- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #3.101
ONUR LİSTEMİZ: :hooray::hooray::hooray::hooray:
realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------FREZYA --------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------**tmyy** -------- reflex ------- Nehir 21 -------- minik kuşlarım ---------- smiley -------- EBRULUM ------- devit--------- Ali's Mother-------- g_b_k_ -------smhsmh-------- roseaysegul ---------efsun12--------tülce ------------özgürce
ya biliyorum belki kizacaksiniz bana ama yine dile getirmek istiyorum....
evet cok güzel bir onur listemiz var....
fakat bakiyorumda bu listeden sadece yaklasik 10 kisi gercekten kampanyaya aktif destek veriyor....
soru sormuyorum, kimseden hesapda sormuyorum....
sadece ben varim diyip varligini hissettiremeyenleri anliyamiyorum...
ya biliyorum belki kizacaksiniz bana ama yine dile getirmek istiyorum....
evet cok güzel bir onur listemiz var....
fakat bakiyorumda bu listeden sadece yaklasik 10 kisi gercekten kampanyaya aktif destek veriyor....
soru sormuyorum, kimseden hesapda sormuyorum....
sadece ben varim diyip varligini hissettiremeyenleri anliyamiyorum...
..................................üyesi olduğum bir kadın formunda başlattığımız kampanya hakkında yazdığınız makale beni ve tüm arkadaşlarımı üzdü. yinede sizin internet cemaati diyerek bizi küçümsediğinize inanmak istemiyorum
bir avuç her türlü siyaseten ve partiden uzak ülkesinin adı için bir şeyler yapmaya çalışıyor bunun neresi kötü Türkiye olsa sevinmez misiniz ?
konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir ulusu ilgilendirir. Ayrıca Burada hiçbir arkadaşım ülkesinin diğer sorunlarını görmezden gelmiyor.
Hepimiz ülkemiz, devletimiz ve ulusumuz için en iyiyi istiyoruz. İsteğimiz çok masum ve haklıdır.
saygılarımla bir cevap bekliyorum
canlarım ben ahmet alkana ayrı bir mesaj yazdım kendi yazısından örnekler vererek sitemimizi bizi kırdığını bildirdim bu konuda hemen cevap beklediğimi yazmıştım gerçekten hemen cevap yazmış şimdi kopyalıyacam fakat şimdi ona türkçeyide korumak için kampanya yaptığımızı bildirmek şart oldu
..................................
ve cevap canlarım
Sayın ...................
Türkiye'nin Turkey diye adlandırılması elbette beni de üzüyor fakat kasdettiğim internet cemaati, bu Turkey meselesii Türkçe'nin genel ızdırabından tefrik ederek bir kampanya mevzuu haline getiriyor; bu gibi kampanyaları inandırıcı bulmuyorum; niçin çünkü biz Greece'a Yunanistan, Albany'e Arnavutluk, Egypt'e Mısır demekte mazur görmüyoruz; başka örnekler de var biliyorsunuz. Bu durumda kampanyanız pek naif kalıyor. Cerrahi bir olaya flasterle yaklaşmak gibi bir şey
Bence alınganlık gösteriyorsunuz; Türkçeçilik sevdanızı bütün alanlarda görme isterim, o zaman sizleri samimiyetle desteklerim.
Saygı benden
A T Alkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?