Hipo Hipogonadizm hastası olan?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
Arkadaşlar fsh ve lh değerlerim 0 çıktı şuan ilaç kullanıyorum 31 yaşındayım ve 4-5 ay öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu.bu hastalık konusunda bilgisizim aslında. Kemik erimesi ve erken yaşlanma ile ilgili birçok şey okudum genelde herkes bebeğinin nasıl olacağından, bebek sahibi olamamaktan bahsetmiş. Sizden ricam bu hastalığı yaşayanlar bebek dışında ne gibi olumsuzluklar oluyor?Artık ömürboyu ilaçlamı regl olcam? Bu ilaçlar kanser ve felç riskleri yokmu? salı doktoruma gidicem ama ogün kadar sabredemedim.

canım gec oldu ama ben yinede yazayım belkı gorursun. ilaçlarını duzenlı kullanmazasan kemik erimesi yapıyo. bazı genlerde genelımızde pıhtılaşmaya yatkınlık var. be cogumuzda cocuk sahıbı oluyoruz. bu hastalıgı bılen ıyı bır dr buldun mu mesela ıstanbulda aret kamar, aydında özgür deniz turan gibi dr lar hastalıgı ıyı bılıyorlar.
cocuk konusunda tek sıkıntı bızım yumurta buyuyup catlamıyor. merional dıye bı ıgne var bunla 16-18 mm e geldıgındenöatlatma iğnesi olarak ovitrelle vuruyoruz. bunun yanında rahım kalınlıgını artırmak için estrofem kullanıyoruz. progestan kullanıyorz. bazı drlar bu ilaçları vermıyorlar o zaman eksık tedavı oluyor.
ve unıversıte yada arastırma hastanelerınden rapor alarak merıonal ve ovitralleyı ücretsiz ünite sınırı olmadan alabılıyorsun. raporsuz aldıgında bır tedavıdekı ılac ücreti 1500-2000 tl oluyor yumurtanın buyumesı surecı kişiden kişiye değişiyor.

ben dahıl olmak uzere coğu dr hastalıgı bılmeden cocugun olmaz diye genc yaslarda tramva yasattı ama ben cocugu olan cok gordum ve en yakın arkadasım hıpo suan 11 haftalık hamile. bende ikincı ayımda pıhtılasmadan dolayı kalbi durdu kaybettım. ama güzel yanı hamıle kalabıldıgımı ogrendım. ve genelde hipo hastaları olarak kan sulandırıcı kullanmak gerekıyor. sormak istediğin olursa yazarsın tekrar.

Gerekli hormon takviyeleriyle gayet de hamile kalırsınız, sıkmayın canınızı. Hastalara bebek beklenti durumlarına göre tedavi veriyoruz zaten. Hipofiz MR'ı çekildi mi, hipotiroidi gibi başka sorunlarınız da var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…