E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #4.281
bu konuyla kimse ilgilenmiyormu biz bos yeremi mail topluyoruz anlamadim valla gecen sene daha cok aktivdi Ozgurce nerde bu konuyla o iligleniyordu
yok cnm benim boşyeremi olur hiç.sayfalar çok uzun olduğu için.herkes mailleri yaptıkça eklio.bittiği zaman mesajımız buldumuz maillere ulaşıcak inşallah.bu arada o sayfayla kim ilgileniodu hatırlamıorum geçmiş sayfalara bakmak lazım.5. sayfa benimdi.paylaşmıştık demi kuzum
bu konuyla kimse ilgilenmiyormu biz bos yeremi mail topluyoruz anlamadim valla gecen sene daha cok aktivdi Ozgurce nerde bu konuyla o iligleniyordu
Şimdi belirli bi zamanımız yok anladığım kadarıyla herkez bitirdiğinde toparlanıp mailler gönderilecek.(demi)
arkadaşlar özgürce nerde bilen varmı? ne oldi naptınız uzun zamandır kaçırdım ipin ucunu...
merhaba a.s.
özgürce ablam artık kk ya gırmeme kararı aldı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ama arada gelır yazar kampanyamız için saolsun :1hug: :1hug:
suan türkiyedeki ihracat firmalarının mail adresleri toplanıyor .. sesimizi bu şekılde duyurmak istedık acıkcası.. bu mail adresleri toplandıktan sonra ülkemızın isminin türkiye olarak değiştirilmesi için gerekli bi metin hazırlanıp bu toplanılan adreslere gonderılecektır.. a.s.
arkadaslar uzun zaman oldu hic bir sey yapamadim...
biliyorsunuz hem okuyup hemde calisiyorum...
üstüne birde mezuniyet ödevi cikti o bayagi zamanimi aliyor...
en kisa zamanda aktif olmaya calisicam...
öpüyorum hepinizi...
benım bıldıgım 2008 kasım ayından beri yok((
bende acıkcası bılmıyorum neden böyle aniden bi karar aldıgını , burdan çok samımı olan arkadaslarından ogrendım bende.
belliki kusturmusler ablamı
insallah en kısa zamanda yenıden döner aramıza a.s. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?