Hipertiroidi olupta hamile kalan var mı?

merhaba ben sunay bendede hipotiroid vardı bir ay ilaç tedavisi gördüm.doktor test yaptı tekrar geçmiş dedi hapı bıraktırdı.iki ayı geçti bekliyorum ama hala bişey yok merak ediyorum acaba ne zaman hamile kalınır diye

Bugün hamile olduğumu öğrendim ama sevincini yaşayamıyorum.Hipertrid var bendede.Çok korkuyorum uzun süre beklediğim bebişimi kaybetmekten.Neler yapmamı tavsiye edersiniz.

Bugün hamile olduğumu öğrendim ama sevincini yaşayamıyorum.Hipertrid var bendede.Çok korkuyorum uzun süre beklediğim bebişimi kaybetmekten.Neler yapmamı tavsiye edersiniz.

selam canım sevindim hayırlı olsun bende hipertroit hastasıyım bebek istiyorum inş hiç korkma dr takibine devam et

Merhabalar , ben de hipertiroidim ve nerdeyse 3 haftadir ilac tedavisine basladim gunde 3 kez methimazol aliyorum, dr.hamilelik onermedi ama ben tam da bu hastaligi ogrenmeden once hamile kalmayi planliyordum, bir sonraki kontrolum 10 kasim da eger degerlerim normale donerse ne kadar sure sonra hamile kalabilirim? Ayrica genelde ne kadar ilac kullandiktan sonra degerleriniz istenilen degerlere ulasti?Hepimize gecmis olsun

merhaba arkadaşlar inanin okurken ağlıyorum.ben biryıldır tedavi goruyorum.bu hastalik evlenmeden once beni buldu.suan 2 aylık evliyim daha yolun başındayım ama cocuk olmuyo die duyunca şimdiden cocuk istiyorum.gecen gun doktora gittin engellemiyor gebeligi dedi zorlaştırıyor sadece siz sureklı calışacaksınız ve unutmayın arkadaşlar ilişkiden sonra sır ustu tam 15 dk dizlerinizi karnınıza dogru cekip bekleyeceksiniz yumurtlama donemı ve bu duruş cok onemli.4 gun kaldı hasta olmama umarım umarım anne olurum.allahım sesimizi duyuyor.dua edelim.rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Ben hiPertiroid tedavisi olurken hamile kaldım inşallah hamilelik sürecinde hormonlarım duzelir

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.10 aylık evliyim yaklaşık altı yedi aydır bebek sahibi olmak istiyoruz.bu sebeple mart ayında doktora gittiğimizde tsh ım çok düşük(0,008) olduğu için hipertiroidi teşhisi konuldu.daha doğrusu iod basedow teşhisi.fakat doktorum bana sadece iyotu keseceksin dedi herhangi bir ilaç vermedi.sedaC arkadaşım sana da basedow teşhisi onulmuş fakat ilaç tedavisi vermiiş.bu tsh ı yükseltmek için verilen bir ilaç mı?kadın doğumcum bence korunun düşük ya da erken doğum riski fazla dedi ama bebek sahibi olmayı çok istiyoruzzzne kadar sürede normale dönüyor acaba bu değerler ve ben ilaç kullanmazken ne kadar sürede normale döner...?ne olur birşeyler yazın çok ihtiyacım var

bu yazılanların üstünden epey bi zaman geçmiş merak ettim doğrusu buraya yorum yapanlar şuan ne durumdalar :) bende 2008 den beri hipertiroidim,2010 da düzelmişti 2011 de yine nüksetti şimdi 10 aylık evliyim bebek istiyoruz ve ben halen ilaç kullanıyorum, şubat ayında hamile kaldım 7 haftalık bebeğimi düşürdüm maalesef ( şuan o kadar karamsarım ki ilaç kullanımını bile bıraktıım, çünkü umudum kalmadı herşeyin Allahtan olduğunu Allah "OL" derse bebeğimin olacağını biliyorum ama şu ara çok kötü psikolojik savaşlar veriyorum içimde (( daha önce buraya yazan arkadaşlardan benim yazımı gören varsa şuan ne durumdalar, tedavileri nasıl oldu, bebekleri oldu mu, bu konularda yazarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler..............

merhaba canım benimde yaklaşık 1.5 yıldır falan hipotiroidim var.
2 düşüğüm var...
hergün ilaç kullanmak zorundayım..
ama bak hamileyim..
ALLAHIN izniyle
sakın ilacı bırakma..
1 gün bile kullanmasan o kadar farkediyo kii..
umudunu yitirme..
RABBİm hayırlısıyla hayırlı evlat sahibi olmayı cümlemize nasip etsin inşallahh

hıım ne güzel Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin, ne güzel maşallah :) darısı başıma o zaman :) geçen hafta bende kan verdim t3, t4 tsh hepside olması gereken değerler içinde, doktor yine ilaçlara devam et dedi, içiyoruz bakalım, hayırlısı

bende hipotiroidim en son değerlerim çok iyiydi tsh 0,56 idi ama bende bu antikor sayıları düşmüyor 2 aydan beri bebk istiyorum inşallah olur..

ben hipotiroidi hastasıyım 75 doz fazla geldi 0.001 e düştü tsh daha önce 1 düşük yapmıştım 8 haftalık değerleri düzeltmeye çalışırken hamile kaldım şimdi değerim aynı değişmiyor ilaçlarıma devam ediyorum bebek şimdilik iyi gibi ilaçlarını asla bırakma ve sık sık kontrole git ve bize de dua et

3 ay önce guatr ameliyati oldum. Tsh degerlerim 0.3 bu hamile kalmaya engel bir değer mi acaba yorum yazanların bebekleri oldu mu,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…