Gebeliğe Hazırlık Hipnoz doğum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebevildan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
16
3
30
Merhaba sevgili gebeler ve gebe adayları
Ben ebeyim. Burada sizlere yardımcı olmak için bulunuyorum.
Hipnoz doğum ile ilgili sizlere birkaç bilgi vermek istedim.
Hepimiz ağrısız kolay bir şekilde doğum yapmak isteriz. Ancak bunun için yapılması gereken gevşeme derin nefes egzersizleri ile ilgili bir çoğumuz bilgi sahibi değiliz. Hipnoz doğumu belkide magazinden duymuşsunuzdur. Özgü Namal hipnoz doğum yapan ünlülerden biri. Hipnoz doğum sizin normal bir şekilde müdahale yapılmadan en az müdahale ile doğum yapmanızı sağlayan sizi rahatlatan bir doğum felsefesidir.
YouTube kanalımda bununla ilgili bir video paylaştım. Eksik olan kısımları sorarsanız çok mutlu olurum.
Hayata mutlu Adımlar atmanız dileklerimle
YouTube link:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şarkı mırıldanıyordum, preslemiyordum, nefes alıp verişim kontrollüydü, 7 cm açılma sonrası ıkınma ardından 15 dakikada geldi. O insanın kendisinde bitiyor, en ufak bir sancıda çığlıklar atılınca anne yorgun düşüyor doğum zorlaşıyor.

Ben şarkı mırıldanıyordum, preslemiyordum, nefes alıp verişim kontrollüydü, 7 cm açılma sonrası ıkınma ardından 15 dakikada geldi. O insanın kendisinde bitiyor, en ufak bir sancıda çığlıklar atılınca anne yorgun düşüyor doğum zorlaşıyor.
Evet kesinlikle haklısınız. Zaten hipnoz dogumdada öğretilen şeyler tam olarak bu soyledikleriniz. Genelde çığlık atma gibi ıkınma şekli doğum korkusu olan gebelerde gözleniyor. Yani hipnoz doğumda kişinin kendisi ile başbaşa kalarak doğum ile basetmesi sağlanıyor. Sizin yaptığınızda aslında tam olarak bu zaten günlük yasam içerisinde ister istemez bir hipnozun etkisi altındayız. Örneğin bir yerlere dalıp gitmek bir hipnoz. Cevabınız için çok teşekkür ederim bu şekilde deneyimleri birbirimize aktararak destek olabiliriz. Doğumun aslında zor olmadığını her kadının bunu başarabileceğini kanıtlamak çok güzel birşey sizide tebrik ederim.

O ağrı gelince susup acısını içinde yaşayanı alnından öperim ben
Tabiki ağru eşiği kişiden kişiye değişir. Ama psikolojik etkisi de yadsınamayacak kadar var. Doğumda yapılan bir masaj doğru nefes tekniği bunlar hep hissettiğinz ağrıyı azaltan faktörler

9 ay boyunca normal doğum yapcam diye ortalarda gezdim. Sezeryanın s'sini bile duymaya tahammül edemiyordum. Normal doğumda uygulanacak nefes teknikleri falan gibi derslere gittim hastanemin verdiği. Sonuç: o ağrı geldi ve yarım saat 'beni sezeryana alın, çabuuuuuk' diye bağırdım. Sezeryanla doğurdum :KK43:

Peki konu ile alakası yok ama gebe kalmak için bildiğiniz kür bitkisel ilaçlar vb şeyler hakkında bilginiz var mı?:anneadayı:

Peki konu ile alakası yok ama gebe kalmak için bildiğiniz kür bitkisel ilaçlar vb şeyler hakkında bilginiz var mı?:anneadayı:
Bu gebe kalamiyorsaniz nedeninin bilinmesine göre değişebilir. Hiç bir rahatsızlık olmadığı halde gebe kalamayan kişilerde durum psikoloji ile ilgili bile olabiliyor. Yani gebelik ile ilgili genel birşey söyleyemiyorum. Tabi gebe kalma oranını artıran yöntemler var ama her kişi kendine özgü özelliklere sahip. İlk önce neden arastrlmali

X