Hipnoz:/

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
Arkadaslar başıma dert olan bir heyecan problemim var bunu hipnozla yenmem mümkün mü unuttuğum da olmuyor fakat heyecanlanıcam dediğimde ki genelde aklımda, çok heyecan yapıyorum hipnozla çözebilir miyim bu sorunu? Daha önce defalarca psikolaga gittim sonuç alamadım İzmir de tavsiye edebileceğiniz bir yer var ise yazabilirsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam
karşıyaka palmiye sokakta bir yer var
öncesinde 15 dak sizle görüşüyorlar, bunun için ücret almıyorlar
eğer sorununuz hipnozluk değilse bilgi veriyorlar
boşuna para vermemiş oluyorsun
ama tedaviye uygunsanız fiyat bayağı bir tuzlu 300 tl gibi bir şey diye hatırlıyorum

Çok teşekkür ederim gidicem inşallah sağolunn😊😊☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar başıma dert olan bir heyecan problemim var bunu hipnozla yenmem mümkün mü unuttuğum da olmuyor fakat heyecanlanıcam dediğimde ki genelde aklımda, çok heyecan yapıyorum hipnozla çözebilir miyim bu sorunu? Daha önce defalarca psikolaga gittim sonuç alamadım İzmir de tavsiye edebileceğiniz bir yer var ise yazabilirsiniz.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bende hipnozla alakali araştırma yaparken okudum yazdıklarını. Siteye uzun zamandır üyeyim ama pek yazmam. Sana edindigim bilgileri aktarmak istedim. Ben daha önce depresyon geçirdim, panik atakmıyım acaba diye düşündüm durdum, dediğin gibi sürekli bir heyecan hissi vardı. Iç sıkıntısıda diyebiliriz. Ilac kullandım olmadı, farklı farklı Dr. Lara gittim olmadı. En sonunda bulunduğum şehirde bir psikolog buldum hemde ücretsiz! !! Bu devlete bağlı kurumlar varya aile ve sosyal politikalar gibi bi kurumdu adı şu an tam olarak aklımda değil. Çok tatlı yeni mezun ama bi okadar da hırslı bi psikologla karşılaştım. Haftada 1 gün 2 saate yakın görüştük inan çok faydası oldu. ''Bilişsel terapi'' yöntemi ile sorunlarım çözüldü. Bu yöntem tamamen farkına varmaya dayalı bi yöntem, sen aaa ben boyle dusundugum icin boyle hissediyormusum diyorsun. Bununla ilgili bir kitap var şiddetle tavsiye ederim "evinizdeki terapist" . Tamamen düşünce hatalarından kaynaklanan bir problem heyecan dediğin emin ol. Birde hipnoz cd leri aldım ben faydalandigimi düşünüyorum. Çünkü beyin durmadan olumsuz ve yanlış şeyler söylerken cd ler sana tam tersini söylüyor. Bi laf varya 40 kere deli dersen deli olur diye o hesap Ama hipnoz cd leri herkeste ise yararmi dersen bilmiyorum. ben inanarak ve isteyerek almıştım. Genelde gece yatarken dinlendim, uykuya dalman hic onemli degil, beyin uyurkende calisiyor. Paylaşacağım bunlar soru sormak istersen yardimci olurum. ALLAH YAR VE YARDIMCI OLSUN. Acil SIFALAR DILIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…