hipo hipo hastası olanlar burayaaa

derenmine

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
18
Yer
Düzce
arkadaşlar merhaba aranızda hipo hipo hastalığı olan varmı desteklerinizi bekliyrum

Bendede var sayılır bu hastalıktan ilaçsız değilde sadece kahverengi geliyor sökmuyor ve olmuyorum

Son düzenleme:
16 yaşında hipo teşhisi kondu.
5 yıl tedavi gördüm.
Evlendikten sonra bazı problemlerden ötürü tedavimi bıraktım.
Şimdi 30 yaşında 5 yıllık evliyim.

Tedavi süresince çocuğun olmaz dediler.
Sonrasında bazı hipolu hastaların gebe kaldığını öğrendim , umutluydum ta ki bugüne kadar.

Bugün kadın doğum uzmanına gidip ilk adımı atayım dedim.
Özel bi hastanede bayan bi kadın doğum uzmanı.
Bana eski raporlarımda bakıp eksik olduğumu , kadınlık hormonlarımın çok yetersiz olduğunu , gebe kalanların hipo değil polikistik overli olduğunu ve yine de bi tıp fakültesine gitmemi söyledi.
Çok aşırı derecede moralim bozuk benim

gerçekten iyi bi doktor bulmak çok önemli.bende cocugum olmucak dıye cok üzülüyodum bu doktoru bulana kadar.ama benm hastalığımın tedawisi en kolay olduğunu söyledi o yüzden braz olsun psikolojim düzeldi

iğne tedawsiisi gördüm bi sonuç alamadık doktorum bu ay aşılamaya gececk inşallah

bende tıp fakültesnde tedawi görüyorum.sende mi ilaçsız adet olamıyosun

Hanımlar sakn olun bende hipoluyum banada drlar normal yollarla çocuğun olmaz dediler,şuanda tedavi görüyorum tüp bebek için yumurta uyarıcı iğneler vuruyorum,en azından umudediyorum ALLAH'tan istiyorum ve RABBIM'de bana bi umut ışığı verdi tek yumurtam azda olsa gelişmeye başladı çok şükür tamamına erermi o bilinez bir tek yüce RABBIM bilir ama bana daha fazla umut etmem için bu ışığı verdi ELHAMDÜLİLLAH..Herşey MEVLAM'ın elinde ol de olsun YA RABBI..

merhaba aranıza yeni katıldım bende hipo hipo hastasıyım.teşhisim çok geç konuldu ama çok şükür sorun değilmiş tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olmamız kolay. bende tüp bebekle hamile kaldım 6 haftalık düşük yaptım ancak pes etmeyeceğim sizde ümitli olun

canım hipolular hamile kalabiliyo en yakın örneği benim sakın doktorların lafına güvenip pes etme

Kizlar sakin ümitsizlige kapilmayin banada kaç dr hamile kalamazsin dedi tedaviye cvp verirmisin bilinmez dedi..Şimdi hamileyim çok şükür tahmin bile edemezdim ıstanbulda olanlar Fulya Cankat Klinik Dr.Cihan Erdoğduyla görüsebilirler..Önce tabiki MEVLAM ol dedi dr.lar vesile oldu ELHAMDÜLİLLAH..

senin adına çok sevindim banada asla olmaz dediler boşuna uğraşma dediler Rabbim isterse hiç bişey imkansız değil..
Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

belis81 çok teşekkur ederim arkadaşim ALLAH tez vakitte sana ve tüm isteyen arkadaşlarimizada hayırlisıyla nasip etson hergün dua ederken hepinize esiyorum RABBIM kimsenin kucagini bos birakmasin..Bende şimdi bizim rahimler ince ya o yüzden düşükten korkuyorum ama RABBIM ne yazdiysa görücez..Herşey O'nun takdiri..Bana bu bile mucize gibi geliyor ki öylede..Sen neden düşük yaptın ama nolursa olsun niguzl hamile kalabilmişsin ben şimdi bukadarcik bile olsa nasil şükredebilecegimi bilmiyorum çok şükür RABBIM'e bu heyecani bana yaşatti olmazsa RABBIM imkan verdikce umut verdikçe denicez..

tabi benim içinde mucizeydi ben dün düşük yaptım beta hcg değerlerim ilk başta çok iyiydi sonra yavaşladı ani bir sancı ile kanamam oldu böyle uygun görmüş rabbim eminim diğer sefere olacak benim doktorum hipolu kadınlar en kolay hastalar dedi ve onun doğum yapan hipolu hastaları var sonuçta olabileceğini gördüm umudum var

belis81 canimm cok geçmis olsun ama MAŞALLAH nekadar güçlüsün..Eminim RABBIM sabrinida verir ve şunu soylemisti bi dr.um hamilelik düşükle bile sonuçlansa rahimi bir sonraki gebelikte daha şansli olur demisti..Hayırlısı böyleymiş demek senin 6 hafta sürmüş bakalim RABBIM bize tamamina ermeyi nasip edecek mi..Bize sende çok iyi bir örneksin bence RABBIM gönlüne göre versin sanirim bi müddet dinlenmek gerekiyor düşükten sonra..Peki değerlerin kacti ve kaça düştü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…