Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hint kadınlarının mucizevi saç ve kirpik uzatan formülleri:uygula!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar ismid sürmesi diye bişey varmış bunu 3 gün (sanırm 3 er kere) yatarken göze normal sürme gibi işte sürülüyormuş... kirpikleri acayip uzatıyormuş bu ve göz bozukluğuna da fayda ediyormuş. bunu ben ikbal diye bi bayan var bilirsiniz yemek programı falan yapıyo onun programında söylemişti bi doktor ve yapanlar olduğunu ve gerçekten fayda gördüklerini söylemişlerdi... ben bunu aradım fakat açıkçası burdakilere çokta güvenemedim gerçek ismid sürmesi midir die... haberiniz olsun eğr hacca falan giden yakınınız olursa mutlaka isteyin ve deneyin derim. eğer bulabilirsem ben de deniycem :)

canim istersen hac malzemeleri satan yerden tas olarak alabilirsin onu ezip toz haline getiriceksin toz surme olucak. Kullananlar var ama kirpikleri uzattigini duymadim hiç eger saglik bakanligi onaylisini bulursan hashmi ismid surmesidir.

olur tabikide canim niye olmasin =) içine bugday yagida koy bence

buğday yağını ilk kez duydum bak o ne işe yarıyor :sm_confused: buarada bu işlerden anlıyosun galiba fatale bide susam yağı var buralarda biyerde okumuştum ondan da koyalım mı ne dersinCADIARZU

canim istersen hac malzemeleri satan yerden tas olarak alabilirsin onu ezip toz haline getiriceksin toz surme olucak. Kullananlar var ama kirpikleri uzattigini duymadim hiç eger saglik bakanligi onaylisini bulursan hashmi ismid surmesidir.

aa evet haklısın o gelmemişti aklıma :) onlara bakıyım bi de sağol canım zemuszemus evet senin dediğin gibi kullanılıyomuş normal olarak ama bu benm dediğim gece yatarken işte 3 gün sürülüyormuş peygamberin bunla ilgili hadisi vardır hatta falan diye anlatmışlardı bişeyler çok iddalı söylediler uzatıyor die kesinlikle deniycem :dance: eğer işe yararsa size de söylerim opuyorumnanaktan

buğday yağını ilk kez duydum bak o ne işe yarıyor :sm_confused: buarada bu işlerden anlıyosun galiba fatale bide susam yağı var buralarda biyerde okumuştum ondan da koyalım mı ne dersinCADIARZU

canim bugdayi bende bu forumda okudum ben kendime hint badem susam yagi karistirip kullaniyodum sonra goze çok kaçiyo diye gittim blue ocean in kas kirpik bakim yagi aldim =) onun içinde hint yagi yokmus biraz kendim ekledim oyle kullaniyorum :)

canim zaten surme hem kozmetik hemde saglik amaçli kullaniyor gerçi ilk kullanim amaci saglik için sonra saglikli diye kozmetik olarak da kullanilmaya baslanmis ben bulabilsem bende alicam ama ugrasamiyorum malesef :S uzatiyosa mutlaka haber ver canim =)

fırça gibi kirpiklerim vardı ama kalıcı rimelden dolayı gitti güzelim kirpiklerim. güzel bir formüle benziyor denemek lazım.
bu arada kirpiklerinizi sakın kesmeyin, ben kestim uzamadı. hala bekliyorum uzasın diye :1no2:

evet cnm okumustum burda kesenleri =) genelde herkes uzamiyor diyo :S kirpiklerine surekli bakim yap canim nasilsa duzelir =) için rahat olsun

kızlar bu yağları 1 bardak suyun içine atıup kaynatıyoruz sonra soğutum başka kabamı alıyoruz ya yoksa benmari usülümü ...

canim benmari usulu diye anlatiliyo ama yapmayi basaran daha kimse olmadi buna bende dahil çunku krem kivami almiyorr :S en iyisi yagi direk surmek sonra o yaglarda bosa gidiyor

canim ben kas kirpik yapisi sekillendirme bolumunde kirpik uzatilmaz diye bi topik okudum ondan vazgeçtim simdi sadece saçlarima odaklandim =))))))))

hint yağını kullanmakistiyorum bende acaba gerçekten işe yarıyor mu

bu hint yağını direk kirpik diplerine uyguluyoruz değil mi kızlar...işe yarıyor mu peki acaba deneyenler yazarsa sevinirim

canım yağları suyla karıştırma zaten tarifi veren arkadaş sanırsam yanlış anlatmış, tencereye su koy, içerisine başka bir kap koyarsan eğer yağları bu kabın kabın içinde karıştır, kakao yağı bir süre sonra erir hint yağıyla karışır. kaş kirpikte çok iyi sonuç verir yalnız hint yağının orjinalini bulman zor, aktarlarda satılan yağlar orjinal değil genelde

2.3.gundur bende kırpıklerıme hint ve bagdem yagı karıstırıp suruyorum,bu kez kararlıyım en az 2hafta kullanıcam cunku gecen sene de almıstım ama pes ettım bır kac gunde ıste hep boyle sabırsızlanıyorum ve yarıda bakıyorumsaçlarıma da haftalık program ayarladım1 gun vıtamınlı yag karısımı,bır kac gun vıtamınsız yaglar ve bır kac gun karanfil suyu bakalım nolcak gelısmelerı yazarım arkadaslar:26:
bu arada entele otunu 2 yıl once almıstım korka korka denemıstım cunku zehırlı falan dıyolardısımdıye kadar bır seyım olmadı galıba o kdr da zararlı degıl dımı kızlar su an yazdıgıma goresanırım ıse yaradı cunku benim hıc saclarım omuz hızasını gecmezdı ama o zamanlar sırtımın ortasına kdr gelmişti saçlarım...gercı o zamanlar ben yag bakımı da yapmıstım yazdı ve her gun soguk suyla yıkardım..yani anlıcanız hepsinın de faydası olmustur ama bence entelenın daha cok etkısı vardıbu arada 5aylık bebegim var acaba kullansam ona falan gıder mı yanı emmiyo ama gene de kokusu falan sızce napim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…