bendede hipotiroidi varmış.doktorun anlattığına göre tsh değeri normal olmadığı zaman yumurta döllense bile tutunamazmış.biz adet olduğumuzu sanırmışız ama aslında düşük yaparmışız.kağıtta güzelce anlattı.nolcak halimiz bilmiorum ve gerçekten olmıcak diye korkuyorum(
Bugün hamile olduğumu öğrendim ama sevincini yaşayamıyorum.Hipertrid var bendede.Çok korkuyorum uzun süre beklediğim bebişimi kaybetmekten.Neler yapmamı tavsiye edersiniz.
merhaba,
geçen haftasonu banada basedow (hipertiroid) hastalığı teşhisi kondu, doktoruma sordum sorun değil, siz çalışmalara devam edin dedi ama sintigrafi çektirirken verdikleri madde benim buay yumurtlama zamanıma geldi ve bıraktım.geçen yıldan beri inanılmaz çocuk istiyorum ama tam anlamıyla birşey yapmış durumda değiliz, daha gün hesaplamaya 2 ay önce başladık.çok korkuyorum ya olmazsa diye 4 yıldır evliyiz, ve sürekli hastalıklarım çıktı eşime bile sölemeye utanıyorum artık.banada dr propoycil verdi ama yarın tekrar gidecem sanırım dozunu yükseltecek, tahlil sonuçlarımı aldı doktorum ve gel diye aradı.benim sizlere sorum, ilaçla tedavisi ne kadar uzun sürüyo,ve gerçekten hamile kalanlar var mı,varsa lütfen yaptıkları değişik şeyler varsa anlatsın,? ümitsizliğe kapılıyorum ve çok korkuyorum, allah umarım bana da annelik duygusunu tattırır...
bu yazılanların üstünden epey bi zaman geçmiş merak ettim doğrusu buraya yorum yapanlar şuan ne durumdalar :) bende 2008 den beri hipertiroidim,2010 da düzelmişti 2011 de yine nüksettişimdi 10 aylık evliyim bebek istiyoruz ve ben halen ilaç kullanıyorum, şubat ayında hamile kaldım 7 haftalık bebeğimi düşürdüm maalesef ( şuan o kadar karamsarım ki ilaç kullanımını bile bıraktıım, çünkü umudum kalmadı herşeyin Allahtan olduğunu Allah "OL" derse bebeğimin olacağını biliyorum ama şu ara çok kötü psikolojik savaşlar veriyorum içimde (( daha önce buraya yazan arkadaşlardan benim yazımı gören varsa şuan ne durumdalar, tedavileri nasıl oldu, bebekleri oldu mu, bu konularda yazarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler..............
bu yazılanların üstünden epey bi zaman geçmiş merak ettim doğrusu buraya yorum yapanlar şuan ne durumdalar :) bende 2008 den beri hipertiroidim,2010 da düzelmişti 2011 de yine nüksettişimdi 10 aylık evliyim bebek istiyoruz ve ben halen ilaç kullanıyorum, şubat ayında hamile kaldım 7 haftalık bebeğimi düşürdüm maalesef ( şuan o kadar karamsarım ki ilaç kullanımını bile bıraktıım, çünkü umudum kalmadı herşeyin Allahtan olduğunu Allah "OL" derse bebeğimin olacağını biliyorum ama şu ara çok kötü psikolojik savaşlar veriyorum içimde (( daha önce buraya yazan arkadaşlardan benim yazımı gören varsa şuan ne durumdalar, tedavileri nasıl oldu, bebekleri oldu mu, bu konularda yazarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?