• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri hindistanceviziii yağııı:)))

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

tubbili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
200
1
66
Trabzon
arkadaşlar saçlarım baya yıpranmıştı özellikle uçları boyadan açıçıdan yanmıştı bugün kuaföre gittim uçlarından aldrmak için saçlarımın uçuna hindistancevizi yağı sürmemi söledi kırıklara yanmış saçlara çok iyi geliyomuş.yağı sürdükten sonra bekletebildğin kadar beklet dedi.hemen giitim aldım eve gelince saclarıma sürdüm ve uzun bi süre beklettim gercekten işe yaradı saclarımn uçları yumuşacık oldu sertliğini aldı sanki birazcıkda düzeldi gibi geldi bana. belki sizede faydası olur die paylaşmak istedim :69:

arkadaşlar saçlarım baya yıpranmıştı özellikle uçları boyadan açıçıdan yanmıştı bugün kuaföre gittim uçlarından aldrmak için saçlarımın uçuna hindistancevizi yağı sürmemi söledi kırıklara yanmış saçlara çok iyi geliyomuş.yağı sürdükten sonra bekletebildğin kadar beklet dedi.hemen giitim aldım eve gelince saclarıma sürdüm ve uzun bi süre beklettim gercekten işe yaradı saclarımn uçları yumuşacık oldu sertliğini aldı sanki birazcıkda düzeldi gibi geldi bana. belki sizede faydası olur die paylaşmak istedim :69:

son gelişmeleri de yazarsın canım,umarım fayda sağlamaya devam eder:31::69:

aynen öle canım:1: kokusu ne çok güzel ne de çok kötü ama sürülmicek gibi deil. zaten bi müddet sonra koku falan kalmıyor:92:

aynen öle canım:1: kokusu ne çok güzel ne de çok kötü ama sürülmicek gibi deil. zaten bi müddet sonra koku falan kalmıyor:92:

o zaman gönül rahatlığıyla kullanabilirimm. :) teşekkürler. :)

amanın burda 1 saat beklet durula diyo. :D diplere sürüp 1 saat bekleyip durularım, sonra da uçlarına sürüp durulamam o zaman. :D

hihii saç da uzatıyomuş, enerji de veriyomuş. bi taşla 3-5-15-20 tane kuş. :52:

o zaman gönül rahatlığıyla kullanabilirimm. :) teşekkürler. :)

amanın burda 1 saat beklet durula diyo. :D diplere sürüp 1 saat bekleyip durularım, sonra da uçlarına sürüp durulamam o zaman. :D

hihii saç da uzatıyomuş, enerji de veriyomuş. bi taşla 3-5-15-20 tane kuş. :52:

nasıl istersen öle kullan canım ben yanmış saçlarımı onarmak için kullanıyorum onun içinde uçlarına sürüyorum:86::86:

Back