- 6 Ağustos 2007
- 8.073
- 20
- 683
- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #3.081
ya aklima bir sey geldi....
üc kampanyada cinsellik bölümüne tasinsin bi zaman icin mutlaka daha dikkat ceker...
hani o bölüme cok giriliyor o bakimdan... :1closedeyes:
Benim de aklıma geldi bu fikir ne yapsak yönetime söylesek mi kaydirigubbakcemile3 Neyse tek tük de olsa en azından aramıza katılanlar oluyor. Bu daha ısınma turları diye düşünüyorum. Bir de kk da kampanyaların bir araya toplandığı bir bölüm açılırsa çok mutlu olacağım ama henüz ses seda yok . Bekliyorum ricamı değerlendirmelerini. Düşünsenize bütün kampanyalar bir bölümde toplanmış, biz hepsini toplu halde götürüyoruz:) Güzel olmaz mı?
süper bir fikir:lepi: üç kampanyanında bir arada muhteşem olur kaydirigubbakcemile5ŞenizBenim de aklıma geldi bu fikir ne yapsak yönetime söylesek mi kaydirigubbakcemile3 Neyse tek tük de olsa en azından aramıza katılanlar oluyor. Bu daha ısınma turları diye düşünüyorum. Bir de kk da kampanyaların bir araya toplandığı bir bölüm açılırsa çok mutlu olacağım ama henüz ses seda yok . Bekliyorum ricamı değerlendirmelerini. Düşünsenize bütün kampanyalar bir bölümde toplanmış, biz hepsini toplu halde götürüyoruz:) Güzel olmaz mı?
cok haklisin canim bizim kampanyalari kapmanya bölümü acip oraya tasilar cok güzel olur ama.....
iste hep bi ama'si var acmazlar cünkü o bölüme gelip herkes kafasina göre bir kampanya acar o yüzden yünetim böyle birseyle ugrasmak istemeyebiliri....
bu arada üc kampanyaya bakiyorumda biz bizeyeyiz...
Canım görev verirlerse bizler kontrol ederiz kampanya bölümünü.Yeterki ayrı bölüm açılsın. KK da başka kampanyalar da var hepsi dağınık halde . Bizimkilerden başka 2 kampanyaya daha rastladım. Kimbilir daha farketmediğimiz, yürütmemiz gereken ama gerilerde kalmış başka kampanyalarda olabilir.
Benim de aklıma geldi bu fikir ne yapsak yönetime söylesek mi kaydirigubbakcemile3 Neyse tek tük de olsa en azından aramıza katılanlar oluyor. Bu daha ısınma turları diye düşünüyorum. Bir de kk da kampanyaların bir araya toplandığı bir bölüm açılırsa çok mutlu olacağım ama henüz ses seda yok . Bekliyorum ricamı değerlendirmelerini. Düşünsenize bütün kampanyalar bir bölümde toplanmış, biz hepsini toplu halde götürüyoruz:) Güzel olmaz mı?
canım o günlerde gelecek ama sanmıyorum keşke bu müjdeyi verebilsem araştırırken buldum bir etkinlikten daha önce bir arkadaş vermişti o yeri ama imza başlatılmışEv-Hanımı canımın içi onu nereden buldun ki :) Dışişleri böyle bir girişimde bulunmuş mu yoksa
canım o günlerde gelecek ama sanmıyorum keşke bu müjdeyi verebilsem araştırırken buldum bir etkinlikten daha önce bir arkadaş vermişti o yeri ama imza başlatılmış
Dış İşleri Bakanlığı'nı, Turkey yerine Türkiye kullanılması konusunda uyarıyoruz diye yazmışlar Şeniz
buldum buldum kampanyaların toplanmasının önemi işte
http://www.kadinlarkulubu.com/daha-iyi-bir-turkiye-icin-daha-iyi-bir-turkce-bu-yasaya-lutfen-destek-verin-t25594/index.html
bu kampanyanın diğer etkinliklerinden aldım ama site vermek yasak diye veremiyorum canım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?