Hipnoooozzz:))

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
53
Ben psikolojiye meraklı bir vatandaşım psikolojiye yakın bir dalda okuyorum hatta her neyse hipnoz yaptıran var mı merak ediyorum çocukluğuma dönsem fena mı bir de takıntılarımı hipnozla silebilirim belki olmaz mı tecrübesi veya bilgisi olan

Abimin doktor bir arkadasi ortak arkadaslarina hipnoz yapmis muz diye limonu catir catir yemis. Takintilari silermi bilmem siliyosa haber ver

Eşim yapmış bir arkadaşına sonra dur sana yapayım dedi :)

Bekarız o zaman bende adama demişim sen ikinci sevgilimsin girermiyim hipnoza :)

Siyahtan başlattı görmem gereken renkleri lacivertin üzerinde kırmızı 20 dedi he gördüm dedim :)

Ama salllıyorum gördüm gördüm diye uyku getiriyor onu diyebilirim :)

Desene cok tehlikeli biseymis bu hipnoz kim bilir sana baska neler dedirtmistir senin esin nasil ogrenmis hipnoz yapmayi zormu ki bu

Desene cok tehlikeli biseymis bu hipnoz kim bilir sana baska neler dedirtmistir senin esin nasil ogrenmis hipnoz yapmayi zormu ki bu

Onlar bir arkadaşlarına yapmışlar iğneyi sokuyorlarmış hipnoza giren kişinin bacağına hiç tepki vermiyormuş. Yanan ateşi yaklaştırıyorlarmış yine tepki yok falan :) Çok hipnoz kitabı var bizim evde eşimin eşyalarının arasından çıktı. Demek bayağı merak sarmış araştırmış :)

Sende ogren ona yap butun sicilini dok ortaya

Sende ogren ona yap butun sicilini dok ortaya

Ayy yok cnm ya bir keresinde valizinden bekarlıktan kalma mektupları çıkmıştı. Onları bile bekarlıkta olmasına karşın başkasına bu duyguları nasıl besler diye ağlaya ağlaya okumuştum Şimdi hipnozda birşey söyler runklii bu senden daha iyiydi falan diye çatlarım ..

Bencede haklisin cok can skci olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…