• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipertroidi olupta hamile kalanlar buraya lütfen!!

Merhaba, değerlerimi ölçtürdüm gayet normal çıktı. Hamile kalmadan önce 0.001 olan tsh hamile kaldığımi ogrendigimde bu degerden yüksek çıktı ama yine de referans araliginda değildi. Hiç bir tedavi olmadım hatta şu son iki ayda yaşamadığım kadar acı sıkıntı yaşadım ama dun öğrendim normal değerlerdeydi. Allahın mucizesi bu bana, onca şeye rağmen Allah beni, oğlumu koruyor. Çok şükür.
maşallah ,tedbiri elden bırakmamışsın en güzel yanı bu ..en azından içinde bir kuşkuyla ve korkuyla gecirmeyeceksimn hamileliğini...Evet dediğin gibi Allah'ın bir mucizesi Allah tamamına erdirmeyi sağlıkla kucağına almanı evladını nasip etsin:)

Teşekkür ederim hepimize nasip etsin Rabbim, çocuklarımizi sağlıkla kucağımiza almayı ;)

mrb
bende 3 yillik evliyim yaklasik 1 yil once cocuk istedik ama bir turlu olamadi. Sonrasinda dayanilmaz agrilar basladi kalbimde ve sirtimda tum arastirmalara ragmen agrinin sonucunu bulamadilar. En sonunda ellerimin sinir hastasi gibi titremesi uzerine endokrin uzmanina gorundum. Yaklasik 8 aydir ilac (propcil) tedavisi goruyorum su an neredeyse iyilestim artik ameliyata bile gerek yok diyorlar. Fakat bu sonuclarimin iyi olmasi yaklasik 4 aydir duzgun ben her halukarda hamile kalmak istedim ama hala tutmadi. Doktorlarima bunun engel olup olamayacagini soruyorum ama her defasinda yok olmaz diyorlar. Jinekolojik olarakda bir sorunum yok yani kafam cok karisik moralim cok bozuk isallah yuce rabbim hepimizi bir gun kavusturur. Hersey allahtan
Şuan nasılsın canım bebek oldu mu hamileleik nasıl

cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın,ben ameliyat oldum ve atom aldım bundan bir sene evvel gebe kalmayı düşündüğümüzde karşımıza bu sefer graves çıktı ama şu an çok iyiyim her şey yolunda bir kimyasal gebelik geçirdim geçen ayda düşük yaşadım tüm tetkikler yapıldı kadın doğumla ilgili bir problem yok endokrin dr tsh dan olabileceğini söyledi şimdi ilacımın dozunu ayarlıyoruz bir ay sonra değere bakılıp ona göre gebe kalçam inşallah Allahım hayırlısı neyse onu versin hepimiz için tekrar geçmiş,olsun
Canpir ne durumdasın şuan

Canpir ne durumdasın şuan
Slm cnm gebe kaldım 35 haftalık prematüre bir bebişim oldu ve maalesef bebeğimdede hipertroid ve Graves çıktı tedavi gördü neyseki Bebeklerde geçiciymiş 4 aylık olunca tedavimiz bitti şükürler olsun bebeğim şu an çok iyi 11 aylık olduk biraz minyon sadece ☺️ Bende iyiyim gözlerimi saymazsak

Canımm senin gözlerin tanıdan önce mi sonra mı oldu şuan gözlerimi saymazsak demişsin ya nasıl gözlerin

Canımm senin gözlerin tanıdan önce mi sonra mı oldu şuan gözlerimi saymazsak demişsin ya nasıl gözlerin
Tanıdan sonra cnm ameliyat oldum atom tedavisi gördüm iki sene sonra gözlerimde hafif hafif başladı ve Zaman içerisinde farkettirmeden büyüdü gözlerim

Kızlar merhaba.benim tsh 13 çıktı ultrason çekildim nodül yok dedi küçük şişlikler var dedi doktor.25mg ilaç yazdı onunda yarısını iç dedi 20 gün sonra tekrar gel dedı. Ben bu durumda hipertroid mi oluyorum hipotroidmi oluyo anlamadım

Kızlar merhaba.benim tsh 13 çıktı ultrason çekildim nodül yok dedi küçük şişlikler var dedi doktor.25mg ilaç yazdı onunda yarısını iç dedi 20 gün sonra tekrar gel dedı. Ben bu durumda hipertroid mi oluyorum hipotroidmi oluyo anlamadım
Slm cnm hipertroidi olup olmadığın sadece tsh dan belli olmaz cnm t3 ve t4 de bağlı diye biliyorum

Euthyrox25mg hapını yarısını kirip icxekmisim.düşük dozda başlıcam dedi 20 gün sonra gel dedi.nodül yok şişlikler var dedi .reçete kağıdında hipertroid yaziodu.bide tsh 13 kendine nie bukadar düşük doz başlattı sasirrdim

:sinifsinif:arkadaşlar ben hipertroidi hastasıyım 2 yıllık evlıyım artık bı bebek istiyoruz ama cesaretım yok korkuyorum hipertroid olupta hamile kalanlar hamileliğiniz nasıl gectı dogum hangı yolla gerceklesti ozellikle sezeryan olabılen rkadaşlar varmı beni bilgilndirin lütfen.bide ben kalbimden cok rahatsızım göğüs agrılarım cok oluyo.doktorlar troide bağlıyo.benim gibi troid yüzünden kalbinden rahatsız olanlar var mi:KK43:
bende de aynı durum var malesef tsh değerim 0005 çok düşük dedi doktor 1 buçuk senedir gebelik için deniyoruz fakat olmuyor şimdide doktorlar önermiyor ne yapacağımı bilmiyorum :(

Back