Hint kınası sevenlere..

mafoldumbenyok yok yok bunu bana yapamazsin tatlisimmafoldumben
:1shok:ya cok güzeller yaaaaaaaaaa:1shok:
opuyorumnanaktanben cok severim hint kinasiniopuyorumnanaktan
dubaiye gittigimizde sag elimden dirsegime kadar
sol ayagimdanda dizime kadar yaptirmisdim o derece seviyorum yani
nasil yaptin balim bayildimmmmmmmmmopuyorumnanaktan
emegine saglikzemuszemus
kizkardesimin kinasina cok istiyorum yapmaya kalksam nasil yapabilirim tatlisim???

buyrunnnnnnnnnçok teşekkürleropuyorumnanaktan
teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktan
evet hint kınasını(siyah olanı) oksijenli suyla kahve telvesi kıvamında sulandırdım sonrada kürdanla deseni elime çizdim..

eğer siz ilk kez yapacaksanız begendiniz deseni aydınger kağıdına stebilo kalemle çizin.. sonra desen kurumadan elinizin üstüne koltuk altı rolonu sürüp deseni hemen ters çevirin üstüne yapıştırın. bir kaç saniye tutup desen kaymadan kaldırın sonra kınayı desenin üszerine uygulayabilirsiniz...ama ben ce bunlara gerek yok çünki çok uzun kafamçokkarıştı
direk kınayı oksijenli suyla karıştırıp elinize uygulayın daha kolay.deseni koyun önünüze baka baka çizinyerimseniben

renklere gelince eğer kınanın rengi çok siyah olsun istiyorsanız içine aktarlarda satılan ALMAN TAŞI denen bir madde var ondan karıştırın simsiyah olacaktır..
ama hint kınalarının ben şu saça uygulananların siyahından alıyorum oda simsiyah renk veriyor..bir çay kaşığı kadar kınadan dünya kadar desen çizebilirsiniz.fazlasını sakın hazrlamayın bukadarı yetiyor..
başka sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yardımcı olurum..

ilginize çok teşekkürleropuyorumnanaktan
:kedi::kedipuyorumnanaktan
ay sen yaparsın kızdelikafadulden becerikli hatun sepeti yapan kınada yapar ayolyerimseniben
keşke yakın olsak ben sana hergün yaparım gülümzemuszemus
ama gelmen lazım kaydirigubbakcemile3
incim yukarıda anlattım ama eğer anlamadıysan ben sana özel olarak tekrar anlatabilirim..seve seveyerimseniben

beğenmenize senindim kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için:kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

açıklaman için çok teşekkür ederim canım a.s.
kınanın nekadarını kullanacağımı bilmiyordum soracaktım ilk yorum bıraktığım da ama sonra vaz geçtim çok soru sormuş olurum diye
neyse ki sen onuda atlamadan yazmışsın .yoksa ben paketin hepsini hazırlardım
tekrar teşekkür ederim canım :1hug:

ayy süper görünüyor bnde ayak bileğime istiyorum amaa bayan bulamadım yapan o yuzden yaptırmadım
kendim yapabilsem süper olur

bişey değil cnmopuyorumnanaktan
ne demek seve seve anlatırım zaten artık bunun gizlisi saklısı yok herkez yapabiliyor..ilk denemelerde biraz acemilik olabilir ama sonradan eliniz hemen alışacaktır.bir deseni çizmek inanınki 10 dkk nızı bile almıyor bazenyerimseniben
birde netten henna tattoo diye gir birsürü desen çıkar karşına fikrin olsunyerimseniben

ayy süper görünüyor bnde ayak bileğime istiyorum amaa bayan bulamadım yapan o yuzden yaptırmadım
kendim yapabilsem süper olur
çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan yaparsın muhakkakki dene..
ayaktada fotom var tembellik yapmazda küçültürsem inşallah koyucam :kedi:

kanimca hint kinasi bulabilirim hint dükkanlarinda
ve oksijen diyosun su bildigimiz oksijen eczaneden alinan öylemi
birde kürdan
peki kücük posete koyup ucunu incecik delip yapsak???olmazmi acaba???
denicem mutlaka
kizkardesimin kinasina kadar elim yatkinlasir belki

canım evet eczanelerdeki bildiğimiz oksijenli suyla hazrlıyacaksın..
poşeti delmek iyi fikir ama akışını kontrol etmek zor oluyor
onun yerine kagıttan kukulete yap ucunu sivri bırak kontrol etmek kolay olur onunla çiz daha iyi kalem gibi oluyor.yada şırıngaya doldur oda oluyor ama ince figürleri kürdanla daha kolay yapabilirsin yerimseniben
çok güzelllll bayılıyorum ben kınaya yaaaopuyorumnanaktan
demi..bende bayılırım ama kokusunu hiç sormayın tabi:sinifsinif:

Hint kınasını ben de çok severim,en azından kalıcı olmadığı için,
daha çok küçük ve güzel motifler hoşuma gider,
kendim yapmayı hiç denemedim ama deneyeceğim sanırım,
çünkü benim kızım da bayılır ,hatta ilk kızımda deneyeyim,bakalım nasıl olacak...
sevgiler...

ilginize çok teşekkürleropuyorumnanaktan
umarım güzel şeyler çizersiniz resimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum:kedi:

izmirde hink kınası yapılan yer varmı birde ücreti nekadar yazarsanız sevinirim

izmirde hink kınası yapılan yer varmı birde ücreti nekadar yazarsanız sevinirim
inanki izmirde yapan varmı hiç fikrim yok:1no2:
ama sahil kıyılarında akşamları açılan sergilerin arasında görüyorum bazen yapanları okadar..ama bu işi ciddi anlamda yapanları gerçektende bilemiyorum

buda bana gelen misafirimin eli:))) onada yaptık..

Son düzenleme:
alkisalkisalkisayyy işte buna bayıldım bende istiyom bende istiyom:dance::dance:çok güzel olmuş canım kaydirigubbakcemile5ama ben beceremem yapmayı keşke aynı şehirde olsaydık gelirdim sana yaptırmaya:çok üzgünüm:

keşke burda olsaydın seve seve yapardımzemuszemus
yapmadıgım kalmadı zaten kendi çevremdekaydirigubbakcemile3
beğenmene çok sevindim cnm çok sağolasınopuyorumnanaktan

su35 bunlar harika çok beğendim sana daha sonra nasıl ulaşabilirim çok güzelmiş ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…