Hipertroidi olupta hamile kalanlar buraya lütfen!!

maşallah ,tedbiri elden bırakmamışsın en güzel yanı bu ..en azından içinde bir kuşkuyla ve korkuyla gecirmeyeceksimn hamileliğini...Evet dediğin gibi Allah'ın bir mucizesi Allah tamamına erdirmeyi sağlıkla kucağına almanı evladını nasip etsin:)

Teşekkür ederim hepimize nasip etsin Rabbim, çocuklarımizi sağlıkla kucağımiza almayı

Şuan nasılsın canım bebek oldu mu hamileleik nasıl

Canpir ne durumdasın şuan

Canpir ne durumdasın şuan
Slm cnm gebe kaldım 35 haftalık prematüre bir bebişim oldu ve maalesef bebeğimdede hipertroid ve Graves çıktı tedavi gördü neyseki Bebeklerde geçiciymiş 4 aylık olunca tedavimiz bitti şükürler olsun bebeğim şu an çok iyi 11 aylık olduk biraz minyon sadece Bende iyiyim gözlerimi saymazsak

Canımm senin gözlerin tanıdan önce mi sonra mı oldu şuan gözlerimi saymazsak demişsin ya nasıl gözlerin

Canımm senin gözlerin tanıdan önce mi sonra mı oldu şuan gözlerimi saymazsak demişsin ya nasıl gözlerin
Tanıdan sonra cnm ameliyat oldum atom tedavisi gördüm iki sene sonra gözlerimde hafif hafif başladı ve Zaman içerisinde farkettirmeden büyüdü gözlerim

Kızlar merhaba.benim tsh 13 çıktı ultrason çekildim nodül yok dedi küçük şişlikler var dedi doktor.25mg ilaç yazdı onunda yarısını iç dedi 20 gün sonra tekrar gel dedı. Ben bu durumda hipertroid mi oluyorum hipotroidmi oluyo anlamadım

Slm cnm hipertroidi olup olmadığın sadece tsh dan belli olmaz cnm t3 ve t4 de bağlı diye biliyorum

Euthyrox25mg hapını yarısını kirip icxekmisim.düşük dozda başlıcam dedi 20 gün sonra gel dedi.nodül yok şişlikler var dedi .reçete kağıdında hipertroid yaziodu.bide tsh 13 kendine nie bukadar düşük doz başlattı sasirrdim

bende de aynı durum var malesef tsh değerim 0005 çok düşük dedi doktor 1 buçuk senedir gebelik için deniyoruz fakat olmuyor şimdide doktorlar önermiyor ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…