Kına Gecesi Hint Gelini..

FundaBerrak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
283
1
46
Adana
Kızlar Temmuz da evlendim,kınamda hintliler gibi olmustum :)
Ben cok arayıp resım bulamamıstım ,ilgisini ceken olursa,resim yüklerim ...

Kızlar Temmuz da evlendim,kınamda hintliler gibi olmustum :)
Ben cok arayıp resım bulamamıstım ,ilgisini ceken olursa,resim yüklerim ...

vallahi canım çok ilgimi çekti yüklede bakalım . nerden aldın kıyafetlerini onu da sormadanm geçmiyim zira avatarındaki resim sensen çok ta hoş olmuşsun...

canım çokkkk beğendim kıyafetini de saçını da duvağını da herşeyin muhteşem olmuş ,yavrum ağlamışsında kıyamam nazar almasın inşallah ... bence neyin var neyin yok kk da paylaşmalıısn Ç:))::) bir ömür mutluluklar...

çok hoşsunda niye hintli olmayı istedin ki..bu bizim ananemizz...türk gelini gibi olsaydın daha etik olurdu bence...ama canın öle istemiş öle olmuş...içinde kalmamıs en azından...hoşluga gelınce zaten hos bır kızsın...ama ben olsaydım hint olamak yerıne bindallı gıymeyı tercıh ederdım

tesekkür ederim :)
bindallıyı giymem,cok klasik herkes her türlüsünü giydi ve bence hos da durmazdı üzerimde,tercihimi bnundan yana kullandım,begenmenize cok sevindim :)

çOK GÜZEL OLMUŞSUNNNN.bU KIYAFETİ NERDEN BURDUN PEKİİİ..BUNU GİYDİĞİNDE TEKRARDAN Bİ ABİYE GİYMEDİN HERALDE.BENİMDE KINA GECEM VAR ARALIKTA KIYAFET KONUSUNDA HİÇ BİŞİ YAPMADIM.(((((((((((

çOK GÜZEL OLMUŞSUNNNN.bU KIYAFETİ NERDEN BURDUN PEKİİİ..BUNU GİYDİĞİNDE TEKRARDAN Bİ ABİYE GİYMEDİN HERALDE.BENİMDE KINA GECEM VAR ARALIKTA KIYAFET KONUSUNDA HİÇ BİŞİ YAPMADIM.(((((((((((

yok canım bundan sonra baska kıyafet giymedim,tek buydu yani :) zaten aile içnde 1-2 saatlik bişeydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…