Hipo hipo tüp bebek sürecim

Sizin amh değeriniz kaç acaba 0,5 civarı filan mı

Canım ben de aynı şekilde hamile kaldım 36 yaşındayım şimdi ikizlerim var.
Hatta biz tüp bebek sürecinde eşimin spermlerinin kalitesi için de “pixi” adında test de yaptırdık ayrıca o sperm verdikten ve benim yumurtalar toplandıktan sonra.
Yumurta toplama işi yarım saat sürmüştü acı ağrı olmadı, uyuyorsun o esnada. Sen yumurta toplatmaya giderken hemşireler seni alıyor eşin de ayrı bir yerde sperm veriyor sonrasında eşini görüyorsun. Güzel haberlerin gelecek inanıyoruz.

Canım her ay yumurtalarımızın kalitesi farklı oluyor ikinci kez aynı süreci yaşadığında daha çok yumurta geliyor ben 2. Kez tüp bebek tedavisi sonrası taze embriyo (5 günlük) transfer oldum, şimdi yavrularım 6 aylık oldu hem de ikiz.
Nedeninden ziyade hayırlısıyla ikincide olacak inşallah.
Nerde yaptırdınız devlette mi? Ben özelde yaptırdım ve embriyolog gün gün haber ediyordu bana.

Teşekkür ederim Allah razı olsun eş doktor dedi yumurta tek başına iyiymiş kaliteliymiş zaten 5 taneden 3 tane seçtiler eşimin de kendi başına sperm dedi iyiydi hareketi iyiydi böyle açıklama yaptılar dedi bazen olmaz dedi tüp bebek yazi turaya benzer yaparsın gerisi Allah'a kalmış dedi

Maşallah sizin adınıza çok sevindim Rabbim evlatlarınızı korusun size bağışlasın inşallah sadece birazcık süreç beni yıpratıyor o da inanın acı Ağrı değil sadece inancımın kırılmasından çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Rabbim bana da nasip eder dua edin siz de mi hiposunuz evet ben de aynı süreçten geçtim dediğim gibi ağrı gözümde hiç gözükmedi ama işte embriyo oluşmaması beni çok üzdü doktor da dedi dedi her ay aynı yumurta çıkacak diye bir şey yok yine ilaç veririz yine tedavi ne oluruz dedi çıkar dedi yazı turaya benzer dedi bazen çıkmaz bazen çıkar vardır Allah'ım bir bildiği

Evet doktorum da öyle söyledi Bir de sizin embriyolojide sıkıntı oldu mu ben devlette yaptım bana da haber verdiler ama gelişmediğini söyledi iki gün takip edildi gelişmedi dedi transfere gidemeyeceğini söyledi

Evet doktorum da öyle söyledi Bir de sizin embriyolojide sıkıntı oldu mu ben devlette yaptım bana da haber verdiler ama gelişmediğini söyledi iki gün takip edildi gelişmedi dedi
Doktorun prof iyi ayrıca 2 tane doçen'de takip ediyor yani ben onlara güveniyorum çünkü yumurtalarım hani gelişmediği halde 23 yumurtalar 5 yumurta seçildi yumurtam çıktı

Ben özel tüp bebek merkezinde yaptırdım ve öncesinde yumurtaları geliştirmek için vitamin vesaire de verdiler yani decavit kullanıyordum meriofert vurulurken. Ve 375 ml kadar meriofert ve gonalf karışımı vuruluyordum günlük yani yumurta toplanmadan önce.
Embriyolarda sorun yoktu ilkinde olmadı ikincide oldu. Her ay yumurta kalitemiz farklı oluyor canım stres vs etkileniyorlar ve olacak

canım eşimin spermlerine de picsi testi yaptılar bu test de spermden en hareketli olanı seçiyormuş. Bol bol gülen bebek videoları izle bu süreçte. Zihninde hep bir görüntü oluşsun. Diğer tedavilerde çok daha farklı sonuçlar alıyor insan ve hem vücut daha bir hazır oluyor. Umut edip sonuç alamayınca stres oluyor insan, ben hep bir çocuğun durmak isteyeceği bir anne karnı stressiz olmalı deyip kendimi hazırlamaya çalıştım.
Moralin bozulduğu esnada psikoloğa da gidip destek alabilirsin, süreçler zihnen yorucu fiziken değil ve inanıyorum olacak, yavruna kavuşacaksın.
Yaş kaçtı?

Bizim daha tranfer olmadığı için birinci deneme sayılıyor embriyo oluşma doktor dedi olusmayacagi anlamına gelmez bende imom OMEGA bütün vitaminleri içeren 6 ay öncesinde kullanıyorum sizindemi embriyo oluşmadı bende doz 150 vurdum dediğiniz ilaclari

Eşimin testleri yapıldı normal dendi tmm izlerim bende elimden geldiğince öyle yapicam Allah'ın izniyle benim yaşadığımı yaşamış biri olarak ne kadar anlıyorsunuz Allah razı olsun cümlemize nasip etsin sizinkileri bağışlasın 25 yaşındayım Eşimde 28

375 toplamda meriofert ve gonalf karışımı

Genç olduğun için ihtimal yüksek canım doktor bana 36 yaş yerine 35 olsan yine fark ederdi dedi.
1 yaş geç olunca bile ne kadar fark ediyor erken öğrenmişsin bana nazaran. Olacak en kolay grubuz diğer ay daha güzel olacak

Canım bende dozajlar seninkinin iki katıydı en son çatlatma iğnesini bile 2 tane yapmıştı doktor. Her doktorun yöntemi ayrı. 15 yumurtadan 2 tanesi embriyo olmuştu ve zaten ikinci denemede oldu bunlar. Sanki ikinci denemede vücut daha hazırdı. Doktor etkisi olmaz dedi ama ben yine de hayıt tohumu aktardan alıp içmiştim bilinçsiz ve Meryem suresi okumuştum bol bol.

İnşallah öyle olur Allah razı olsun dua edin ben elimden geleni yapacağım Allah'ım takdirine bırakacağım Rabbim inşallah bizi hoşnut kılacak
Canım olacak vitaminler içtin ve o ilk hazırlıktı daha çok hazırlanmış olacaksın rabbim her şeye bir vakit tayin etmiştir, vücudunu, karnını, zihnini bebeğin gelişine hazırla. Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…