- 2 Mart 2017
- 43
- 41
- Konu Sahibi bayanfzt88
8 yaşında dünya yakışıklısı bir oğlan anasıyım..2 yaşından beri hiperaktivite şüphesi vardı..çok agresifdi çok ağlardı..4 yaşına kadar konuşmadı..bilenler bilir 7 yaşından önce tanı konulamaz ve tedavi edilemez..okula başlar başlamaz öğretmenin ve velilerin tepkisini çektik. O kadar üzerinde durmama rağmen herkez okudu biz okuyamadık..çocuğum hep her yerde parmakla gösterilen oldu hep arkadaşlarının arasında mızıkçı olan o olduğu için dışlandı.. ve geçen yıl tanı konuldu DEHB ve davranım bozukluğu...hemde ileri düzeyde hiperaktivite idi..Dr.tek çareniz ilaç başka baskılayamazsınız ilerde uyuşturucuya başlar fln diye beni iyice korkuttu.Keza çevremde aynı oğlum gibi bir kuzenim vardı şu an 20 yaşında ağır eroinman..tek farkımız onun anne babası eğitimsiz ve çocukları hariç herkezi suçlu gördüler..geçen yıl ilaca başladık; medikinet.. çok agresifleştirdi bütün semptomları baskılamak yerine agreve etti..ritaline geçtik ondan da bir verim alamadık..en son conserta kullandık 1 hafta içinde oğlum okumayı söktü..haftaiçi hep kullandık.yaz tatilinde bıraktık.zaten kendimden nefret ede ede verdim.her verdiğimde çocuğumu zehirlediğim acısı kalbime mıh gibi çöküyordu.. yaz bitti ve baktık ki daha da artmış hiperaktivitesi..3 haftadır gene başladık bu defa vayarin diye bitkisel bir ilaç ilavesiyle..dün bir burkulmayla oğlumun ayağı kırılmış okulda..ortopedist ilaç kemik dansitesi düşürmüş olabilir dedi..içim yanıyor..çocuğumun ruhunu yıpratmıycam derken bedenine ne yapmışım ben...araştırıyorum lütfen bilenler yardım etsin bana ilaçsız bi yöntem yada bitkisel bi tedavi..alternatif tıp..her fikire açığım..