Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261

Hızına yetişemiyoruz ya ŞenizŞeniz

özgürcüm cumhurbaşkanı tamam
chp sayfasıda tamam
otelde tamam
köşe yazarıda tamam hayırlısı ne olacak bakalım.
umarım bu sefer seviniriz.

Anketi cevaplamış son derece değerli arkadaşlarım yapılmalı seçeneğini işaretlemişsiniz çok güzel , peki kim yapacak :)? Biz yapacağız, o zaman pamuk elleri klavyeye alalım. Çok değil 15 dakikanızı alır en fazla. :))

Okuyalım lütfen:))
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim.
Ayrıca Ülkemizin sorunlarını gözmezden geldiğimizi kimse söyleyemez.Burada hiçbir arkadaşım ülkesinin diğer sorunlarını görmezden gelmiyor.
Hepimiz ülkemiz, devletimiz ve ulusumuz için en iyiyi istiyoruz. Ülkemizin diğer sorunları halledilmeden böyle bir isteğin gerçekleştirilmeyeceğini düşünmüyorum. İsteğimiz çok masum ve haklıdır.

.Ayrıca bir kez göndermek pek ses getirmez, bütün illere gönderirsek daha iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :) Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

ONUR LİSTEMİZ: :hooray::hooray::hooray::hooray:

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------**tmyy** -------- reflex ------- Nehir 21 -------- minik kuşlarım ---------- smiley -------- EBRULUM ------- devit--------- Ali's Mother-------- g_b_k_ -------özgürce

Katılan tüm arkadaşlarımı alınlarından öpüyorum. a.s
[/QUOTE]

http://www.chp.org.tr/index.php?module=content&page_id=143

http://www.tccb.gov.tr/sayfa/iletisim/cumhurbaskanina_yazin/
Ülkemizin adı Türkiye , Turkey(hindi) değil.
Sayın cumhurbaşkanım lütfen bu konuda bir şeyler yapın.Hayat memat meselesi olmasa da, bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını ilgilendiren bir onur meselesidir.
Biraz araştırırsanız çoğu vatandaşımızın bu konuda rahatsızlık duyduğunu göreceksiniz. Büyük ihtimal siz de rahatsız oluyorsunuzdur.
Bu konuda birşeyler yapılmasını sağlayarak, halkın gönlünde ayrı bir yere yerleşmek elinizde.
Saygılar.

Arkadaşlar Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamındaki bir insana aman, farklı bir şey yazmayalım. Herkese saygı çerçevesi içerisinde mesajımızı ileteceğiz.

t.alkan@zaman.com.tr
Lütfen okuyunuz, yazdığınız yazıda kastettiğiniz cemaat biziz.

Kızlar sırada üç adres var :) mecburi alanların dışındaki bölümleri doldurmanız gerekmiyor canlarım. Yani adrese, telefona filan gerek yok. Bize zaten cevap internet yoluyla geliyor yerimseniben

Bunun yanısıra ;

LÜTFEN DÜZELTİN, TURKEY (HİNDİ) DEĞİL, TÜRKİYE .
http://www.ancerethermalhotel.com.tr/firma.asp

Sağ üst köşeye bakarsanız iletişim yazısının hemen altına "Turkey" yazıyor. Bu gibi rastladığımız yerleri de uyaralım adresleri paylaşıp.Uyarmak için konumuzun linkini eklesek bile yeter.

Ben de gönderdim :lepi:

arkadaşlar dünden bu yana çok hastayım
neler oldu sayfaları pek okuyamadım ama
sanırım başka meil atacağiz başka yerlere
......özgürcem cnm gün içinde daha iyi hisedersem yollamaya çalişirim cnm
........................TÜRKİYEM...

Mesajınız başarı ile gönderilmiştir.

Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Canım cumhurbaşkanlığı ,chp ,kıymetli köşe yazarı,ve otel tamamdır şekerler.

kızlar nette bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptım inanın aynı düşünceyi paylaştığımız bir çok insan ve yetkili var en azından azınlık olmaktan çıktığımızı görmek çok güzel

Arkadaşlar bende bu yazıyı bütün tanıdıklarıma gönderdim.

LÜTFEN TÜM MAİL LİSTENİZE GÖNDERİN -TÜM YURT DIŞI YAZIŞMALAR İÇİN VALİLİK AÇIKLAMASI-

REPUBLIC OF TÜRKIYE olmalı

Turkey kelimesi Osmanlı İmparatorluğunun son zamanlarında ilk defa İngiliz kaynaklarında, biraz da alay ifade ederek kullanılmıştır. Bazı ülkeler kendilerini GREAT=BÜYÜK, ÖNEMLI - olarak nitelerken Ülkemizin bir kümes hayvanı ismi ile anılması kabul edilemez. Kelimenin iticiliği ve ülkemizi ne şekilde ifade edeceği düşünülmeden adeta ülkemizin isminin İngilizce ifadesi imiş gibi Türkler tarafından da kullanılmış ve kullanılmaktadır.Özel isimler bir başka dilde de aynı şekildedir. Bir zamanlar Habeşistan olarak bilinen ülke tüm Dünyaya adının Etiyopya olduğunu ve bundan böyle Habeşistan olarak gönderilen hiç bir postanın alınmayacağını açıklamış ve tüm dünya Etiyopya adını kullanmaya başlamıştır. Ya Türkiye !, Bir kümes hayvanının adı ile anılıyor. Uluslar arası toplantılarda ülkemizi temsil eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm görevlilerin önünde "HİNDİ" anlamında "TURKEY" yazıyor.
Bundan rahatsız olmamak mümkün mü ?Bir başka örnek ise Hindistan. Siz hiç uluslararası bir toplantıda Hindistan diye bir kelime gördünüz mü? Aynı hata. Hindistan bu ülkeye sadece Türklerin verdiği bir isimdir.Uluslar arası isim değildir. Malezya mal mı oluyor ? diyenler de aynı şekilde.
Türkiye kelimesi başka bir ülkenin dilinde başka anlama gelebilir. Bu önemli değil. Bütün dillerde tek, tek ülkemizin adının iyi anlama gelmesi gerekmez. Ancak bir de uluslararası ülke isimleri vardır. Uluslararası toplantılarda bu isim kullanılır. Türkiye'nin uluslar arası toplantılarda adı İngilizlerin söylediği Turkey olarak geçiyor. Varsın İngilizler Turkey demeye devam etsin, Turchia, Turkia gibi değişik şekillerde söyleyenler var. Onlar da devam etsinler. Ancak uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir. Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş. Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor. Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok. Ülkesini ve dilini seven Yunan delegesini kutluyorum. Türk delegesine söyleyecek söz bulamıyorum.

" ASLINDA YAPILACAK ŞEY HÜKÜMETİN BİR AÇIKLAMA YAPARAK 1 YILLIK GEÇİŞ SÜRESİ SONUNDA TURKEY YAZILI HİÇ BİR POSTA'NIN KABUL EDİLMEYECEĞİNİ DÜNYAYA AÇIKLAMASIDIR. HABEŞİSTAN BÖYLE YAPTI, ETİYOPYA OLDU. BİZ BÜTÜN LOGOLARIMIZI TÜRKİYE OLARAK YAZSAK YİNE DE TURKEY DİYENLERE ENGEL OLAMAYABİLİRİZ. BU NEDENLE, ETİYOPYA'NIN YAPTIĞI GİBİ, YUKARIDA AÇIKLANAN YOL İZLEMELİYİZ."

Medyayı ve Hükümeti göreve davet edelim.
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz.
"Republic of Türkiye" olmali.

Bu kampanya sonuç alınıncaya kadar sürecektir. Elbet bir gün bu ülkenin adının Türkiye olduğu ve Turkey olarak gönderilen postaların alınmayacağı dünyaya ilan edilecektir. Uluslar arası toplantılarda Cumhurbaşkanımızın önünde Turkey (Hindi) değil "Türkiye" yazdığı günler gelecektir. Sadece eski Fotoğraflara bakarken Turkey yazısını görüp "Ne kadar duyarsız"
olduğumuza şaşıracağımız günler gelecektir... siz de katılıyorsanız LÜTFEN bu mesajı olabildiğince çok dağıtın....

Melih AKGÜNGÖR
İstanbul Valiliği Protokol Müdürü

kızlar hepinize günaydın,
mesaj atacaklara kolay gelsin.
nadiyecim sanada geçmiş olsun canım

merhaba arkadaslar.bana maıl gelmıs akımden..
sızıde geldımı?
maılde aynen soyle yazıyor:
Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi." konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 653281 numaralı başvurunuz, Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı adlı mercilere iletilmiştir. Ilgili birimlerden gelen cevaplar aşağıda yer almaktadır.

Başbakanlık Cevabı:

SAYIN *******, İLGİNİZE VE DESTEĞİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla...

Kültür ve Turizm Bakanlığı nın sayfasına girdim önce oh dedim laleli bir TÜRKİYE yazısı
görünce sonra hayal kırıklığı altta
işte bu tanıtım beni çok üzdü.orda bir başlık var dikkatimi çekti bizde orda cevap yazabilirmiyiz acaba bakanlık bir duyuru yapmış Fahri Kültür Turizm Elçilerimize diye bir bakalım ne yapabiliriz dahada araştırıyorum.
a.s

yeni adresler ben de gönderdim..
bu sefer sonuç almaya başlayalım artık ya...

gecen gün eşimle Simpsonlardan bi bölüm izliyoruz..
tabi ingilizce ve altyazılı...

turkey,turkey diye geçip duruyor.
altyazıda yazansa "hindi"
öfff!!!

25.09.2008

Sayın nilay .....,

"Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi." konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 653155 numaralı başvurunuz, Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı adlı mercilere iletilmiştir. Ilgili birimlerden gelen cevaplar aşağıda yer almaktadır.

Başbakanlık Cevabı:

SAYIN ....... DUYARLILIĞINIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla...

AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ

kizlar bana yine mail geldi AKIMden....

Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 662832 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 662847 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 662852 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 662859 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın güL...... AKİM’e yaptığınız müracaat 662864 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Anketi cevaplamış son derece değerli arkadaşlarım yapılmalı seçeneğini işaretlemişsiniz çok güzel , peki kim yapacak :)? Biz yapacağız, o zaman pamuk elleri klavyeye alalım. Çok değil 15 dakikanızı alır en fazla. :))

Okuyalım lütfen:))
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim.
Ayrıca Ülkemizin sorunlarını gözmezden geldiğimizi kimse söyleyemez.Burada hiçbir arkadaşım ülkesinin diğer sorunlarını görmezden gelmiyor.
Hepimiz ülkemiz, devletimiz ve ulusumuz için en iyiyi istiyoruz. Ülkemizin diğer sorunları halledilmeden böyle bir isteğin gerçekleştirilmeyeceğini düşünmüyorum. İsteğimiz çok masum ve haklıdır.

.Ayrıca bir kez göndermek pek ses getirmez, bütün illere gönderirsek daha iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :) Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

ONUR LİSTEMİZ: :hooray::hooray::hooray::hooray:

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------**tmyy** -------- reflex ------- Nehir 21 -------- minik kuşlarım ---------- smiley -------- EBRULUM ------- devit--------- Ali's Mother-------- g_b_k_ -------özgürce

Katılan tüm arkadaşlarımı alınlarından öpüyorum. a.s
[/QUOTE]

http://www.chp.org.tr/index.php?module=content&page_id=143

http://www.tccb.gov.tr/sayfa/iletisim/cumhurbaskanina_yazin/
Ülkemizin adı Türkiye , Turkey(hindi) değil.
Sayın cumhurbaşkanım lütfen bu konuda bir şeyler yapın.Hayat memat meselesi olmasa da, bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını ilgilendiren bir onur meselesidir.
Biraz araştırırsanız çoğu vatandaşımızın bu konuda rahatsızlık duyduğunu göreceksiniz. Büyük ihtimal siz de rahatsız oluyorsunuzdur.
Bu konuda birşeyler yapılmasını sağlayarak, halkın gönlünde ayrı bir yere yerleşmek elinizde.
Saygılar.

Arkadaşlar Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamındaki bir insana aman, farklı bir şey yazmayalım. Herkese saygı çerçevesi içerisinde mesajımızı ileteceğiz.

t.alkan@zaman.com.tr
Lütfen okuyunuz, yazdığınız yazıda kastettiğiniz cemaat biziz.

Kızlar sırada üç adres var :) mecburi alanların dışındaki bölümleri doldurmanız gerekmiyor canlarım. Yani adrese, telefona filan gerek yok. Bize zaten cevap internet yoluyla geliyor yerimseniben

Bunun yanısıra ;

LÜTFEN DÜZELTİN, TURKEY (HİNDİ) DEĞİL, TÜRKİYE .
http://www.ancerethermalhotel.com.tr/firma.asp

Sağ üst köşeye bakarsanız iletişim yazısının hemen altına "Turkey" yazıyor. Bu gibi rastladığımız yerleri de uyaralım adresleri paylaşıp.Uyarmak için konumuzun linkini eklesek bile yeter.

Canlarım rastladığımız turkey yazan firmaları paylaşalım onlara da gönderelim.
İmkansız veya önemsiz birşey istemiyoruz unutmayın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bunu istemeye hakkımız var. Hak verilmez alınır. Hakkımızı vermelerini beklersek çok bekleriz, almak için birşeyler yapmalıyız.
Sayımız bayramdan sonra artar umarım.

Ha bir de realist arkadaşımız kağıt israfıyla ilgili güzel bir kampanya başlatmıştır . O kampanyayı da bu kampanyayla birlikte yürütebilirsek harika olacak.

http://www.kadinlarkulubu.com/kagit-israfini-hep-beraber-onleyelim-t216733/index.html

Ya bir de canlarım hayvanlar üzerinde deney yapılmasını engellemek amacıyla da yeşimg arkadaşımız bir kampanya başlatacak. Bizim farımız rujumuz için hayvanlar körediliyor işkence çekiyor.KK nın duyarlı kadınları olarak bu gibi kampanyalara katılmalıyız.
Haydi canlarım haydi işe koyulalım. Birşeyler yapalım. Bir yazar şöyle demişti "elleri öpülesi kadınlardan mail alıyorum" .
Ben de o şerefli, onurlu alınlarınızdan öpüyorum. :enbuyukkk:

Ayrıca pembe gazetede arkadaşımız canavar, Hindi Cumhuriyeti değiliz konusuyla ilgili bir şey yapacakmış gidip bakalım :)
Destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz:)

http://www.pembegazete.com/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…