Evde saç açma sakıncalı, kuaförlere para yedirmek tabiri hoş olmamış, onların mesleği bu işleri karşılığı hak ettiği parayı alıyorlar. Ben bir kere evde röfle denemiştim hem istediğim renk olmadı hem de yıprandı saçlarım. Saçların yanma ihtimali de var tabii. Bu konuda bir bilginiz yoksa, işi bilen birine yani bir kuaföre gitmeniz en mantıklısı. Hindistan cevizi yağı bakım yapıyor ben de kullandım bir dönem nemlendirip parlaklık vermesi için. Saç açma konusunda über bi koruma potansiyeli olduğunu sanmıyorum.konum lütfen bi süre tasınmasın saclar bölümüne onca konu actım giren eden yok....
gecen gün nette arastırırken gördüm hatta burdada bi yazı vardı arkadasın adını uuttum ama baya olmus sanırım simdi deneyenler vardır sacı boyamadan önce sürüyomusun sactaki pigmetlerimi ne kapatıp araları acamdıgı icin sac yıpranmıyomus
ve oryelle acındada yıpranmıyomus benim istedigim de bu saclarım 1 senedir kızıl ve artık sıkıldım acık kahve boyuyup uclara sarı attırmak istiyorum
bugun bi kac eczaneye gittim markasını unuttum simdi ama o arkadasın dedigi doa marka degil yine bitkisel baska bi marka 43 liraydı katı hindistan cevizi yagı tabi bu
simdi biraz pahalı geldi alıpta onu sürüp oryelle acmak istiyorm sacımı ama kac derece acılır bu sac islemlerinden pek anlamam kuaförlerede para yedirmek istemiyorum cünkü
saclarımın kızıl rengide loraelın kızılı yani hint yada kına degill
yardımcı olursanız süper olur....
saclarımı kızıldan kurtulursam acık kahve yapıp omre tarzı platın yapmak istiyorum uclarına ama kullu renk yesil yapar derler kızılları kapatırmı kiHindistan cevizi yagini hic bilmiyorum limoncu.
Acinca ne renk yapacaksın?
Ben platin sari icin 40 volum oksidan + toz acici kullaniyorum. Ustune yine de acik kullu boyuyorum kizillik kaliyor yoksa. Kullu boya yoksa kizil kaliyor. Kendi sacim siyah.
Tamam yipranma var ama asiri degil. Banyoda sac kremi ve gunluk kullandigim su bakim spreyleri ile gayet sikintisiz yasiyorum.
tabıkı emeginin karsılıgını veriyosun ama 150 liraya vermek var bide 500 e vermek var hani cok lüks bi semtte degilim ama oturdugum cevrede biraz iyi kuaförler 300den baslıyoEvde saç açma sakıncalı, kuaförlere para yedirmek tabiri hoş olmamış, onların mesleği bu işleri karşılığı hak ettiği parayı alıyorlar. Ben bir kere evde röfle denemiştim hem istediğim renk olmadı hem de yıprandı saçlarım. Saçların yanma ihtimali de var tabii. Bu konuda bir bilginiz yoksa, işi bilen birine yani bir kuaföre gitmeniz en mantıklısı. Hindistan cevizi yağı bakım yapıyor ben de kullandım bir dönem nemlendirip parlaklık vermesi için. Saç açma konusunda über bi koruma potansiyeli olduğunu sanmıyorum.
hatta burda bi formda okudum kızda bizim eski üyelerden yani hatta suan bosanma asamasında sanırım resmimi görsem tanırımda adını unuttumHindistan cevizi yagini hic bilmiyorum limoncu.
Acinca ne renk yapacaksın?
Ben platin sari icin 40 volum oksidan + toz acici kullaniyorum. Ustune yine de acik kullu boyuyorum kizillik kaliyor yoksa. Kullu boya yoksa kizil kaliyor. Kendi sacim siyah.
Tamam yipranma var ama asiri degil. Banyoda sac kremi ve gunluk kullandigim su bakim spreyleri ile gayet sikintisiz yasiyorum.
saclarımı kızıldan kurtulursam acık kahve yapıp omre tarzı platın yapmak istiyorum uclarına ama kullu renk yesil yapar derler kızılları kapatırmı ki
limoncu be az paraya kıy da kuaföre git. Evde iş çıkarma bir de kendine. Zaten olmaz.konum lütfen bi süre tasınmasın saclar bölümüne onca konu actım giren eden yok....
gecen gün nette arastırırken gördüm hatta burdada bi yazı vardı arkadasın adını uuttum ama baya olmus sanırım simdi deneyenler vardır sacı boyamadan önce sürüyomusun sactaki pigmetlerimi ne kapatıp araları acamdıgı icin sac yıpranmıyomus
ve oryelle acındada yıpranmıyomus benim istedigim de bu saclarım 1 senedir kızıl ve artık sıkıldım acık kahve boyuyup uclara sarı attırmak istiyorum
bugun bi kac eczaneye gittim markasını unuttum simdi ama o arkadasın dedigi doa marka degil yine bitkisel baska bi marka 43 liraydı katı hindistan cevizi yagı tabi bu
simdi biraz pahalı geldi alıpta onu sürüp oryelle acmak istiyorm sacımı ama kac derece acılır bu sac islemlerinden pek anlamam kuaförlerede para yedirmek istemiyorum cünkü
saclarımın kızıl rengide loraelın kızılı yani hint yada kına degill
yardımcı olursanız süper olur....
Saçlarınızın yanması riskini almaktansa parayı gözden çıkarmayı yeğlerdim ben, dediğim gibi çok sakıncalı süresini bilmek gerek iyi ayarlamak gerek , kuaförler bile zaman zaman saçların yanmasına sebep olurken hiç bilgisi olmayan ne yapar, çok riskli bence. İlla kendim açacağım diyorsanız şu lorealin sunkiss saç açıcısı bir iki ton açar belki? Masumane geldi gözüme.tabıkı emeginin karsılıgını veriyosun ama 150 liraya vermek var bide 500 e vermek var hani cok lüks bi semtte degilim ama oturdugum cevrede biraz iyi kuaförler 300den baslıyo
yokk yokk ben sadece acıcam actıktan sonra evde acık bi renk boyayıp kuaföre gitcem ister üstüne bidaha boyasın zaten uclarına platin istiyorum yaaAcip boyayip ombre yaparsan sikinti yasarsin.
Ombreyi evde yapabilecek misin?
Sarida kalinca yesillik olmuyor. Ama mesela sarinin ustune kullu kahve yapınca haki yesili oluyor.
Beyaz sabunla akitmayi denesen? Ustune kahve boyasan, ombreyi sonraya biraksan?
Peki boyamadan önce ne kadar bekletiyordunuz h.cevizini saçınızda ? Bide gerçekten yıpranmıyor muAldığınız yağ muhtemelen organik. Çok doğru bir seçim yapmışsınız. Ben de kullanıyorum hatta daha yeni açtım. Ben hep kendim açarım ve hep istediğim renk olur. Yalnız Hindistan cevizi yağı evet saçı yıpratmıyor ama açılacak süreden geç etki ediyor. Mesela yarım saatte açılıyor benim normalde, onu sürünce 50 dakikayı buluyor. Ben açma işleminde kullanmıyorum artık ama yıkama sonrası şekillendirici yerine kullanıyorum. O kadar işlem görmesine rağmen saçlarım çok bakımlı ve güzel.
En son kuaföre gittiğimde saçlarımın dipleri bembeyazdı kel gibiydimHa şunuda söyliyeyim banada evde açmak daha mantıklı geliyor yanarsa kendim yakmış olurumsaçını açıcaksan kesinlikle herhangi bir yağ sür öyle aç limoncu hindistan cevizi yağını aktardan alabilirsin bi arkadaş yazmış markasını 20 25 tl katı olarak 43 tl vermeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?