• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 671795 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 671796 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 671798 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 671800 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 671804 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 671806 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 671808 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 671810 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

ya aklima bir sey geldi....
üc kampanyada cinsellik bölümüne tasinsin bi zaman icin mutlaka daha dikkat ceker...
hani o bölüme cok giriliyor o bakimdan... :1closedeyes:

ya aklima bir sey geldi....
üc kampanyada cinsellik bölümüne tasinsin bi zaman icin mutlaka daha dikkat ceker...
hani o bölüme cok giriliyor o bakimdan... :1closedeyes:

Benim de aklıma geldi bu fikir ne yapsak yönetime söylesek mi kaydirigubbakcemile3 Neyse tek tük de olsa en azından aramıza katılanlar oluyor. Bu daha ısınma turları diye düşünüyorum. Bir de kk da kampanyaların bir araya toplandığı bir bölüm açılırsa çok mutlu olacağım ama henüz ses seda yok . Bekliyorum ricamı değerlendirmelerini. Düşünsenize bütün kampanyalar bir bölümde toplanmış, biz hepsini toplu halde götürüyoruz:) Güzel olmaz mı?

Benim de aklıma geldi bu fikir ne yapsak yönetime söylesek mi kaydirigubbakcemile3 Neyse tek tük de olsa en azından aramıza katılanlar oluyor. Bu daha ısınma turları diye düşünüyorum. Bir de kk da kampanyaların bir araya toplandığı bir bölüm açılırsa çok mutlu olacağım ama henüz ses seda yok . Bekliyorum ricamı değerlendirmelerini. Düşünsenize bütün kampanyalar bir bölümde toplanmış, biz hepsini toplu halde götürüyoruz:) Güzel olmaz mı?

cok haklisin canim bizim kampanyalari kapmanya bölümü acip oraya tasilar cok güzel olur ama.....
iste hep bi ama'si var acmazlar cünkü o bölüme gelip herkes kafasina göre bir kampanya acar o yüzden yünetim böyle birseyle ugrasmak istemeyebiliri....
bu arada üc kampanyaya bakiyorumda biz bizeyeyiz...

süper bir fikir:lepi: üç kampanyanında bir arada muhteşem olur kaydirigubbakcemile5Şeniz

cok haklisin canim bizim kampanyalari kapmanya bölümü acip oraya tasilar cok güzel olur ama.....
iste hep bi ama'si var acmazlar cünkü o bölüme gelip herkes kafasina göre bir kampanya acar o yüzden yünetim böyle birseyle ugrasmak istemeyebiliri....
bu arada üc kampanyaya bakiyorumda biz bizeyeyiz...

Canım görev verirlerse bizler kontrol ederiz kampanya bölümünü.Yeterki ayrı bölüm açılsın. KK da başka kampanyalar da var hepsi dağınık halde . Bizimkilerden başka 2 kampanyaya daha rastladım. Kimbilir daha farketmediğimiz, yürütmemiz gereken ama gerilerde kalmış başka kampanyalarda olabilir.

Canım görev verirlerse bizler kontrol ederiz kampanya bölümünü.Yeterki ayrı bölüm açılsın. KK da başka kampanyalar da var hepsi dağınık halde . Bizimkilerden başka 2 kampanyaya daha rastladım. Kimbilir daha farketmediğimiz, yürütmemiz gereken ama gerilerde kalmış başka kampanyalarda olabilir.

evet canım
inşallah kampanya bölümü açılır.
evet bende bugün rastladım bi tanesine
bir yerde olursa katılım daha çok olur.
diye düşünüyorummmmmŞeniz
anacım acaba davul zurnamı çalsakta
kk ahaliisi uyansa nedersin:sm_cool::sm_cool:

Aslında bence çok güzel fikir.a.s.Bütün kampanyaları takip etme şansımız olurdu,ne yapsakta gözümüzden kaçanlar oluyor çünkü.:sm_confused:Bulmasıda,takip etmeside bu şekilde çok daha rahat olur.a.s

Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 672052 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 672053 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 672055 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül....... AKİM’e yaptığınız müracaat 672057 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 672058 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

hindi-cumhuriyeti-degiliz-1221998135.jpg

Anketi cevaplamış son derece değerli arkadaşlarım yapılmalı seçeneğini işaretlemişsiniz çok güzel , peki kim yapacak :)? Biz yapacağız, o zaman pamuk elleri klavyeye alalım. Çok değil 15 dakikanızı alır en fazla. :))

Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir ulusu ilgilendirir. Ayrıca Burada hiçbir arkadaşım ülkesinin diğer sorunlarını görmezden gelmiyor.
Hepimiz ülkemiz, devletimiz ve ulusumuz için en iyiyi istiyoruz. İsteğimiz çok masum ve haklıdır.

.Ayrıcabütün illere gönderirsek iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)

Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

ONUR LİSTEMİZ: :hooray::hooray::hooray::hooray:

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------FREZYA --------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------**tmyy** -------- reflex ------- Nehir 21 -------- minik kuşlarım ---------- smiley -------- EBRULUM ------- devit--------- Ali's Mother-------- g_b_k_ -------smhsmh-------- roseaysegul ---------efsun12--------tülce ------------özgürce

http://www.chp.org.tr/index.php?module=content&page_id=143

http://www.tccb.gov.tr/sayfa/iletisim/cumhurbaskanina_yazin/
Ülkemizin adı Türkiye , Turkey(hindi) değil.
Sayın cumhurbaşkanım lütfen bu konuda bir şeyler yapın.Hayat memat meselesi olmasa da, bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını ilgilendiren bir onur meselesidir.
Biraz araştırırsanız çoğu vatandaşımızın bu konuda rahatsızlık duyduğunu göreceksiniz. Büyük ihtimal siz de rahatsız oluyorsunuzdur.
Bu konuda birşeyler yapılmasını sağlayarak, halkın gönlünde ayrı bir yere yerleşmek elinizde.
Saygılar.

t.alkan@zaman.com.tr
Lütfen okuyunuz, yazdığınız yazıda kastettiğiniz cemaat biziz.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html

Bunun yanısıra ;

LÜTFEN DÜZELTİN, TURKEY (HİNDİ) DEĞİL, TÜRKİYE .
http://www.ancerethermalhotel.com.tr/firma.asp

basin@icisleri.gov.tr;tanitma@kulturturizm.gov.tr;
almatikulturtanitma@yahoo.com;basin@kulturturizm.gov.tr;sgb@kulturturizm.gov.tr;
turkki@turkki.fi;infokiev@binet.com.ua;
fgedikli@azeronline.com;ynozturk@hurriyet.com.tr;gunaykiraci@yahoo.com;

tourisme.turc@busmail.net;cul_tour@emirates.net.ae;dusanbekultur@yahoo.com.tr;
tarihvakfi@tarihvakfi.org.tr;tutav@tutav.org.tr;genclikkollari@chp.org.tr;
kadinkollari@chp.org.tr; mevlut.aslanoglu@tbmm.gov.tr;
ssoylu@dp.org.tr;bilgi@dpgenclik.org.tr;
oznur.calik@tbmm.gov.tr;omer.faruk.oz@tbmm.gov.tr;mehmetsahin44@tbmm.gov.tr;

kadinkollari@mhp.org.tr;hypgenelmerkez@hyp.org.tr;ankara@hyp.org.tr;
istanbul@hyp.org.tr;izmir@hyp.org.tr;canan.ozturk@hyp.org.tr;
behzat.ozel@hyp.org.tr;info@saadet.org.tr;
adana@saadet.org.tr;ankara@saadet.org.tr;erzurum@saadet.org.tr;
istanbul@saadet.org.tr;izmir@saadet.org.tr;kilic@saadet.org.tr;

arena@arenahaber.com;arena@kanald.com.tr;
sami.bulut@erzurum.gov.tr;iletisim@gaziantep-bld.gov.tr;
iletisim2@gaziantep-bld.gov.tr;ahmetonal2007@gmail.com;
nuri-okutan@hotmail.com;zonguldak@zonguldak.gov.tr;
kursat.atilgan@tbmm.gov.tr;yilmaz.tankut@tbmm.gov.tr;

muharrem.varli@tbmm.gov.tr;mustafa.vural@tbmm.gov.tr;
abdulkadir.akcan@tbmm.gov.tr ;
osman.ertugrul@tbmm.gov.tr;ytugrulturkes@tbmm.gov.tr;
kamer.genc@tbmm.gov.tr;ahmettan03@gmail.com;psuda@hurriyet.com.tr
emincolasan@sozcugazetesi.net;mturker@sozcugazetesi.net;

sinanaygun@atonet.org.tr;okur@sozcugazetesi.net;avrasya@avrasya.tv
bilgi@yeniden1919.com ;b.kilic@sudosteuropa.at ;tuerkische-botschaft@chello.at;
mustafa.iscel@oevp-wien.at;sirvan.ekici@wien.oevp.at
ozbagd@state.gov; Istanbul-ppa.Istanbul@fco.gov.uk
cantay@brandeis.edu;ahmetari@yahoo.com;asener@csulb.edu;secoz@hotmail.com;kubrag84@hotmail.com;turkish@clemson.edu;yilkin@hotmail.com
info@pozitero.com
info@adrena.com.tr

arp@arpreklam.com.tr
zadaca@zadaca.com
info@showreklamweb.com
reklam@reklamajans.com
info@ajansgalya.com

bilgi@aresinter.com
info@yilmazonder.com
hakan@2htasarim.com
huseyin@2htasarim.com
info@ajanshiras.com
info@suajans.com
info@diji-art.com

info@uygarreklam.com
info@ozguruz.biz
info@koridorreklam.com
info@akanayajans.net
bilgi@bestreklam.com

karadenizka@hotmail.com; bilgiedankdef@maliye.gov.tr; http://boludef.trgold.net; bilgi@gaziantepdefterdarligi.gov.tr; http://www.bingol.gov.tr; edirnedef@maliye.gov.tr; http://www.kutahyadefterdarligi.gov.tr/dosyalar/iletisim.html; mersindef@maliye.gov.tr; ofonel@hotmail.com; korkmaz78@hotmail.com; info@mardinlife.com; sivasdef@maliye.gov.tr; mersindef@maliye.gov.tr; kudef@kutahyadefterdarligi.gov.tr; konyadef@maliye.gov.tr; permd53@maliye.gov.tr; webadmin@yok.gov.tr

sahink@maltepe.edu.tr ;

http://www.ankara.diplo.de/Vertretung/ankara/tr/Kontakt.html
http://www.mfa.gov.tr/bilgi-edinme.tr.mfa; bilgiedinme50@maliye.gov.tr

http://www.atv.com.tr/yorum,kahvalti_haberleri.html; http://www.istanbul.edu.tr/iuha/?page=template-news/detail&int_Id=1446 Editöre mesaj yazabiliriz.

Ev-Hanımı canımın içi onu nereden buldun ki :) Dışişleri böyle bir girişimde bulunmuş mu yoksa.

Ev-Hanımı canımın içi onu nereden buldun ki :) Dışişleri böyle bir girişimde bulunmuş mu yoksa
canım o günlerde gelecek ama sanmıyorum keşke bu müjdeyi verebilsem araştırırken buldum bir etkinlikten daha önce bir arkadaş vermişti o yeri ama imza başlatılmış
Dış İşleri Bakanlığı'nı, Turkey yerine Türkiye kullanılması konusunda uyarıyoruz diye yazmışlar Şeniz

Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672482 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672484 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672485 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 672487 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672488 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672489 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672492 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672494 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672495 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672496 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672497 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672498 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672499 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672500 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672501 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672502 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672503 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672505 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672506 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672507 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay , AKİM’e yaptığınız müracaat 672508 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

canım o günlerde gelecek ama sanmıyorum keşke bu müjdeyi verebilsem araştırırken buldum bir etkinlikten daha önce bir arkadaş vermişti o yeri ama imza başlatılmış
Dış İşleri Bakanlığı'nı, Turkey yerine Türkiye kullanılması konusunda uyarıyoruz diye yazmışlar Şeniz

buldum buldum kampanyaların toplanmasının önemi işte
http://www.kadinlarkulubu.com/daha-iyi-bir-turkiye-icin-daha-iyi-bir-turkce-bu-yasaya-lutfen-destek-verin-t25594/index.html

bu kampanyanın diğer etkinliklerinden aldım ama site vermek yasak diye veremiyorum canım Şeniz

buldum buldum kampanyaların toplanmasının önemi işte
http://www.kadinlarkulubu.com/daha-iyi-bir-turkiye-icin-daha-iyi-bir-turkce-bu-yasaya-lutfen-destek-verin-t25594/index.html

bu kampanyanın diğer etkinliklerinden aldım ama site vermek yasak diye veremiyorum canım Şeniz

Bir tane daha var poşet kullanımıyşla ilgili bunları hep bir araya toplayıp hepbirlikte ilgili yerlere mail göndersek ve insanların dikkatini çeksek. Editore yazın siz de :jeyyar:

Back