Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Saç Bakım Kürlerihindistanceviziii yağııı:)))
Sıvı olanı çok işlemden geçmiş oluyormuş. Yine de faydası oluyordur tabi ama katı olanı bulabilirseniz daha sağlıklı olur. Ben internet üzerinde bir yerden bulmuştum ve yüzüme de kullanıyordum. Şimdi bulamıyorum stokta yok yazıyor. Bulursanız paylaşırsanız sevinirim
Banyodan sonra nemlendirsin diye canım. Cilt bakımları kısmına başlık da açmıştım, cildim çok problemli her kremi yüzüme süremiyorum. Sadece hindistancevizi yağı iyi geldi (soğuk pres olanı). Saçıma da çok iyi gelmişti, bir daha bulamadım
Banyodan sonra nemlendirsin diye canım. Cilt bakımları kısmına başlık da açmıştım, cildim çok problemli her kremi yüzüme süremiyorum. Sadece hindistancevizi yağı iyi geldi (soğuk pres olanı). Saçıma da çok iyi gelmişti, bir daha bulamadım