- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
buyrunnnnnnnnnçok teşekkürleropuyorumnanaktançok hoşş
teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktançok güzel olmuş canım a.s.
nasıl yaptın tarif edermisin hint kınasını sulandırıp sürdünmü
bende yapıcam da kınanın hazırlanışı bilmiyorum hazır tüplerde satılıyor hint kınası dövme için desenleride hazır var ama renkleri sanki solgun duryor du almadım bu yüzden hazır kına
kınayı nasıl hazırladın anlatırmısın tatlım
:kedi::kedimafoldumbenyok yok yok bunu bana yapamazsin tatlisimmafoldumben
:1shok:ya cok güzeller yaaaaaaaaaa:1shok:
opuyorumnanaktanben cok severim hint kinasiniopuyorumnanaktan
dubaiye gittigimizde sag elimden dirsegime kadar
sol ayagimdanda dizime kadar yaptirmisdim o derece seviyorum yani
nasil yaptin balim bayildimmmmmmmmmopuyorumnanaktan
emegine saglikzemuszemus
kizkardesimin kinasina cok istiyorum yapmaya kalksam nasil yapabilirim tatlisim???
bişey değil cnmopuyorumnanaktanaçıklaman için çok teşekkür ederim canım a.s.
kınanın nekadarını kullanacağımı bilmiyordum soracaktım ilk yorum bıraktığım da ama sonra vaz geçtim çok soru sormuş olurum diye
neyse ki sen onuda atlamadan yazmışsın .yoksa ben paketin hepsini hazırlardım
tekrar teşekkür ederim canım :1hug:
çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan yaparsın muhakkakki dene..ayy süper görünüyor bnde ayak bileğime istiyorum amaa bayan bulamadım yapan o yuzden yaptırmadım
kendim yapabilsem süper olur
canım evet eczanelerdeki bildiğimiz oksijenli suyla hazrlıyacaksın..kanimca hint kinasi bulabilirim hint dükkanlarinda
ve oksijen diyosun su bildigimiz oksijen eczaneden alinan öylemi
birde kürdan
peki kücük posete koyup ucunu incecik delip yapsak???olmazmi acaba???
denicem mutlaka
kizkardesimin kinasina kadar elim yatkinlasir belki
demi..bende bayılırım ama kokusunu hiç sormayın tabi:sinifsinif:çok güzelllll bayılıyorum ben kınaya yaaaopuyorumnanaktan
ilginize çok teşekkürleropuyorumnanaktanHint kınasını ben de çok severim,en azından kalıcı olmadığı için,
daha çok küçük ve güzel motifler hoşuma gider,
kendim yapmayı hiç denemedim ama deneyeceğim sanırım,
çünkü benim kızım da bayılır ,hatta ilk kızımda deneyeyim,bakalım nasıl olacak...
sevgiler...
inanki izmirde yapan varmı hiç fikrim yok:1no2:izmirde hink kınası yapılan yer varmı birde ücreti nekadar yazarsanız sevinirim
alkisalkisalkisayyy işte buna bayıldım bende istiyom bende istiyom:dance::dance:çok güzel olmuş canım kaydirigubbakcemile5ama ben beceremem yapmayı keşke aynı şehirde olsaydık gelirdim sana yaptırmaya:çok üzgünüm:
keşke burda olsaydın seve seve yapardımzemuszemusalkisalkisalkisayyy işte buna bayıldım bende istiyom bende istiyom:dance::dance:çok güzel olmuş canım kaydirigubbakcemile5ama ben beceremem yapmayı keşke aynı şehirde olsaydık gelirdim sana yaptırmaya:çok üzgünüm: