizi dedi bu sefer de onu kabul ettirmeye çalışmak gerekebilir o yüzden bu mamada devam etmenı öneririm dedi bana .bu durumu yaşayan varmı acaba yazarsa sevinirim

Bu arada bebeğim 2 aylık 150 cc içmesi gerekiyor her 4 saatte ama bu mümkün değil bizim için

X