arkadaşlar saçlarım baya yıpranmıştı özellikle uçları boyadan açıçıdan yanmıştı bugün kuaföre gittim uçlarından aldrmak için saçlarımın uçuna hindistancevizi yağı sürmemi söledi kırıklara yanmış saçlara çok iyi geliyomuş.yağı sürdükten sonra bekletebildğin kadar beklet dedi.hemen giitim aldım eve gelince saclarıma sürdüm ve uzun bi süre beklettim gercekten işe yaradı saclarımn uçları yumuşacık oldu sertliğini aldı sanki birazcıkda düzeldi gibi geldi bana. belki sizede faydası olur die paylaşmak istedim
canım 4 gündür kullanıyorum saclarım eskisine oranla daha iyi oldu
her gün mü kullanıyorsun? tatlm
evet canım hergün kullanıyorum az biey sürüyorum yetıyor ve saçlarımda şuan gözle görülür bi düzelme oldu
düzelme oldu demek süperbenim de bir denemem lazım
yanii canım bi dene istersen bişey kaybetmessin sonuçta bitkisel bi yağ
bit yapmaz dimi:86: saçımda gür,bir girdin mi çıkmazlar da:90:
ne kadar bekletiyosun canım? :)
canım istediğin kadar beklet.ben duştan çıkınca sürüyorum bidaha ki duşa kadar bekletiyorum. tabi gün içerisinde aklıma geldikçe azcık daha sürüyorum.
yok canımm zaten diplerine sürmüyoruz. şimdiye kadar ben bitlenmediysem kimseye bişey olmaz saçlarıma sürmediğim yağ kalmadı nerdeyse
aynen öle canımkokusu ne çok güzel ne de çok kötü ama sürülmicek gibi deil. zaten bi müddet sonra koku falan kalmıyor:92:
o zaman gönül rahatlığıyla kullanabilirimm. :) teşekkürler. :)
amanın burda 1 saat beklet durula diyo.diplere sürüp 1 saat bekleyip durularım, sonra da uçlarına sürüp durulamam o zaman.
hihii saç da uzatıyomuş, enerji de veriyomuş. bi taşla 3-5-15-20 tane kuş.
sürüp durlamayınca yağlı yağlı kalmıyo mu?
bide katı mı oluyo hindistancevizi yağı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?