- Konu Sahibi BenOzgurce
- #1.141
üstelik kendi sitelerinden neden güncelemezler şunları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi arkadaşlar yazılanları okudum .
Sanırım bir hatırlatma yapmam gerekecek .
1-) Arkadaşlar 19 mayısta içinde bakanlıkların bulunduğu milletvekilleri adresine aynı gün mail attık .
2-) Adreslerin çokluğundan hepimiz haberdardık ve bu konuda herşeyi göze aldık.
3-) Bir amaca ulaşmak için daha büyük zorlukları göze alanların yanında, bizim yaptığımız çok küçük bir şeydi.
4-) Bu harekete başlarken, bize asla cevap gelmeyebileceğini aklımızın bir köşesinde tutup, buna rağmen başlamadık mı ?Yani emeklerimizin boşa gidebileceğini bile bile denemek istemedik mi ?
5-) Her kampanyadan sonra yeni yöntemlerle harekete geçeceğimizi söylemedik mi?
Şimdi herşey hazırlanmış yakında harekete geçeceğiz ve bunu bırakıp başka bir yol denemek doğru olur mu ? Bu kadar insanı buraya toplamak için bir iki arkadaşımızın ne kadar çaba sarfettiğini düşünürsek, vakit kaybetmemek adına şimdilik neye karar verdiysek öyle devam edeceğiz.
Ayrıca daha önce uyarmama rağmen beklenmedik durumlarla kendi günlerinde gönderemeyecek arkadaşlar uygun oldukları gün göndersinler .Nasılsa kendi günlerinin dışında gönderen arkadaşlarımız da o açığı kapatacaklar.
Bir de diyelim ki zaten duyarlı olmadığınız bir konuda bu gün size bir sürü insandan uyarı mesajı geldi hatta bir ikisini okuyup konuyu anlayıp diğerlerini silip attınız.
Yarın kalktığınızda unutmuş olacaksınız büyük ihtimal.
Bir de şöye düşünün , birinci gün okudunuz önemsemediniz.
Ertesi gün ,ertesi gün bir sonraki gün aynı mesajı almaya devam ederseniz ciddi ciddi düşünmeye başlarsınız öyle değil mi?
Neyse günlerinde gönderemeyecek arkadaşlar listeler hazırlandı benim için kişileri belli günlere yerleştirmek zor değil ama karışıklığa yol açacaktır çoğu arkadaşımız günlerini biliyor .
Dediğim gibi ya başka gün atarsınız , ya da geçmiş sayfalarda bhk arkadaşımızın verdiği adresten tarihi ayarlayıp daha önce atarsınız .
Emeklerinizin boşa gitmemesini diliyorum . Lütfen 10 sayfa geriye gidip okumaktan kaçınmayın.Konuya hakim olabilmek için bu gerekli.
Son olarak cevap alan arkadaşlarımızla birlikte ben de :hooray::hooray: çok mutluyum :)
Haydi bakalım gayret. mail@mektupyolla.com
24 saatlik süre içerisinde gönderebileceğim mail miktarını doldurmuşum.. benim gibi emek veren pek çok insanın olduğunu bilmek çok güzel.. karşılık alsakta alamasakta birey olarak birşeyler yapabilmemiz çok mutluluk verici..
canım maillerimizi nereye gönderiyoruz