Hipnoz ile sigara bırakma

crnstn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
25
12
Merhabalar 12 yıldır sigara içiyorum ilk defa sigarayı gerçekten bırakmak istiyorum ama çok zorlanıyorum sabah kahve sigara rutinim, evden çalışma ortamım bana çok engel oluyor. Araştırma yaptığımda hipnozla sigara bırakıldığını gördüm daha önce hipnozla sigarayı bırakan var mı özellikle n’oluyo ya kanalında gördüğüm korzay Koçak ses tonuyla el ve vücut hareketleriyle resmen beynimi hackledi ama baktım sadece online seansı var online ne kadar etkili olur onu bilmiyorum eğer başka yerde yaptıran varsa önerilerinizi bekliyorum.

Bunu yapmak yerine iyi bir psikologa gitmeye ne dersiniz? Psikologlar da hipnoz yapıyor, bilişsel terapiler yapıyor.

Sosyal medyada gosterilenlerin şeffaf olduğunu düşünmüyorum.

Hipnoz beyni hacklemek degil ayrica. Belirli tekniklerle Frekansini degistirmek.

Hipnoz bence işe yaramaz sigarayı bıraktırmada. Özellikle YouTube da gördüyseniz hiç inanmayın, hepsi reklam amaçlı paylaşımlar. Onun yerine ilaçla bırakmayı kullanabilirsiniz, %100 işe yaradı benim çevremde. Son zamanlarda bazı ilaçlar toplatildi yalnız, kanser yapma riski varmış. Araştırın bi

Hipnoz beyin hacklemek demedim zaten mizahi olarak o cümleyi kurdum adamın üzerimdeki etkisini anlatabilmek adına. Etkili derin hipnoz yapabilen isim önerisi arıyorum bu tıp doktoru da olabilir psikolog da ya da hipnoz üzerine uzmanlaşmış bir isim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…