Canım sana ihtiyacım var!!!!hmm uzuldum allah yardimcin olsn hayatim.cok cok gecmis olsn.umudunu yitirme calismalara devam et:):) benimde zehirli guatirim vardi.triod da diyebiliriz cok sukur bebis bekliyrz en kisa zamanda seninde ikizlerinnn olur insaaaallllaaaaahhhhh:):)
hmm uzuldum allah yardimcin olsn hayatim.cok cok gecmis olsn.umudunu yitirme calismalara devam et:):) benimde zehirli guatirim vardi.triod da diyebiliriz cok sukur bebis bekliyrz en kisa zamanda seninde ikizlerinnn olur insaaaallllaaaaahhhhh:):)
Canım sana ihtiyacım var!!!!
Zehirli guatr ve hamilelik le ilgili konu da açtım ama senin bu mesajını tesadufen gördüm....
Normal yollardan mi hamile kaldın?
ilaç iğne tedavi vs kullandınız mi?
Denedigin bitkisel karışım varmiydi ?
Beni bilgilendirsen de hayırlı bişeye vesile olsan?
amin hayim rabbim herkesin muradini verir insallahcnm çok sağol hayırlısı neyse o olsun bakalım çalışmalara devammm :) bu arada benimkide zehirli guatr ,Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin cnm
Çok sağol canım inşallah Allah herkese nasip ederamin tatlim amin.tatlim inan bana cocuk olmaz diyolardi vallaha oldu.tsh 0,01 di ilac hic icmedim.tabi ictigim oldu ama bi ictim bi icmedim.ilaci sevmem hamileyim halada guatr ilaci icmiyorum.evliligim ilk 3 ayinda yasmin kullandm korundm.sonra ilactan korktum olmaz diye.birraktik 4ayda dogal korundm.sonra calismaya basladik.3 4 ayda cocuk olmadi.ben guatrdan suphelndm.esim ve ben doktra gittik biseyimz cikmadi.esimde ufak biseyler vardi ama cocuga engel degildi.hayirt cayi miydi ne bide balini aldik bide doktr ilac vermsti esime onu kullandi.ama uzun sure uygulamadik.artk bu bitki yada ilacnmi sayesinde .oldu yoksam dogalmi bilmiyr?m.boyle canim guatrdan focugu olan cok insan taniyrum kafana takma.aaa bak bide ben cok kafama takiyodum olmuyodu.son adetimde hamile kalmarigimi dusundm o ay hic bebek beklemiyodm ve hamile kalsim.kafana asla takmiyacn buda bebise engel
insallah hayatiim.insallahhÇok sağol canım inşallah Allah herkese nasip eder
hayirli sonuclar olur ins:)slm kızlar bu ay gebe kaldım değerim ilk 60 sonra 180 -485 veee 250 gebelik yine sonlandıbugün doktora gittim bir sürü kan testi istedi bakalım sebebi neymiş doktor troiddendir dedi offf anlamıyorum yaaaaa hani t4 ve t3 normal olsa yeterliydi demekki tsh da normal olmalı benim tsh değerim çok düşük sanırım ondan yada pıhtılaşma olabilir onada bakılacak yine sonuçları alınca yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?