• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 665919 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 665924 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 665938 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 665942 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 665948 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 665961 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

LGİLİ MAKAMA

Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük duyarlı türk vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

Arkadaşlar bu maili tbmm'nin bütün millet vekillerine mail atmaya varmısınız Hindi değiliz saygılar.

buda bizim ama burda KK kaldırmışlar

Rebuplic of turkey degil TÜRKİYE

Sevgili vekilim ''Republic of Turkey''....Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor. Türkiye ''kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok. Önemli olan bu ülkenin adının ''Türkiye '' oldugudur. Bu ülkenin adı ''Turkey'' degil ''Türkiye'' dir ve herkes bunu bu şekilde kullanmak zorundadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin ''Hindi Cumhuriyeti'' adıyla varlığını sürdürmesine diline,ırkına,kökenine bağlı hiç kimse rıza gösteremez.Bizler sayıca az olsak ta yüreği büyük KADINLAR KULÜBÜ üyeleri ve duyarlı bir Türk vatandaşı olarak ''Republic of Türkey=Hindi Cumhuriyeti'' Bu ismi istemiyoruz. ''Republic of Türkiye '' olmalı SAYGILAR sayın başkanım bütün vekillerimize bir kaçı hariç bu maili gönderdik Sayın Alim ışık cevap verdi sagolsun sizinde bu konuyla ilgileneceginizi ümit ediyorum bir NİĞDELİ OLARAK saygılarımlaaa
bu kesin bizim kızlardan

Türkiye'nin adının hala Turkey-hindi olarak kalması ve anılması akılla mantıkla bağdaşıyor mu?
''Hocam türkiyenin adını turkey yani tam ve tek anlamıyla hindi koymuşlar .'Yabancılar' ama kimler belli değil .Bize bu ismi Osmanlı zamanında münasip görmüşler,devrin yöneticileri de uysallıkla ve de lisan cahilliğiyle kabullenmişler. Bu acayip, komik isim bir develete yakışır mı? diyememişler.Yıllardır yeni yöneticilerimiz ise bu ismi onur kırıcı bulmayarak itiraz edenleri susturmayı yeğlemişler.Aslında 'boş ver, şimdi bununla kim uğraşacak, onca yazışma sonucunda çıkarımız ne olacak ki? düşüncesizliğinin gölgesinde Türkiye yerine rasgele bir kümes hayvanının ,hindinin adını evrensel olan bir dilden geliyor diye sürdürmüşler.
Tabii çok evrensel(!) çünkü dünyada her çoçuk çevresindeki varlıkları algılamaya başladığı zaman ,hindiyi yani TURKEY i bir kümes hayvanı ve bir yemek olarak öğrenir

Amerika'da görev dönemini bitirmiş farklı ülkelerdem olan askeri ateşelerin veda toplantısı yapılıyor.Ayrılmadan önce ülkelere ait tanıtım kasetleri, develtin ismine göre milli kütüphaneden alınıp getiriliyor.Diğer ateşeler ülkelerinin kendine has özelliklerini, tarihi yapılarını, doğal güzelliklerini, sanatsal ve kültürel gelişimlerini birbirlerine seyretttirilerken, üzerinde Turkey yazan bizim kasedimizden sadece hindilerle ilğili belgesel bir film çıkıyor. Önce bir suskunluk oluyor, ama yinede herkez bizim güzel ülkemizin çekimlerini, Anadolu medeniyetlerinin antik eserlerini izlemek için beklemeyi sürdürüyor. Ne yazık ki birbiri ardına gösterilen hindi türleri ve dünyadaki hindi çiftlikleri Türkiye'nin tanıtımını yapıyor, yani böylece hiç yapmıyor. Türk ateşe arkadaşım hayal kırıklığına uğruyor, korkunç üzülüyor. Diğer ülkelerin temsilcileri , arkadaşımı teselli ediyor, ama herkez çok bozuluyor.Türkiye hakkında pek bilğiis olamayanlar da iyice şaşırıyorlar.
Aslında bu olaylar her fırsatta meydana geliyor ve Türkiyemiz adına kargaşa ve olumsuzluk yaratıyor. Bunu sadece Türk halkı ,hükümetleri ve devleti teşkil eden tüm mekanizmalarıyla biz meydan veriyoruz

Bir Psikologun İtirafları -Nur Yaycıoğlu
kısaltılmıştır

'Türkiye hindi değildir'

--------------------------------------------------------------------------------

Bu perşembe, 22 Kasım, ''Thanksgiving Day'' (Şükran Günü). Amerika'ya ilk gelen Avrupa'lı göçmenlerin ağır doğa koşullarına rağmen yararlı bir hasat mevsimi geçirmelerinden ötürü Tanrı'ya minnet duygularını sunmak üzere 1621 yılında başlattıkları bir gelenek. Noel ile birlikte yılın en önemli bu kutlama gününde Amerikalılar aile yemeği düzenleyerek biraraya gelecekler. Sofranın baş yemeği ise Şükran Günü ile özdeşleşen hindi.

Sözcüğün telaffuzunda güçlük çeken çoluk-çocuk anlamını öğrenmeden önce bu kutlama gününü ''Turkey Day''(Hindi Günü) diye tanımlıyor. Amerika'daki Türkler için bu bağlamda bir sorun çıkıyor ortaya. Hindinin İngilizcesi 'turkey.'' Memleketimizin İngilizce adı da 'Turkey.' Turkey ayrıca argoda ahmak, geri zekalı, salak anlamlarına geliyor. Amerika'da ilk ve orta okullarda egitim gören Türk çocukları sınıf arkadaşlarının ''Glu, glu' şeklinde hindi sesiyle hitaplarına, 'Hey, Turkey!'' hitabıyla aşağılayıcı şakalarına hedef oluyorlar. Geçmişte olduğu gibi bu yılda anne-babalar bizi arayarak '' Çocuklarımız okuldan ağlamaklı geliyorlar. Niye ülkemizin esas adını kullanmıyoruz?''diye şikayette bulundular.
Konu bizim için yeni değil. 1990 yılında Amerika'da ''Türkiye Hindi Değildir.'' başlıklı bir kampanya başlatmıştık. Hürriyet'te yayımlanan köşe yazıları ve haberlerde 'Turkey' sözcüğünün 'Türkiye' olarak değiştirilmesini savunduk. Toplumuzda büyük destek gören kampanyada Amerika'dan 3000 Türk ailesi imzalarını taşıyan listeleri Cumhurbaşkanı Özal, Başbakan Akbulut ile TBMM Başkanı Kaya Erdem, muhalefet parti liderleri Erdal İnönü ve Süleyman Demirel'e gönderdiler. Türk Dil Kurultayı 29 Eylül 1990'da Turkey yerine Türkiye'nin kullanılması kararını açıkladı. THY, Turizm Yatırım ve Dış Ticaret Bankası, TYT Bank gibi kurumlar dış yazışmalarında 'Turkey'i Türkiye ile değiştirirken Ekinciler Holding, Ece Şirketler Grubu, Alarko Holding, Beko ve Profilo gibi şirketler isim değişikliğine sahip çıktılar. Milletvekillerimiz yabancılara gönderdikleri Noel-Yeni yıl kartlarında Türkiye adını kullandılar.
Turizm Bakanlığı CNN TV'de başlattığı 'Uygarlık Macerası' dizisinde, Ziraat Bankası'nın ABD'de yayımlanan reklamlarında 'Türkiye' sözcüğü kullanıldı. Saygın Christian Science Monitor gazetesi kampanyamızı bizim sloganımızdan esinlenip 'Türkiye Turkey Değil.'' başlığıyla sayfalarına taşıdı.
1992'de Başbakan Süleyman Demirel Beyaz Saray'da Başkan George Bush ile buluşmasında İngilizce konuşurken sürekli olarak 'Türkiye' kelimesini tercih etti. Başkan Bush'da aynı şekilde 'Turkey' yerine 'Türkiye' dedi. New York'ta Staten İsland Advance gazetesi '' Türkiye'nin büyük tirajlı gazetesi Hürriyet'in yazarı Doğan Uluç, Türkiye adının kabulu harekatını önemli ölçüde etkiledi.'' diye okurlarına duyurdu. Bu arada Türkiye'de bazıları 'Ne gereği var? Hindi deseler ne olur?
Amerikalılar Türkiye'yi kolayca telaffuz edemezler. İsim değiştirmek zor bir iş" diyerek karşı safa geçtiler.
Hindisever bu gruba bir yazımızda sorunun değişik yönlerini tekrarladık. İsim değişikliği ile son yıllarda yeni eklemelerden örnekler şöyle: ''Pekin- Beijing, Burma- Myanmar, Bombay-Moombai, İvory Coast- Cote D'ivoire, Danzig-Gdansk, New Amsterdam- New York, Constantinople- İstanbul, Cassius Clay-Muhammed Ali.'' Bunlar nasıl değiştiyse Turkey de öyle Türkiye olur. İyi başladığımız kampanya daha sonra giderek yavaşladı. Çeşitli sorunlarla meşgul devlet ve hükümet erkanının, özel kurumların ilgisi azaldı sorunun çözülmesine ramak kalmış iken.
Ama girişimi tekrar canlandırıp alevlendirmek mümkün. Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez. İsim değişikiliği ile başta Amerika, İngiltere, Avustralya, Kanada gibi İngilizce konuşan ülkelerde vatanımızın gerçek adıyla anılması, çocuklarımızın yabancı yaşıtlarına alay konusu olmaları da önlenmiş olacaktır. Haydi, hep birlikte tekrar girişimi alevlendiren bir kampanya başlatıp ''Türkiye'' adına hep birlikte sahip çıkalım.

hürriyet

Alıntı:
ÖzgürCe kullanıcısından alıntı
Anketi cevaplamış son derece değerli arkadaşlarım yapılmalı seçeneğini işaretlemişsiniz çok güzel , peki kim yapacak :)? Biz yapacağız, o zaman pamuk elleri klavyeye alalım. Çok değil 15 dakikanızı alır en fazla. :))

Okuyalım lütfen:))
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim.
Ayrıca Ülkemizin sorunlarını gözmezden geldiğimizi kimse söyleyemez.Burada hiçbir arkadaşım ülkesinin diğer sorunlarını görmezden gelmiyor.
Hepimiz ülkemiz, devletimiz ve ulusumuz için en iyiyi istiyoruz. Ülkemizin diğer sorunları halledilmeden böyle bir isteğin gerçekleştirilmeyeceğini düşünmüyorum. İsteğimiz çok masum ve haklıdır.

.Ayrıca bir kez göndermek pek ses getirmez, bütün illere gönderirsek daha iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :) Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Hepinize kolay gelsin.
http://www.akim.akparti.org.tr/akp.a...svuruGiris.jsp

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-...021/index.html

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

ONUR LİSTEMİZ:

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------**tmyy** -------- reflex ------- Nehir 21 -------- minik kuşlarım ---------- smiley -------- EBRULUM ------- devit--------- Ali's Mother-------- g_b_k_ -------özgürce

Katılan tüm arkadaşlarımı alınlarından öpüyorum.

http://www.chp.org.tr/index.php?modu...nt&page_id=143

http://www.tccb.gov.tr/sayfa/iletisim/cumhurbaskanina_yazin/
Ülkemizin adı Türkiye , Turkey(hindi) değil.
Sayın cumhurbaşkanım lütfen bu konuda bir şeyler yapın.Hayat memat meselesi olmasa da, bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını ilgilendiren bir onur meselesidir.
Biraz araştırırsanız çoğu vatandaşımızın bu konuda rahatsızlık duyduğunu göreceksiniz. Büyük ihtimal siz de rahatsız oluyorsunuzdur.
Bu konuda birşeyler yapılmasını sağlayarak, halkın gönlünde ayrı bir yere yerleşmek elinizde.
Saygılar.

Arkadaşlar Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamındaki bir insana aman, farklı bir şey yazmayalım. Herkese saygı çerçevesi içerisinde mesajımızı ileteceğiz.

t.alkan@zaman.com.tr
Lütfen okuyunuz, yazdığınız yazıda kastettiğiniz cemaat biziz.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-...021/index.html

Kızlar sırada üç adres var :) mecburi alanların dışındaki bölümleri doldurmanız gerekmiyor canlarım. Yani adrese, telefona filan gerek yok. Bize zaten cevap internet yoluyla geliyor

Bunun yanısıra ;

LÜTFEN DÜZELTİN, TURKEY (HİNDİ) DEĞİL, TÜRKİYE .
http://www.ancerethermalhotel.com.tr/firma.asp

Sağ üst köşeye bakarsanız iletişim yazısının hemen altına "Turkey" yazıyor. Bu gibi rastladığımız yerleri de uyaralım adresleri paylaşıp.Uyarmak için konumuzun linkini eklesek bile yeter.

Canlarım rastladığımız turkey yazan firmaları paylaşalım onlara da gönderelim.
İmkansız veya önemsiz birşey istemiyoruz unutmayın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bunu istemeye hakkımız var. Hak verilmez alınır. Hakkımızı vermelerini beklersek çok bekleriz, almak için birşeyler yapmalıyız.
Sayımız bayramdan sonra artar umarım.

Ha bir de realist arkadaşımız kağıt israfıyla ilgili güzel bir kampanya başlatmıştır . O kampanyayı da bu kampanyayla birlikte yürütebilirsek harika olacak.

http://www.kadinlarkulubu.com/kagit-...733/index.html

Ya bir de canlarım hayvanlar üzerinde deney yapılmasını engellemek amacıyla da yeşimg arkadaşımız bir kampanya başlatacak. Bizim farımız rujumuz için hayvanlar körediliyor işkence çekiyor.KK nın duyarlı kadınları olarak bu gibi kampanyalara katılmalıyız.
http://www.kadinlarkulubu.com/hayvan...310/index.html

Haydi canlarım haydi işe koyulalım. Birşeyler yapalım. Bir yazar şöyle demişti "elleri öpülesi kadınlardan mail alıyorum" .
Ben de o şerefli, onurlu alınlarınızdan öpüyorum.

Ayrıca pembe gazetede arkadaşımız canavar, Hindi Cumhuriyeti değiliz konusuyla ilgili bir şey yapacakmış gidip bakalım :)
Destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz:)
http://www.pembegazete.com/

ŞenizÖZĞÜRCEM cnm çok geçmiş olsun nasıl oldun ben daha düzelemedim
çabuk iyileş cnm çok öpyorumŞeniz

arkadaşlar çok güzel haberler okudum
ne güzel deme özğürcem bak umudunu yıtırme demiştim cnm
sağolun arkadaşlar dahada çoğalacağiz ben bundan eminim
arkadaşlar şimdiden bayramınızı en içiten dileklerimle kutlarım
.................tatile gidenler de ii yolculuklar dilerim sevgiler

Anketi cevaplamış son derece değerli arkadaşlarım yapılmalı seçeneğini işaretlemişsiniz çok güzel , peki kim yapacak :)? Biz yapacağız, o zaman pamuk elleri klavyeye alalım. Çok değil 15 dakikanızı alır en fazla. :))

Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim.
Ayrıca Ülkemizin sorunlarını gözmezden geldiğimizi kimse söyleyemez.Burada hiçbir arkadaşım ülkesinin diğer sorunlarını görmezden gelmiyor.
Hepimiz ülkemiz, devletimiz ve ulusumuz için en iyiyi istiyoruz. Ülkemizin diğer sorunları halledilmeden böyle bir isteğin gerçekleştirilemeyeceğini düşünmüyorum. İsteğimiz çok masum ve haklıdır.

.Ayrıcabütün illere gönderirsek iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)

Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım.

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html

ONUR LİSTEMİZ: :hooray::hooray::hooray::hooray:

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------**tmyy** -------- reflex ------- Nehir 21 -------- minik kuşlarım ---------- smiley -------- EBRULUM ------- devit--------- Ali's Mother-------- g_b_k_ -------smhsmh--------özgürce

http://www.chp.org.tr/index.php?module=content&page_id=143

Sayın cumhurbaşkanım lütfen bu konuda bir şeyler yapın.Hayat memat meselesi olmasa da, bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını ilgilendiren bir onur meselesidir.
Biraz araştırırsanız çoğu vatandaşımızın bu konuda rahatsızlık duyduğunu göreceksiniz. Büyük ihtimal siz de rahatsız oluyorsunuzdur.
Bu konuda birşeyler yapılmasını sağlayarak, halkın gönlünde ayrı bir yere yerleşmek elinizde.
Saygılar.

t.alkan@zaman.com.tr

Bunun yanısıra ;

Türkiye'nin adının hala Turkey-hindi olarak kalması ve anılması akılla mantıkla bağdaşıyor mu?
Bize bu ismi Osmanlı zamanında münasip görmüşler,devrin yöneticileri de uysallıkla ve de lisan cahilliğiyle kabullenmişler. Bu acayip, komik isim bir devlete yakışır mı? diyememişler.
Tabii çok evrensel(!) çünkü dünyada her çoçuk çevresindeki varlıkları algılamaya başladığı zaman ,hindiyi yani [COLOR="DarkRed"]TURKEY i bir kümes hayvanı ve bir yemek olarak öğrenir [/COLOR]Amerika'da askeri ateşelerin veda toplantısı yapılıyor.Ayrılmadan önce tanıtım kasetleri, devletin ismine göre milli kütüphaneden alınıp getiriliyor.Diğer ateşeler ülkelerinin kendine has özelliklerini, tarihi yapılarını, doğal güzelliklerini vs.seyretttirilerken, üzerinde [COLOR="DarkRed"]Turkey yazan bizim kasedimizden sadece hindilerle ilğili belgesel [/COLOR]bir film çıkıyor. Önce bir suskunluk oluyor, ama yinede herkez bizim güzel ülkemizin çekimlerini, Anadolu medeniyetlerinin antik eserlerini izlemek için beklemeyi sürdürüyor. Ne yazık ki birbiri ardına gösterilen hindi türleri ve dünyadaki hindi çiftlikleri Türkiye'nin tanıtımını yapıyor, Aslında bu olaylar her fırsatta meydana geliyor ve Türkiyemiz adına kargaşa ve olumsuzluk yaratıyor. Bir Psikologun İtirafları -Nur Yaycıoğlu
kısaltılmıştır
'Türkiye hindi değildir'

-------------------------------------------------------------------------------

Hindinin İngilizcesi 'turkey.'' Memleketimizin İngilizce adı da 'Turkey.
' Turkey ayrıca argoda ahmak, geri zekalı, salak anlamlarına geliyor. Amerika'da ilk ve orta okullarda egitim gören Türk çocukları sınıf arkadaşlarının ''Glu, glu' şeklinde hindi sesiyle hitaplarına, 'Hey, Turkey!'' hitabıyla aşağılayıcı şakalarına hedef oluyorlar. anne-babalar bizi arayarak '' Çocuklarımız okuldan ağlamaklı geliyorlar. Niye ülkemizin esas adını kullanmıyoruz?''diye şikayette bulundular. Konu bizim için yeni değil. 1990 yılında Amerika'da ''Türkiye Hindi Değildir.'' başlıklı bir kampanya başlatmıştık. Hürriyet'te yayımlanan köşe yazıları ve haberlerde 'Turkey' sözcüğünün 'Türkiye' olarak değiştirilmesini savunduk. Toplumuzda büyük destek gören kampanyada Amerika'dan 3000 Türk ailesi imzalarını taşıyan listeleri Cumhurbaşkanı Özal, Başbakan Akbulut ile TBMM Başkanı Kaya Erdem, muhalefet parti liderleri Erdal İnönü ve Süleyman Demirel'e gönderdiler. Türk Dil Kurultayı 29 Eylül 1990'da Turkey yerine Türkiye'nin kullanılması kararını açıkladı. THY, Turizm Yatırım ve Dış Ticaret Bankası, TYT Bank gibi kurumlar dış yazışmalarında 'Turkey'i Türkiye ile değiştirirken Ekinciler Holding, Ece Şirketler Grubu, Alarko Holding, Beko ve Profilo gibi şirketler isim değişikliğine sahip çıktılar. Milletvekillerimiz yabancılara gönderdikleri Noel-Yeni yıl kartlarında Türkiye adını kullandılar.
Turizm Bakanlığı CNN TV'de başlattığı 'Uygarlık Macerası' dizisinde, Ziraat Bankası'nın ABD'de yayımlanan reklamlarında 'Türkiye' sözcüğü kullanıldı. Saygın Christian Science Monitor gazetesi kampanyamızı bizim sloganımızdan esinlenip 'Türkiye Turkey Değil.'' başlığıyla sayfalarına taşıdı.
1992'de Başbakan Süleyman Demirel Beyaz Saray'da Başkan George Bush ile buluşmasında İngilizce konuşurken sürekli olarak 'Türkiye' kelimesini tercih etti. Başkan Bush'da aynı şekilde 'Turkey' yerine 'Türkiye' dedi.
''Pekin- Beijing, Burma- Myanmar, Bombay-Moombai, İvory Coast- Cote D'ivoire, Danzig-Gdansk, New Amsterdam- New York, Constantinople- İstanbul, Cassius Clay-Muhammed Ali.'' Bunlar nasıl değiştiyse Turkey de öyle Türkiye olur. Ama girişimi tekrar canlandırıp alevlendirmek mümkün. Haydi, hep birlikte tekrar girişimi alevlendiren bir kampanya başlatıp ''Türkiye'' adına hep birlikte sahip çıkalım.

hürriyet

Sayın nilay .........., AKİM’e yaptığınız müracaat 667322 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 667323 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 667324 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 667325 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 667326 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 667328 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ........, AKİM’e yaptığınız müracaat 667332 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ......., AKİM’e yaptığınız müracaat 667333 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 667802 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 667811 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül..... AKİM’e yaptığınız müracaat 667813 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 667814 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 667815 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 667817 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül......AKİM’e yaptığınız müracaat 667820 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668334 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668335 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668336 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668337 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668338 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668339 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668340 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668341 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668342 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668343 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668344 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668345 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668346 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668347 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668348 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668349 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668350 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668351 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668352 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668353 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668354 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668355 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668356 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668357 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668358 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668359 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668360 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668361 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668362 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668363 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668364 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668365 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 668366 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 668367 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

:sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile5hihoyyyt:hooray:Şeniz

en-guzel-bayramlar-sizin-olsun-67.jpg

Hepimiz ülkemiz, devletimiz ve ulusumuz için en iyiyi istiyoruz. Ülkemizin diğer sorunları halledilmeden böyle bir isteğin gerçekleştirilemeyeceğini düşünmüyorum. İsteğimiz çok masum ve haklıdır.

.Ayrıcabütün illere gönderirsek iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)

DETAY Bölümüne :

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------**tmyy** -------- reflex ------- Nehir 21 -------- minik kuşlarım ---------- smiley -------- EBRULUM ------- devit--------- Ali's Mother-------- g_b_k_ -------smhsmh--------özgürce

Saygılar.

t.alkan@zaman.com.tr

Bunun yanısıra ;

arkadaşlar hepinizin bayramini kutlar
........ve sizlere daha çok güzel bayramlar nasip olsun diyorum
............................................sevgiler
.ii bayramlar.

Sayın .........., AKİM’e yaptığınız müracaat 668476 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 668477 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın ........, AKİM’e yaptığınız müracaat 668479 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın ..........., AKİM’e yaptığınız müracaat 668481 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın ............, AKİM’e yaptığınız müracaat 668484 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın ............., AKİM’e yaptığınız müracaat 668486 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

bende herkesin bayramını kutluyorum. hayırlı bayramlar.

Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 668533 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 668534 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 668535 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 668544 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 668545 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 668547 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

özgürcemmm bende geldim cumartesi gidiyorum o zmna kadar neler yapmamı istersin:)
herşeye varım canım sen yeterki söyle:)

DETAY Bölümüne :

Saygılar.

t.alkan@zaman.com.tr

Bunun yanısıra ;

Bayramdan sonra toplanalım da akime tekrar hep birlikte yüklenelim cumhurbaşkanlığı sonra geçmiş sayfalarda daha başka adresler var hazır:)Diğer iki kampanya da var unutmayın canlarım . Bayramdan sonra önce toplanacağız sonra üç kampanyayı da yürüteceğiz inşallah :)İyi bayramlar hepinize. Şeniz

Back