- Konu Sahibi BenOzgurce
-
Canlarım :roflol::roflol: Bir yandan kahkahalarla , bir yandan gururla okudum yazdıklarınızı. Şeniz
İçi kıpır kıpır olmuş yaramaz çocuklar gibisiniz :)Canlarım konuyu ben açtım ama bu hepimizin ,emek veren sizlerin konusu, karar vermek için beni beklemenize gerek yokki :) Siz tarih belirleyin ben uyarım, aramızda sen ben farkı yok, zaten hepimizin amacı aynı.
HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ !
Canlarım bu arada posta kutusu dolu diye bu gün uyarı geldi ama milletvekillerinden değil, yazarlardan:)
Bence önce sağlam bir duyuru yapalım .Kalabalıklaşıp gurup gurup günlere bölünelim.
Diyelim ki 1 haziranda gönderecek olan gurup,2 haziranda gönderecek gurup,3 haziranda gönderecek gurup.............. nasıl olur.
Posta kutusunu temizleyenler ertesi gün yine HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ ! başlığını görsünler :) Anlasınlar ki kararlıyız .Ne dersiniz?
Canlarım :roflol::roflol: Bir yandan kahkahalarla , bir yandan gururla okudum yazdıklarınızı. Şeniz
İçi kıpır kıpır olmuş yaramaz çocuklar gibisiniz :)Canlarım konuyu ben açtım ama bu hepimizin ,emek veren sizlerin konusu, karar vermek için beni beklemenize gerek yokki :) Siz tarih belirleyin ben uyarım, aramızda sen ben farkı yok, zaten hepimizin amacı aynı.
Canlarım bu arada posta kutusu dolu diye bu gün uyarı geldi ama milletvekillerinden değil, yazarlardan:)
Bence önce sağlam bir duyuru yapalım .Kalabalıklaşıp gurup gurup günlere bölünelim.
Diyelim ki 1 haziranda gönderecek olan gurup,2 haziranda gönderecek gurup,3 haziranda gönderecek gurup.............. nasıl olur.
Posta kutusunu temizleyenler ertesi gün yine HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ ! başlığını görsünler :) Anlasınlar ki kararlıyız .Ne dersiniz?
herkese uyar bu bence... a.s
yalnız benim bi önerim var özgürcem...topiğin ilk mesajına daha açıklayıcı bişeyler yazabilir misin...anladığım kadarıyla konuya ilgi gösteren arkadaşlar var ama ilk mesajları okuyorlar ve bişey anlamıyorlar, tabi bütün sayfaları da okuyamıyacakları için üstüne düşmüyorlar...en azından kendimden biliyorum ne yapılcağını anlamak için bayağı bi sayfa okumuştum...o yüzden şu günlerde şu sayfadaki mail adreslerine şu mesajı mail atacağız gibi bişi belirtirsen daha ilk mesajda insanlar ne yapacağı anlar ve vazgeçmezler niyetlendikleri şeyden diye düşünüyorum...bilmişlik taslamıyorum yanlış anlamayın...dediğim gibi kendimden biliyorum bayağı bi vakit harcamıştım ne olduğunu anlamak için herkes aynı vakti harcamak istemeyebilir...
ben gönüllüyüm profillere mesaj bırakma konusunda...elimden geleni yaparım... :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?