• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipo hipo hastası olanlar burayaaa

belis81 belis81 canimm cok geçmis olsun ama MAŞALLAH nekadar güçlüsün..Eminim RABBIM sabrinida verir ve şunu soylemisti bi dr.um hamilelik düşükle bile sonuçlansa rahimi bir sonraki gebelikte daha şansli olur demisti..Hayırlısı böyleymiş demek senin 6 hafta sürmüş bakalim RABBIM bize tamamina ermeyi nasip edecek mi..Bize sende çok iyi bir örneksin bence RABBIM gönlüne göre versin sanirim bi müddet dinlenmek gerekiyor düşükten sonra..Peki değerlerin kacti ve kaça düştü..
sağol canım amin İnşaallah hepimizin isteğini verir rabbim pazartesi 2367 di dün 1700 e düştü daha önceki değerlerde iki günde bir iki katına çıkması gerekirken az az ilerledi senin kaç haftalık canım

belis81 belis81 benim aslinda bebek 3.haftasinda ama dr.lar nasl hesapliyolar bilmiorum henuz usg yapilmadi hagtaya gidicem o yüzden risk var dedi dr.da önemli olan keseyi görüp gebeligi devam ettirebilmk dedi hatta yakinlariniza söylemeyin dedi..Hayırlısı ALLAH'tan..

belis81 belis81 benim aslinda bebek 3.haftasinda ama dr.lar nasl hesapliyolar bilmiorum henuz usg yapilmadi hagtaya gidicem o yüzden risk var dedi dr.da önemli olan keseyi görüp gebeligi devam ettirebilmk dedi hatta yakinlariniza söylemeyin dedi..Hayırlısı ALLAH'tan..
canım doktorlar adetin ilk gününden hesaplıyo oysa tüp bebekte hangi gün olduğu belli senin kese görünmez en az 6 haftalık yada 8 hafta arası görünüyo söyleme bencede nazarda olabiliyo biz herkese söyledik şoka girmiştik herkesle paylaştık bi dahakine 3 ay olana kadar kimseye söylemiycem sen içini rahat tut rabbim tamamına erdirir inşaallah

bide asla vajınal usg yaptırma bırak bir hafta geç görünsün riske atma

ya evet son adet tarihine gore siolar ama biz adet olmuyoruzki ben yaklasik 5 aydir olmuyorum cunku dr. o ilaclari kesti vücut yalin hale gelsin diye..ama ovulasyondan 14 gün geriye gidersem bebek 4+3 oluyor bilmiorum:(

Bütün hipolu arkadaşlarima sesleniyorum sakin ümitsizlige düşmeyin sonuç ne olursa olsun biz hamile.kalabiliyoruz yeterki dua edelim isteyelim isyan etmeyelim..RABBIM'in rahmeti ve merhameti okadar genişki yeterki isteyin diyor..Hiç peşini birakmayalim dr dr gezelim eminim RABBIM o imkanida verecektir..

ya evet son adet tarihine gore siolar ama biz adet olmuyoruzki ben yaklasik 5 aydir olmuyorum cunku dr. o ilaclari kesti vücut yalin hale gelsin diye..ama ovulasyondan 14 gün geriye gidersem bebek 4+3 oluyor bilmiorum:KK43:
ben ilaca devam ettim adetin ikinci günü başladı tedavim bizim gibi olanlar tarihini biliyoruz ama normal gebelikte tahmin edemedikleri için adeti baz alıyorlar

Bütün hipolu arkadaşlarima sesleniyorum sakin ümitsizlige düşmeyin sonuç ne olursa olsun biz hamile.kalabiliyoruz yeterki dua edelim isteyelim isyan etmeyelim..RABBIM'in rahmeti ve merhameti okadar genişki yeterki isteyin diyor..Hiç peşini birakmayalim dr dr gezelim eminim RABBIM o imkanida verecektir..
AMİNNNNN kesinlikle katılıyorum asla ümitsiz olmayalım hala durumunu bilmeyen ve herkese anlatamayanlar inş bi şekilde bu yazıları görürde onlarda başlar tedaviye Rabbim ol der gerisi hikaye .....

Merhaba arkadaşlar aramızda çok fazla hipo hipo hastası olduğunu düşünüyorum ve bu arkadaşların arasından çoğu meleklerine kavuştur gerçi darısı isteyen herkezin başına

asıl sormak istediğim yumurtalık takibi ilemi gebelik sağladınız yoksa aşılama ile mi
nasıl bir hastane ve doktor seçiminiz oldu
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar aramızda çok fazla hipo hipo hastası olduğunu düşünüyorum ve bu arkadaşların arasından çoğu meleklerine kavuştur gerçi darısı isteyen herkezin başına

asıl sormak istediğim yumurtalık takibi ilemi gebelik sağladınız yoksa aşılama ile mi
nasıl bir hastane ve doktor seçiminiz oldu
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
merhaba ben yumurta takibi ile hamile kaldim mesela RABBIM isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasin Vekil RABBIM..

amin canım inşallah ilk takiptemi kaldın hangi şehirdesin sendemi hipo hastası sın

amin canım inşallah ilk takiptemi kaldın hangi şehirdesin sendemi hipo hastası sın
evet arkadasim ilk takipte kaldim aslinda amacimiz tup bebekti ama sadece tek yumurtam yeteri kadar gelismisti catlatma igneso yapildi RABBIM istesi nasip etti oda tuttu..İstanbulda yasiyorum ben sende istanbuldaysan dr tavsiye edebilirim..ALLAH yar ve yardimcimiz olsun..

evet arkadasim ilk takipte kaldim aslinda amacimiz tup bebekti ama sadece tek yumurtam yeteri kadar gelismisti catlatma igneso yapildi RABBIM istesi nasip etti oda tuttu..İstanbulda yasiyorum ben sende istanbuldaysan dr tavsiye edebilirim..ALLAH yar ve yardimcimiz olsun..
canım bende hipo hipoluyum ben istanbulda yaşıyorum tavsiye edebileceğin bir doktor varmı

canım bende hipo hipoluyum ben istanbulda yaşıyorum tavsiye edebileceğin bir doktor varmı
canm özelden msj attim burdanda yazayim Cankat kadin sagligi merkezi Dr. Cihan Erdogdu..

Selam ben de hipo hipoluyum Salı günü kısmetse ege ünv. tüp bebek merkezine gideceğiz. Rabbim isteyen herkesi meleğine kavuştursun...

akadaşlar merhaba bildiğiniz üzere bende hipo hastasıyım ve haziran gibi tüp bebek denemesi yaptırmak istiyorum dr . ulun ulug beye gitmek istiyorum hastası olan varmı aranızda yada giden
bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

16 yaşında hipo teşhisi kondu.
5 yıl tedavi gördüm.
Evlendikten sonra bazı problemlerden ötürü tedavimi bıraktım.
Şimdi 30 yaşında 5 yıllık evliyim.

Tedavi süresince çocuğun olmaz dediler.
Sonrasında bazı hipolu hastaların gebe kaldığını öğrendim , umutluydum ta ki bugüne kadar.

Bugün kadın doğum uzmanına gidip ilk adımı atayım dedim.
Özel bi hastanede bayan bi kadın doğum uzmanı.
Bana eski raporlarımda bakıp eksik olduğumu , kadınlık hormonlarımın çok yetersiz olduğunu , gebe kalanların hipo değil polikistik overli olduğunu ve yine de bi tıp fakültesine gitmemi söyledi.
Çok aşırı derecede moralim bozuk benim
:KK43:
merhaba bana da 15 yaşında teşhis konuldu.şuan 24 yaşındayım. bekarım.acaba erken evlenmek bir çözüm mü bunu önerir misiniz..? bir de ilerde eşim için herhangi bir sıkıntısı olacak mı bu durumun..? şimdiden teşekkürler.

merhaba bana da 15 yaşında teşhis konuldu.şuan 24 yaşındayım. bekarım.acaba erken evlenmek bir çözüm mü bunu önerir misiniz..? bir de ilerde eşim için herhangi bir sıkıntısı olacak mı bu durumun..? şimdiden teşekkürler.

Z zeynepptk hipo hipolar da her kadın gibi çocuk sahibi olabiliyor ancak tedavi şart. Bîrçok yöntem var ama tüp bebek başarı oranı en yüksek olanı. Erken yaşta gebelik ilerî yaşa göre her açıdan avantajlı. Ciddî bir ilişkin var ise durumunu paylaşıp paylaşmamak senin kararın ancak, paylaşırsan daha rahat edersin çünkü tüp bebek tedavisi de maddi manevi destek gereken bir süreç. Ama kafana takmanı gerektirecek bîr durum değil, çok şükür tedavîsi var.

merhaba canım hiç bi sıkıntı yok insan olan birini bulup evlenirsen sonuçta tedavisi var ve her şey takdir

Back