- 27 Ağustos 2008
- 112
- 0
- 37
- Konu Sahibi EU1
ben yaptım ve çok pişman oldum sakın yapma canım..kına sacdan cok zor akıyo.boyatmak ıcın kuafore gıttım boyamadılar saca zarar verıyomus kınanın akması gerekıyomus çünkü..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende hem normal kına hemde hint kınası kullandım.kına zamanla saçları kırıyo.kurutuyo.kınanın üstüne kınanın renginden daha açık bi renge boyayamazsınız.saçlarınız yanar.hint kınası normal kınadan daha zararlıymış.kuaförüm söyledi ve bana baya bi kızdı. zamanka saç köklerini kurutup saçları döküyomuş.ve hint kınası saçtan kesinlikle akmıyo. ben kızıl yapmıştım kırmızımsı bi kızıllık olmuştu....ama bana sorarsanız boyalar daha iyi hemde saç boyaları saçı besliyomuş.bütün sorduğum kuaförler ve okuduğum yazılardan söylüyorum.ben artık boyuyorum ve bölesi daha güzel:)
saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı tamda tepemde..hint kınası yaparım doğal diyordum burayı okudum korkar oldum..şu eski yeşil kokan kınalardan mı yaksam?ne yapsam.
Canım 1 sene aralikla kırmızı Hint kınası yaktım dökülen sac kokte durmaz zaten besler parlatir kına ama üstüne boya sürmeye kalkarsan basın fena yanar soyleyim :)kızlar aranızda hint kınası kullanan varmı?ben kullanıyorum saçıma çok iyi geliyor ama zararı çokmuş diyenler var bilgisi olan varmı bu konuda?