• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindistan Cevizli Ve Cikolatalı Parfümler ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzun zamandır giremiodum cvplayan herkese tşk edrm

c.dior dan Hypnotic Poison
hindistan cevizi değil badem ama beğenebilirsin gibi geldi
2404.jpg

Yves Rocher de hindistancevizli parfüm vardır.Çokolatalı parfüm Aquolina Chocolovers.

the body shop istiklal caddesinde vücut losyonu kremi şampuanı parfümü var ben çilekli aldım şimdi hindistan c. düşünüyorum.

aaaa doğru body shopta aradığın parfümü bulabilirsin arkadaş yazmış ya yeni aklıma geldi ben koklamıştım çok güzeldi
hem parfümü hem vücut spreyi falan var duş jeli kremi seçenek çok
hadi kolay gelsinn

slm cnm :) sevilde satılıyor sırf çikolata hemde aguolina marka pink sugar ın diğer kokusu resmen çikolata kokuyopr tam senlik milka gibi kokarsın ne güsel :)) fiyatta uygun cnm bi bak istersen

ben candy kullanıorum kimi şeker gibi kimi şekerli sakız gibi kimi çilek kimide elma gibi kokuosun dio :)

dün avonun kataloğunda gördüm yeni çıkmış
tahiti sanırım adı hindistan cevizliydi bayıldım kokusuna
ama ben çilekli vücut losyonumla hoş olamyacağını düşündüğüm için almadım

avonun yeni kataloğunda hindistan cevizli var canımmm hem de ucuz

Sirene Clin d'Oeil/ Bourjois bu parfüm hindistan cevizi kokuluymuş..kullanan varmı? almayı düşünüyorum.

avonun hindistan cevizli parfümünün adı nedir acaba biliyormusunuz

Avon'un Tahitian Holiday hindistan cevizi kokusu...
ben H. cevizi kokusu pek sevmem ama sevenler için ideal bir parfüm..
bu ayki fiyatı: 15ytl ..
normal fiyatı:30 ytl
:smiley-cool:

avonun Tahitian Holiday'i kullanan memnun kalan varmı arkadaşlar?
sipariş etcemde....

mrb girmemişim uzun zamandır cvplayan herkse tşkler,avon hoşuma gtmdi istediim gbi diil yves rocher.den aldım =) çoook güzel tam istedğm gbi sadcee hindistan cevzi kokuo,çilekliside güzell

slm cnm :) sevilde satılıyor sırf çikolata hemde aguolina marka pink sugar ın diğer kokusu resmen çikolata kokuyopr tam senlik milka gibi kokarsın ne güsel :)) fiyatta uygun cnm bi bak istersen

milkayıda çok severm hindstan cevzliyi aldım çikolatalıyıda alcam inş :D

Kizlar benden size bir tavsiye bu körperbutter deniyor burda vücut yagi yalniz yag gibi degilde krem seklinde belki türkiyedede vardir bunlarin cikolatali ve hindistan cevizli olanlarida var hem komple vücüdunuz kokmus oluyor daha yogun ve güzel bir koku yayiyorsunuz ozaman bilginize....

Buda hindistancevizli parfüm ben kullanmadim ama siparis verebiliyorsunuz...

Escada - Margaretha Ley
Çiçeksi, oryantal bir koku... Sümbül, şeftali, erik, hindistan cevisi, misk, vanilya, yasemin, gül karışımı.
ben escadanin parfumlerini begenirim
bide çikolatalı parfum pek yoktur şekerli var daha cok :p
canım cukulatalı parfum dıye sordugunda pıs kokulu parfumler cıkarıyorlar hıc oyle sorma derım kesfedeceksın artık

Back