• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardiyoloji - Kalp ve Dolaşım Sistemi Hastalıkları Hipertansiyon

Sevde99990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2025
2
0
1
26
Merhaba yaşım 26 Tansiyon holter takılıp 24 saat takibi yapıldı ve tansiyonumun yaşıma göre yüksek olduğunu 1 hafta tansiyon takibi daha sonrasında nexivol 5 mg hap verdi raporsuz şekilde çarşamba günü akşam da böbrek ultrasona bakılacak tansiyon neyden kaynaklı diye araştırıyor doktor. Verdigi ilaç raporlu değil reçeteli ama ben 2 buçuk senelik evliyim ve artık çocuk düşünüyorum hamile kalırsam bu ilacın bana zararı ne olur böyle rahatsızlık yaşayan arkadaşlar varmı aranızda biraz bilgilenmek istiyorum çok korkuyorum

Merhaba.... Öncelikle tansiyon arastırın ben hamilelik te tansiyon çıkıyor bunu hamilelik ögrendim sonra doğuştan tek böbreklı olduğu bu şekilde tam 4 kez bebegım kaybettım gebelıkte tansiyon ödem sonucu hep gebelık zehırlenmesı sonucu bebeklerı vefat ettı öncelikle arastırın tansiyon

Çok geçmiş olsun başınız sağolsun çok üzüldüm. Ama ben kendimi bildim bileli hep tansiyonum 14 13 daha aşağısına görmedim korkuyorum verdikleri ilaç rapora döner ve ömür boyu kullanırım diye veya hamile kalırsam bebege zarar verir mi diye . Peki siz daha sonra bu sorunu çözdünüz mü

Back