- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #1.101
EvHanimi canim cabalarin icin tesekkurler, kendimize gazeteciler haric hedef belirleyelim bu arada aklimiza gelenleri paylasalim, ben gene bize destek olacak grup bakiyorum
kıslar eşim dioki siz bu gidişle habberlere çıkarsınız kk olarak:dance:
bende inşallah dedim sesimizi gerkeli yerler duyar da bu böyle olur:hooray:
kıslar bu arada dediğim gibi adreslre a@a.com şeklinde mail adreslriniz varsa öyla yollamaya çalışın ozaman daha çabuk ulaşır:dance:
Merhabalarn Bir Kac Kere Tepkimi Belirtmistim Ama Ne Yapicagimi Bilmiyordum:benimde Tepkimi Sunmam Icin Yardimci Olurmusunuz
ARKADAŞIMIN DEDİĞİNE BENDE SONUNA KADAR KATILIYORUM.NEDEN TURKEY YAZIYYOR KİM BUNU BÖYLE YAPMIŞÇok üzgünüm çoookyasakkelime ÖZEL İSİM OLARAK DEĞİŞMEMELİYDİ BU DURUMA HİÇ ANLAM VEREMİYORUM AMA ARTIK YETER!Haklısınız,bende hiç hoşlanmıyorum bu durumdan,ingilizce olarak adımız sorulduğunda adımızı olduğu gibi yazıyoruz,ingilizce karşılığını mı söylüyoruz,hayır, ülkemizin adı da aynı mantıkta...
Özel isimler olduğu gibi yazılır:1closedeyes:
Republic of Turkey değil
Republic of TÜRKİYE
gmail den gönderdim kopyalayıp gitmedi arkadaşlar çözümü olan ?Biriniz daha deneseniz keşke belki ben mi başaramadım acaba?
Canım nasıl yapılıyorki öyle :uhm: Bilsek yapacağız da sırnaşık şey
Aysecik canım Senin sayende de aynı dönemde bir sürü arkadaş, kk kadınlarıyla bir olup Hindi Cumhuriyeti olmadığımızı haykıracaklar ne güzel :) Onlar kendi yöntemlerini uygulasınlar, sonraki kampanyalar için zaten arkadaşların fikirleri de var onları da uygulayacağız . Şimdilik arkadaşlarımız o kadar emek verip, bu adresleri hazırlamışken boşa gitmesin bence :) Hem biz KK olarak hiç üşenmeyiz, adresler ne kadar çok olsa da :roflol:
Arkadaşlar güzel fikirlerinizin hepsini aklınızda tutun :) Bu kampanyadan sonra yine hepiniz fikirlerinizi ortaya koyarsınız ve hep birlikte karar veririz Şeniz
Mesela dafne de bir öneri sunmuştu, cumhurbaşkanlığı ziyaretçi defteri varmış jeyyarjeyyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?