• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Sayın gül çakır, AKİM’e yaptığınız müracaat 663158 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 663177 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 663235 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 663241 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 663253 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Ya bir de canlarım hayvanlar üzerinde deney yapılmasını engellemek amacıyla da yeşimg arkadaşımız bir kampanya başlatacak. Bizim farımız rujumuz için hayvanlar körediliyor işkence çekiyor.KK nın duyarlı kadınları olarak bu gibi kampanyalara katılmalıyız.
Haydi canlarım haydi işe koyulalım. Birşeyler yapalım. Bir yazar şöyle demişti "elleri öpülesi kadınlardan mail alıyorum" .
Ben de o şerefli, onurlu alınlarınızdan öpüyorum.

özgürcüm yeşimg arkadaşımızın başlatacağı kampanyaya canı gönülden destek verir ve arkasında olurum.ne zaman başlıyoruz haber verin yeter.
realist arkadaşımında kampanyasında da zaten varım bunlar güzel ve anlamı olan işler eminimki diğer arkadaşlarımızda benim gibi düşünür sevgiler

Ya bir de canlarım hayvanlar üzerinde deney yapılmasını engellemek amacıyla da yeşimg arkadaşımız bir kampanya başlatacak. Bizim farımız rujumuz için hayvanlar körediliyor işkence çekiyor.KK nın duyarlı kadınları olarak bu gibi kampanyalara katılmalıyız.
Haydi canlarım haydi işe koyulalım. Birşeyler yapalım. Bir yazar şöyle demişti "elleri öpülesi kadınlardan mail alıyorum" .
Ben de o şerefli, onurlu alınlarınızdan öpüyorum.

özgürcüm yeşimg arkadaşımızın başlatacağı kampanyaya canı gönülden destek verir ve arkasında olurum.ne zaman başlıyoruz haber verin yeter.
realist arkadaşımında kampanyasında da zaten varım bunlar güzel ve anlamı olan işler eminimki diğer arkadaşlarımızda benim gibi düşünür sevgiler:enbuyukkk:

evet arkadalar tekrar anlatayim....
il il ugrasmaniza gerek yok...
basvuru mercileri bölümünde üc kutu var bildiginiz gibi...
o üc kutuyu birden isaretleyip hepsine birden gönderebilirsiniz...
yani mausa basip listenin sonuna kadar cektiginiz zaman hepsi isaretlenmis olucak....
ben öyle yapiyorum.... bilginize...

Canııımm,dediğin gibi tarayıp yaptım,a.sama gene tek başvuru numarası veriyo.:sm_confused:Acaba yapamadım mı?:uhm:

yok yok dogru bende oyle yapmıstım , hatta emın olmak 2defa gonderdım yine baska numara verdi ama tek yani .. tektek ugrasmak zaman kaybı a.s bu arada pembe gazeteyede uye oldum :) onceden gırıyordum ama ziyaretci olarak :))

kadirgecemizmubarek.jpg

AKİM başvurunuzun durumu‏
Kimden: Mustafa SAYGILI (mustafasaygili@akparti.org.tr)
25.09.2008

Sayın

"Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi." konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 653339 numaralı başvurunuz, Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı adlı mercilere iletilmiştir. Ilgili birimlerden gelen cevaplar aşağıda yer almaktadır.

Başbakanlık Cevabı:

SAYIN..........İLGİNİZE VE DUYARLILIĞINIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla...

AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ

AKİM 444 25 44

Anketi cevaplamış son derece değerli arkadaşlarım yapılmalı seçeneğini işaretlemişsiniz çok güzel , peki kim yapacak :)? Biz yapacağız, o zaman pamuk elleri klavyeye alalım. Çok değil 15 dakikanızı alır en fazla. :))

Okuyalım lütfen:))
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim.
Ayrıca Ülkemizin sorunlarını gözmezden geldiğimizi kimse söyleyemez.Burada hiçbir arkadaşım ülkesinin diğer sorunlarını görmezden gelmiyor.
Hepimiz ülkemiz, devletimiz ve ulusumuz için en iyiyi istiyoruz. Ülkemizin diğer sorunları halledilmeden böyle bir isteğin gerçekleştirilmeyeceğini düşünmüyorum. İsteğimiz çok masum ve haklıdır.

.Ayrıca bir kez göndermek pek ses getirmez, bütün illere gönderirsek daha iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :) Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

ONUR LİSTEMİZ: :hooray::hooray::hooray::hooray:

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------**tmyy** -------- reflex ------- Nehir 21 -------- minik kuşlarım ---------- smiley -------- EBRULUM ------- devit--------- Ali's Mother-------- g_b_k_ -------özgürce

Katılan tüm arkadaşlarımı alınlarından öpüyorum. a.s

http://www.chp.org.tr/index.php?module=content&page_id=143

http://www.tccb.gov.tr/sayfa/iletisim/cumhurbaskanina_yazin/
Ülkemizin adı Türkiye , Turkey(hindi) değil.
Sayın cumhurbaşkanım lütfen bu konuda bir şeyler yapın.Hayat memat meselesi olmasa da, bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını ilgilendiren bir onur meselesidir.
Biraz araştırırsanız çoğu vatandaşımızın bu konuda rahatsızlık duyduğunu göreceksiniz. Büyük ihtimal siz de rahatsız oluyorsunuzdur.
Bu konuda birşeyler yapılmasını sağlayarak, halkın gönlünde ayrı bir yere yerleşmek elinizde.
Saygılar.

Arkadaşlar Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamındaki bir insana aman, farklı bir şey yazmayalım. Herkese saygı çerçevesi içerisinde mesajımızı ileteceğiz.

t.alkan@zaman.com.tr
Lütfen okuyunuz, yazdığınız yazıda kastettiğiniz cemaat biziz.

Kızlar sırada üç adres var :) mecburi alanların dışındaki bölümleri doldurmanız gerekmiyor canlarım. Yani adrese, telefona filan gerek yok. Bize zaten cevap internet yoluyla geliyor yerimseniben

Bunun yanısıra ;

LÜTFEN DÜZELTİN, TURKEY (HİNDİ) DEĞİL, TÜRKİYE .
http://www.ancerethermalhotel.com.tr/firma.asp

Sağ üst köşeye bakarsanız iletişim yazısının hemen altına "Turkey" yazıyor. Bu gibi rastladığımız yerleri de uyaralım adresleri paylaşıp.Uyarmak için konumuzun linkini eklesek bile yeter.

Canlarım rastladığımız turkey yazan firmaları paylaşalım onlara da gönderelim.
İmkansız veya önemsiz birşey istemiyoruz unutmayın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bunu istemeye hakkımız var. Hak verilmez alınır. Hakkımızı vermelerini beklersek çok bekleriz, almak için birşeyler yapmalıyız.
Sayımız bayramdan sonra artar umarım.

Ha bir de realist arkadaşımız kağıt israfıyla ilgili güzel bir kampanya başlatmıştır . O kampanyayı da bu kampanyayla birlikte yürütebilirsek harika olacak.

http://www.kadinlarkulubu.com/kagit-israfini-hep-beraber-onleyelim-t216733/index.html

http://www.kadinlarkulubu.com/hayva...eri-durdurmaya-var-misiniz-t218310/index.html

Ben de o şerefli, onurlu alınlarınızdan öpüyorum. :enbuyukkk:

Ayrıca pembe gazetede arkadaşımız canavar, Hindi Cumhuriyeti değiliz konusuyla ilgili bir şey yapacakmış gidip bakalım :)
Destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz:)

http://www.pembegazete.com/

Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 664460 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay .........., AKİM’e yaptığınız müracaat 664461 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay .........., AKİM’e yaptığınız müracaat 664462 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 664463 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 664464 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 664465 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 664466 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 664467 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 664469 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ........, AKİM’e yaptığınız müracaat 664470 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay ......., AKİM’e yaptığınız müracaat 664472 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay......., AKİM’e yaptığınız müracaat 664473 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın ........, AKİM’e yaptığınız müracaat 664705 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 664706 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın........, AKİM’e yaptığınız müracaat 664707 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın........, AKİM’e yaptığınız müracaat 664709 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Biraz once anket sonuclarina gozum takildi, Gerekyok beni rahatsiz etmiyor diyen 3 arkadasi da buradan siddetle kiniyorum.Bu kadar duyarsizlik nediye diye soruyorum.?

arkadaşlar sürdürdüğümüz üç kampanyaya kk da daha çok katılımcı bulma amacı ile sosyal guruplara şu şekilde meajla bildirdim

http://www.kadinlarkulubu.com/kagit-israfini-hep-beraber-onleyelim-t216733/index.html

http://www.kadinlarkulubu.com/hayva...eri-durdurmaya-var-misiniz-t218310/index.html
arkadaşlar üçüde birbirinden önemli kampanyalar yürütüyoruz:lepi: hepinizin haberi olsun istedim:1rolleyes: bu güzel etkinliklerde bizimle elele olurmusunuz kaydirigubbakcemile5
haydi sizde katılın TÜRKİYE'MİZ ,HAYVANLARIMIZ,DÜNYA'MIZ için hepbirlikte geleceğimiz için harekete geçelimhihoyyyt içiniz rahat olsuna.s. :enbuyukkk:

ben bu mesajı sadece sosyal guruplardan hayvan severler ve çevrecilere ulaştırabildim
istediğim her yerde yayınlanması.:lepi: diğer mutfak ,resim ve fanatik daha başka hangi gurup varsa oraya üye olan arkadaşlar bildirsin üye olmadığınız forumda yazamıyoruz :utangac:birde aklıma duyduk duymadık köşesi geldi ama nereye yazacağıma hepimiz karar verelim dedim hiç bir başlığı olmayan yazılarda olabilirmi acaba :uhm:

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 665044 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 665045 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 665046 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 665047 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 665048 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 665049 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 665050 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 665051 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 665052 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 665053 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim AKİM’e yaptığınız müracaat 665054 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Yeşim , AKİM’e yaptığınız müracaat 665055 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Şenizkaydirigubbakcemile5:sm_cool::hooray:

Back