arkadaşlar merhaba aranızda hipo hipo hastalığı olan varmı desteklerinizi bekliyrum
bu nasıl bir hastalıkki geçmiş olsun
arkadaşlar merhaba aranızda hipo hipo hastalığı olan varmı desteklerinizi bekliyrum
hipo hipo olanlarda hamile kalabilir kalanlarda var canım ama doktorunu bulmak önemli bende araştırıyorum.Sende ilerde hamile kalır miyiz
bende tıp fakültesnde tedawi görüyorum.sende mi ilaçsız adet olamıyosun16 yaşında hipo teşhisi kondu.
5 yıl tedavi gördüm.
Evlendikten sonra bazı problemlerden ötürü tedavimi bıraktım.
Şimdi 30 yaşında 5 yıllık evliyim.
Tedavi süresince çocuğun olmaz dediler.
Sonrasında bazı hipolu hastaların gebe kaldığını öğrendim , umutluydum ta ki bugüne kadar.
Bugün kadın doğum uzmanına gidip ilk adımı atayım dedim.
Özel bi hastanede bayan bi kadın doğum uzmanı.
Bana eski raporlarımda bakıp eksik olduğumu , kadınlık hormonlarımın çok yetersiz olduğunu , gebe kalanların hipo değil polikistik overli olduğunu ve yine de bi tıp fakültesine gitmemi söyledi.
Çok aşırı derecede moralim bozuk benim
kesinlikle bayan doktora gitme bişeyden anlamıyolarbende tıp fakültesnde tedawi görüyorum.sende mi ilaçsız adet olamıyosun
canım hipolular hamile kalabiliyo en yakın örneği benim sakın doktorların lafına güvenip pes etme16 yaşında hipo teşhisi kondu.
5 yıl tedavi gördüm.
Evlendikten sonra bazı problemlerden ötürü tedavimi bıraktım.
Şimdi 30 yaşında 5 yıllık evliyim.
Tedavi süresince çocuğun olmaz dediler.
Sonrasında bazı hipolu hastaların gebe kaldığını öğrendim , umutluydum ta ki bugüne kadar.
Bugün kadın doğum uzmanına gidip ilk adımı atayım dedim.
Özel bi hastanede bayan bi kadın doğum uzmanı.
Bana eski raporlarımda bakıp eksik olduğumu , kadınlık hormonlarımın çok yetersiz olduğunu , gebe kalanların hipo değil polikistik overli olduğunu ve yine de bi tıp fakültesine gitmemi söyledi.
Çok aşırı derecede moralim bozuk benim
senin adına çok sevindim banada asla olmaz dediler boşuna uğraşma dediler Rabbim isterse hiç bişey imkansız değil..Kizlar sakin ümitsizlige kapilmayin banada kaç dr hamile kalamazsin dedi tedaviye cvp verirmisin bilinmez dedi..Şimdi hamileyim çok şükür tahmin bile edemezdim ıstanbulda olanlar Fulya Cankat Klinik Dr.Cihan Erdoğduyla görüsebilirler..Önce tabiki MEVLAM ol dedi dr.lar vesile oldu ELHAMDÜLİLLAH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?