• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Arkadaslar ben milli duygularimiza,onurumuza deger veren gazeteci abi ve

ablalarimizada dedigim gibi yolluyorum.Ortaokula ilk ingilizceyi ögrendigimde ülkemin

adinin "Hindi" anlamina geldiginde cok üzülmüstüm.Aradan yillar gecti ayni üzüntü devam

ediyor.Hatta ozaman bile bu konuyu sinifta konusmustuk.Aradan gecen zamana ragmen

yine ayni düsüncedeyim.

Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660229 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660237 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660241 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660242 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660244 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660246 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660248 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660249 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660251 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660253 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660256 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660257 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660258 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660259 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660260 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660264 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660265 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660266 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 660267 numarasıyla kaydedilmiştir.

Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 660276 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 660278 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 660280 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 660285 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 660287 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 660288 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın ........., AKİM’e yaptığınız müracaat 660441 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın ............., AKİM’e yaptığınız müracaat 660447 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın .............., AKİM’e yaptığınız müracaat 660453 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın ............, AKİM’e yaptığınız müracaat 660462 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın ............, AKİM’e yaptığınız müracaat 660475 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660482 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660484 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660486 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660489 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660491 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660493 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660498 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660510 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz. Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660519 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660522 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660525 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660526 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660529 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın derya, AKİM’e yaptığınız müracaat 660530 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay ......., AKİM’e yaptığınız müracaat 660677 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay .........., AKİM’e yaptığınız müracaat 660681 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın nilay .........., AKİM’e yaptığınız müracaat 660685 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

kizlar bu arada bilginize basvuru mercileri olarak üc kutuyu birden isaretleyip hepsine ayni anda talep gönderebilirsiniz... (yani il il secip göndermesine gerek yok)

Anketi cevaplamış son derece değerli arkadaşlarım yapılmalı seçeneğini işaretlemişsiniz çok güzel , peki kim yapacak :)? Biz yapacağız, o zaman pamuk elleri klavyeye alalım. Çok değil 15 dakikanızı alır en fazla. :))

Okuyalım lütfen:))
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim.
Ayrıca Ülkemizin sorunlarını gözmezden geldiğimizi kimse söyleyemez.Burada hiçbir arkadaşım ülkesinin diğer sorunlarını görmezden gelmiyor.
Hepimiz ülkemiz, devletimiz ve ulusumuz için en iyiyi istiyoruz. Ülkemizin diğer sorunları halledilmeden böyle bir isteğin gerçekleştirilmeyeceğini düşünmüyorum. İsteğimiz çok masum ve haklıdır.

.Ayrıca bir kez göndermek pek ses getirmez, bütün illere gönderirsek daha iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :) Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

ONUR LİSTEMİZ: :hooray::hooray::hooray::hooray:

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------**tmyy** -------- reflex ------- Nehir 21 -------- minik kuşlarım ---------- smiley --------özgürce

Katılan tüm arkadaşlarımı alınlarından öpüyorum. a.s

akim sayfasının üstünde kaydete bastıktan sonra görmen lazım canım şu anda bizde mail yoluyla birşey almıyoruz

Barçmanım bana mail adresime geldi cevap. Sadece bir başvuru için geldi diğerlerini bekliyorum :) :jeyyar:

Son düzenleme:
Anketi cevaplamış son derece değerli arkadaşlarım yapılmalı seçeneğini işaretlemişsiniz çok güzel , peki kim yapacak :)? Biz yapacağız, o zaman pamuk elleri klavyeye alalım. Çok değil 15 dakikanızı alır en fazla. :))

Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim.
Ayrıca Ülkemizin sorunlarını gözmezden geldiğimizi kimse söyleyemez.Burada hiçbir arkadaşım ülkesinin diğer sorunlarını görmezden gelmiyor.
Hepimiz ülkemiz, devletimiz ve ulusumuz için en iyiyi istiyoruz. Ülkemizin diğer sorunları halledilmeden böyle bir isteğin gerçekleştirilmeyeceğini düşünmüyorum. İsteğimiz çok masum ve haklıdır.

.Ayrıca bir kez göndermek pek ses getirmez, bütün illere gönderirsek daha iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :) Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------**tmyy** -------- reflex ------- Nehir 21 -------- minik kuşlarım ----------özgürce

Barçmanım bana mail adresime geldi cevap. Sadece bir başvuru için geldi diğerlerini bekliyorum :) :jeyyar:

bana henüz birşey gelmedi özgürcam

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 660717 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 660718 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 660720 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 660721 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 660722 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

sizi yurekten destekliyorum, cok haklisiniz(yiz).

(:

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 660756 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 660758 numarasıyla kaydedilmiştirKaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 660759 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 660760 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 660762 numarasıyla kaydedilmiştir

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 660763 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 660765 numarasıyla kaydedilmiştir

bende isterim cevap ama yok malesef kaç tur yaptım kötükedihüso.ben çözdüm bana gıcık oluyo akim :tomato:ama neden hergün maillerime bakıyorum cevap yok:1no2:

Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 660764 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 660816 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 660826 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 660829 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 660833 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 660836 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Arkadaşlar neden cevap gelmiyor. Eksik birşeyler mi yaptım. Haftasonu göndermiştim. Hiçbirşey olmadı , maile gelen birşey yok. ekstra başka bir incelik var mı? :uhm:

Bir de icimdekisen arkadaşımız bütün herkese tek başvuru yapacağımızı söylemişti. Yani genelde iken hepsini ağaı doğru çekip seçerek milletvekillere gönderebileceğimizi. ama görüyorum ki herkes il il gönderiyor yine. ben daha deneedim öyle ama kesin olarak doğrumudur yani. doğruysa neden herkes öyle yapmıyor. canım arkadaşım icimdeki sen buralardayan bir açıklık getirsene. Şeniz kaydirigubbakcemile5

Ben sadece bir talebimde bütün kimlik bilgilerimi girdim.Onada mail geldi zaten.Digerlerine sadece isim,mail.talep girdim.Hic cevap yok.Artik sanirim bilgi islemdeki calisanlar toplu talep yaptigimiz bu iletilere geri dönmüyorlar.Basa cikamiyorlar sanirim hehekafamçokkarıştı:roflol: Ama durmak yok,yola devam.:jeyyar:

DETAY Bölümüne :

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------aci_cikolata---------- zeliş82---------- nevrosky ------- D@Ğ ÇİÇEĞİ --------lepi --------deniz_35 --------**tmyy** -------- reflex ------- Nehir 21 -------- minik kuşlarım ---------- smiley --------özgürce

AKİM’e yaptığınız müracaat 660956 numarasıyla kaydedilmiştir
AKİM’e yaptığınız müracaat 660958 numarasıyla kaydedilmiştir
AKİM’e yaptığınız müracaat 660959 numarasıyla kaydedilmiştir
AKİM’e yaptığınız müracaat 660961 numarasıyla kaydedilmiştir
AKİM’e yaptığınız müracaat 660962 numarasıyla kaydedilmiştir
AKİM’e yaptığınız müracaat 660963 numarasıyla kaydedilmiştir
AKİM’e yaptığınız müracaat 660964 numarasıyla kaydedilmiştir
AKİM’e yaptığınız müracaat 660965 numarasıyla kaydedilmiştir
AKİM’e yaptığınız müracaat 660966 numarasıyla kaydedilmiştir
AKİM’e yaptığınız müracaat 660967 numarasıyla kaydedilmiştir
AKİM’e yaptığınız müracaat 660969 numarasıyla kaydedilmiştir
AKİM’e yaptığınız müracaat 660970 numarasıyla kaydedilmiştir
AKİM’e yaptığınız müracaat 660971 numarasıyla kaydedilmiştir

bu saatte gönderince arka arkaya numaraları almış oldum...

Görüntülenme sayısına bakılınca pek fazla kişiye ulaşamamış olmamın üzüntüsü içindeyim.Yinede konuyu okuyan arkadaşlarıma duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum.Teşekkür bütonunu kullanamadığım için mecburen mesaj yazıyorum kusura bakmayın:))Bir ülkenin gururu ancak böyle yerlerde olabilir.Şimdiye kadar bu konuda bir düzeltmeye gitmeyen aydınlarımız,politikacılarımız, uyuyorlar mıydı acaba.Bu kahraman millet haketmiyor arkadaşlar.Hiç mi rahatsızlık duymadılar merak ediyorum.

bende seni kutluyorum.özgürce.katılıyorum.burası türkiye.türkiye.türkiye.:lepi:

Back