- Konu Sahibi BenOzgurce
- #1.121
sonuna kadar destekliyorum.bizim ülkemizin adı HİNDİ degildir.TÜRKİYEDİR.TÜRKİYE DEMELERİNİ İSTİYORUM.:enbuyukkk:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki hayır gününden öncede gönderibilirisn ama bizim amacımız ne kadar kalablık olursak o kadar çok dikkat çekmekyerimsenibenBen 4 haziran grubundayım bugünden başlayıp hergün bu maillere gönderebilirim illa 4 haziranı beklemem gerekmiyor sanırım değil mi?
Kızlar,
Vaktim kısıtlı;son durumu okuyamadım.
Ama bana Alim Işık adlı milletvekilimizden cevap geldi
"Değerli kardeşim,
Hassasiyetinizden dolayı teşekkür eder;konuyla ilgileneceğimi bildirrim "yazmış.
Müjde vereyim dedim.a.s.
Dafne'cim,sayın özgürCe az önce yazdım ama ..kk sayfa hatası verdi.
bence kampanya olarak çok yanlış bi yola girdik.. bu kadar çok adresle çalışan insanlar nasıl uuraşacak? artı adreslerde sıkıntı var. ilk mesajları atmam 6 saati buldu .. çoğu da hüsran.. nasıl sinirlendim ama o kadar emek et.. çok fazla adres var ve bölünüyoruz.. bölündüğümüz için sayılar düşüyor. mesele farklı kişilerden gitmesi ilgilibirime fakat biz yopla topla 300 kişiyiz.. bunu da bölüyoruz günlere. bence çok ama çok daha kesin bi yol bulmalıyız. bence 10 kişi 10 kişi günde mesaj atacağımıza toplanıp 300 kişi birden tek bi hedefe gönderelim. o biter sora başka başka adresler. zaten zamanımız çok. hepimiz kararlıyız.. ama çok zaman alıyor ve ilk maillerin sonucu çok canımı sıktı ve bi 6 saat daa uuraşmak içimden gelmiyor açıkçası.. çok yorucu ve geri dönen mailler çok. yine de göndericem ama tümevarım yerine tümdengelimle hareket bana daha mantıklı geliyor.. örneğin meslise atarız olmaadı tüm basın-yayın kuruluşlarının kurum adreslerine toplu bi mail atarız. kaç kişiysek.. olmadı daha ufak birimlere. olmadı en son yapacağımız şey kişilere tek tek mesaj göndermek.çünkü kimsenin kimseden haberi olmaz. ama dielimki kanala attık.. ilk toplantıda dilek ve öneriler istekler açıklanırken personele ilgili bilgi verilir. bi de biz çok kişi olursak garanti işe yarar. ööle ööle tüm birimlere. ama biz kişilerden yola çıkıyoruz ve 10 arlı gruplar halinde..
bölünüyoruz.. sayımızı azaltıyoruz.. altın vuruş gibi bi vuruş yapmalıyız tek bi kez vurmalıyız ama derinden işlemeyiz.
bi eylemde protestoda neyse sayı çok önemlidir. nerde 100 kişinin sesi nerde 5000 kişinin sesi. adreslerin uzunluunu görüp ürken arkadaşlarım oldu.. kimsenin zamanı yok..bilmiyorum bence yanlış bi politikamız oldu. umarım başarırız.umarım herkes duyarlı olur. bizim kadar.
ben erkekler kulübü tarzxı biyer varsa orayı da ayaklandırmayı düşünüyorum
forum sitelerini harekete geçirmek lazım
Ozgurce canim zaten bize eslik edecek grup nereye mail atacagimiz haberini bekliyor mesela gazeteler diyecegiz msn adreslerini verecegim onlarda gruba yayacaklar, hazirlanan emek verilen adresler harika bunlar zaten mail gonderilecek yerler bu calismalar bosa gidermi birtanem, bu adreslere gonderme okey, bu arada ileriki gunlerde kime mail atabiliriz onu tespit edelim diye dusunduk,
Turkiye Buyuk Millet Meclisi
Anayasa Mahkemesi,
Bakanlar Kurulu,
Dis Isleri Bakanligi olabilir diye fikirler geliyor sizlerle paylasmak istedim
Kızlar,
Vaktim kısıtlı;son durumu okuyamadım.
Ama bana Alim Işık adlı milletvekilimizden cevap geldi
"Değerli kardeşim,
Hassasiyetinizden dolayı teşekkür eder;konuyla ilgileneceğimi bildirrim "yazmış.
Müjde vereyim dedim.a.s.
Kızlar,
Şimdi Alim Işık'a cevap yazdım:
"Merhaba,
www.kadinlarkulubu.com üyeleri olarak sözkonusu iletiyi tüm meclis üyelerine göndermiş olmamıza rağmen;tek yanıtı sizden aldığımızı belirtmek isterim.
Bu nedenle hasssasiyetiniz için asıl ben size teşekkür ederim.
Saygılarımla.." dedim.:)
Bilginize..
seli bu çok güzel bir haber bence
bugün 1 yarın 10.000 kişi sesimizi duyacak ben inanıyorum:sm_cool: