Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
arkadaşlar bende birşeyler yapmak istiyorum bimere yani başbakanlık iletişim merkezine gönderebilirim başak gönderilecek yer varsa orayada gönderirim

merhaba arkadaslar..
bende bu konuda sızlere yardımcı ve destek olmak ıcın geldım.
formu doldurdum sımdı gonderıyorum.
pekı basvuru numarası e- maıl mi gelıyor?

sayın *****,AKİM’e yaptığınız müracaat 653281 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir.
gonderdım arkadaslar..hihoyyyt

Vatanımızın adı Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun Türkiye olarak geçmelidir.Protestona canı yürekten katılıyorum.

kızlarr bu nası yapılıyo bana yardımcı olunn bu konuu beni çok rahatsızz ediyo ve elimden ne gelirsee yapmaya hazırımm daa formu nası doldurcam bi hata yapmak istemiyorum yardımcı olunn

tamam gönderdim ve devam edicemm başbakanlık yazdım be başbakanımıza gönderdim numara 653311 benide ekleyin

msj gönderen arkadaşlara teşekkür ederim bütün çevremede destek vermesi için dagıtıcam adresi göndericem inaşşalhh amacımıza ulaşırızzz

Sayın dalya06, AKİM’e yaptığınız müracaat 653312 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

oldu sanırım......

Sayın xxxxxx Hanım, "Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi" konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 648872 numaralı başvurunuz, Başbakanlığa iletilmiştir. Başbakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır. Başbakanlık Cevabı: SAYIN EBRU HANIM DUYARLILIĞINIZA TEŞEKKÜR EDERİZ Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.Saygılarımızla.

ali seyhan göndermişşşşş

Sayın, AKİM’e yaptığınız müracaat 653323 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653331 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653336 numarasıyla kaydedilmiştir
Sayın AKİM’e yaptığınız müracaat 653339 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak

Son düzenleme:

hep destek tam destek

Okuyalım lütfen:))
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca bir kez göndermek pek ses getirmez, bütün illere gönderirsek daha iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)
Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Onur Listemiz : ŞenizŞeniz

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05-------özgürce
:asigim::asigim::asigim:
Çoğalıyoruz çoğalıyoruz hihoyyythihoyyyt

Arkadaşlarım bu konuda birlikte hareket edersek başarılı olabiliriz. Okursanız yapmaya çalıştığımız şeyi anlayacaksınız bu hepimizin emek sarfettiği , yüreğini koyduğu bir konu, umarım kısa zamanda isteğimize kavuşuruz. kaydirigubbakcemile5

Hepinize iyi akşamlar kızlar,a.s.
Tamam özgürce'm,birazdan yolluyorum ben de.yerimseniben.
Hadi bakalım,hayırlısı.:içelim:

Tamamdır.yerimseniben
...AKİM’e yaptığınız müracaat 653407 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz..dediler bana da.Hadi hayırlısı..

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653418 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653427 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653449 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Bütün illere atmadan nerde tamam yahuu :jeyyar:

Okuyalım lütfen:))
Canlarım konumuz siyaset üstüdür. Bütün bir milleti ilgilendirir. Herhangi bir tarafa ait değildir mesajlarımızı yazarken buna dikkat edelim
.Ayrıca bir kez göndermek pek ses getirmez, bütün illere gönderirsek daha iyi olur:)). Bir de başvuru numaralarımızı paylaşalım arkadaşlar. Motive olmak açısından :)
Hepinize kolay gelsin. Şeniz

http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

kimlik no, telefon numaralarım,açık adresimi yazmadım diğerlerini doldurdum.

ÖZET bölümüne ben böyle yazdım:

Lütfen bu talebimizi değerlendirin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunu yapamayacak kadar güçsüz olamaz. Bu onur meselesi.

DETAY Bölümüne :

''Dünyada varolmak isimle başlar. İnsanlar için bu böyleyken, milletler için, ülkeler için isim vazgeçilmezdir.
Ülke ismi bir kimliktir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ülkemin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılması,
beni rahatsız etmekte, onurumu incitmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu aziz bir ülkedir ve adı da
uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı, Başbakan konuşma yaparken,
önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyeti. Turkey, bizi temsil etmiyor.''

Ülkemin adı Türkiye, Turkey değil !
İsim değişikliği değil, sadece ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılmasını istiyoruz.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde Türkiye olarak geçmelidir.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde bulunan "ü" harfi Avrupa dillerinde yokmuş, bu nedenle sorun oluyormuş.
Avrupa Birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=Hindi yazarken Yunanistan delegesinin önünde
bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Yunanlıların hiç bir harfi batı alfabesinde yok.
Yine deniyor ki karışıklığa yol açarmış, açsın efendim, biraz karışır ortalık, sonra düzelir, bu bahane olamaz .
Mutlaka bu düzeltmenin yapılması gerekiyor.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html

Konu: DIŞ POLİTİKA(kızlar daha uygun bir seçenek varsa söyleyin )
Tür :TALEP

Diğer milletvekillerine, bölümlere filan hep göndereceğiz canlarım, bu bittikten sonra diğer adreslere yöneliriz . Gün içinde gönderdiklerimizi yazarız.
Talebimizin alındığına dair mesaj gediğinde , mesajı kopyalayıp geri dönerseniz, sadece şehir ve milletvekili değiştirirsiniz daha kolay olur.

Onur Listemiz : ŞenizŞeniz

realist ------- NeslihaN*-------Adıvar--------icimdeki_sen--------Barçman--------D e r i n s u--------efsunefe --------yeşimg --------CORUMMLUcadi---------eylul_13----------nadiye--------bhk--------tontişim--------mavrulam --------Bonus --------*mavili*--------kamilece---------Hoppidi---------abba --------Ev -Hanımı --------sedefcik --------JJuLiEtt ------gurbaa prenses -------sszzkk -------ngs2007------* Bahar *------- - SwééT --------DuRu@--'- ------ ikizler11-------- ~CaNo~ --------deryacelik----- tatlicadiarzu------ank06 -------dhilek-------hsay26-------ahleyar_22 -------- cubuk_kraker ------- nix ------- Anni$--------- ESRAXE -------- Rosem--------- zeytohnm-------dalya05------- *seli*-------- Emine -----seyma88 --------- Herbela -------özgürce
:asigim::asigim::asigim:
Çoğalıyoruz çoğalıyoruz hihoyyythihoyyyt

Arkadaşlarım bu konuda birlikte hareket edersek başarılı olabiliriz. Okursanız yapmaya çalıştığımız şeyi anlayacaksınız bu hepimizin emek sarfettiği , yüreğini koyduğu bir konu, umarım kısa zamanda isteğimize kavuşuruz. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653540 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653545 numarasıyla kaydedilmiştir.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653546 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653547 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653549 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir.
Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 653550 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

haklısın canım...
sonuna dek destekliyorum...
Turkey değil TÜRKİYE' dir bizim güzel ülkemizin adı..
ayrıca duyarlılığından dolayı teşekkür ederim ..
keşke daha önce farketmiş olsaydım bu önemli başlığı...
tekrar teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…